17 / 05 / 2024

haliç temizleniyor mu

haliç temizleniyor mu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Deniz Hizmetleri Müdürlüğü, Haliç ve Beyoğlu Kasımpaşa Deresi'nden çıkardığı çamur miktarını açıkladı. İşte İBB Deniz Hizmetleri Müdürlüğü rakamlarıyla Mayıs 2014 itibariyle çıkarılan çamur miktarı...

Antalya Hal fiyatları belli oldu mu? Antalya halinde sebze meyve ne kadar? 15 Ocak 2023 fiyat listesi

Vatandaşlar Antalya Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 15 Ocak 2023 fiyatları bugün yayımlandı mı? Antalya halinde sebze meyve ne kadar? sorularını aratıyor? Peki Antalya Hal fiyatları belli oldu mu? İşte detaylar...

Antalya Hal fiyatları belli oldu mu? Antalya Hali'nde sebze meyve kaç TL? 7 Ocak 2023 fiyat listesi...

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 7 Ocak 2023 fiyatları yayımlandı. Peki, Antalya Hali'nde hangi sebzeler var?  halde sebze meyve fiyatları ne kadar? İşte 7 Ocak 2023 fiyat listesi...

Ankara Hali sebze meyve fiyatları belli oldu mu? Ankara Hal fiyatları ne kadar? İşte 9 Eylül 2022 fiyat listesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 9 Eylül 2022 güncel fiyat listesi yayımlandı. Peki Ankara Hali'nde domates, patates, biber, soğan, şeftali, muz ve diğer sebze meyve çeşitleri ne kadar, kaç lira? İşte 9 Eylül 2022 Ankara Hal fiyat listesi...

Ankara Hal fiyatları yayımlandı mı? Ankara Hali'nde sebze-meyve ve balık ne kadar? İşte 4 Temmuz 2022 fiyat listesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Hali'nin güncel fiyatları merakla araştırılıyor. Peki, bugün Ankara Hali fiyatları belli oldu mu? Halde ürünlerin fiyatı kaç TL? İşte 4 Temmuz 2022 balık ve sebze-meyve fiyat listesi…

Muğla Büyükşehir'den Menteşe Arasta’ya 2.1 milyar TL'lik tarihi dokunuş!

Muğla arasta bölgesinde bulunan tarihi Yağ Hali yeniden canlanıyor. Yüzde 51’lik kısmı tamamlanan Yağ Halinde taş duvar örüm işleri tamamlanırken, bodrum katta seramik döşemesi, kapı montajı ve badana işlemleri de tamamlandı.

Muğla Büyükşehir'den Arasta’ya 2.1 milyar TL'lik tarihi dokunuş!

Muğlalıların sosyal, kültürel, ekonomik olarak buluşacakları ve tarihi dokunun canlanacağı bir alan olan Arasta’daki eski Yağ Hali projesinde çalışmalar son sürat devam ediyor.

Muğla Büyükşehir'den Arasta’ya tarihi dokunuş!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Muğla Büyükşehir Belediyesi, Arasta’daki eski Yağ Hali olarak bilinen alanı yeni yüzüyle Muğlalılarla buluşturmaya hazırlanıyor.

Binalarınızdaki su depoları temizleniyor mu?

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "binalardaki su depoları" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları...

Trabzon kentsel dönüşümle temizleniyor!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu:“Bu kentsel dönüşüm çalışmaları yapılmamış olsaydı. Trabzon’un hali nice olurdu. Bunu iyi düşünmek lazım. Trabzon kentsel dönüşümlerle adeta temizleniyor” dedi.

Muş Belediyesi, Bilgi Evi projesi için yıkımlara başladı!

Muratpaşa Mahallesi Eski Cezaevi Caddesi üzerinde bulunan yaş sebze ve meyve hali yıkıldı. Muş Belediyesi ekipleri tarafından yıkımı gerçekleştirilen yere 'Bilgi Evi' projesi uygulanacak.

Muş Muratpaşa Bilgi Evi Projesi ihaleye çıktı!

Muş Muratpaşa Mahallesi'nde bulunan Sebze ve Meyve Hali'nin yerine yapılması düşünülen "Bilgi Evi Projesi'nin" yapım işi için Muş Belediyesi ihaleye çıktı.

1981 yılında Haliç'in iki yakası denize kayıyormuş!

1981 yılında Haliç'in iki yakası denize doğru kaymaya başlamış. Kayma nedeni ile Sirkeci'de arabalı vapur iskelelerinden birinde göçükler ve çatlaklar oluşmuş. Yine kayma sonucu şişen Galata Köprüsü'de 10 santim kısaltılmış.

Haliç’te mavnalardan köprü oluşmuş!

1930 yılında İstanbul limanı günden güne hareketini kaybetmeye başlamış. Haliç ise işsizlikten uyuyan mavralar tarafından işgal edildiğini ve köprü görüntüsü oluşturmuş. Haliç vapurlarının Haliç’e belli saatler dışında girmekte zorlandığı anlatılıyor.

haliç temizleniyor mu Haberi

haliç temizleniyor mu

Haliç


İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Deniz Hizmetleri Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre Mayıs 2014'te Beyoğlu Kasımpaşa Deresi'nden 165 metreküp çamur çıkardı.



Beyoğlu Kasımpaşa Deresi


Deniz Hizmetleri Müdürlüğü, aynı dönemde Haliç’ten 8 bin 235 metreküp çamur çıkardığını açıkladı. Deniz Hizmetleri Müdürlüğü'nün rakamlarına göre Haliç ve Beyoğlu Kasımpaşa Deresi'nden toplam 8 bin 400 metreküp (yaklaşık 8,5 ton) çamur çıkarılmış oldu. 


Emre Kulcanay /...