19 / 05 / 2024

haliçe 5 yeni otel

haliçe 5 yeni otel

Uluslararası turizm devlerinden Hilton'un 2011 yılında 4 yıldızlı ve 210 odalı Hilton Garden Inn'i açmasıyla yeniden eski günlerine dönmeye başlayan bölgede, turizmciler, 5 yıldızlı otel yatırımı yarışına girdi...

Hiç evi olmayanlar için TOKİ'den son dakika Mart 2024 müjdesi! 4 şehirde 5 yeni kampanya geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mart 2024 projelerini de peş peşe açıkladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mart ayında 5 yeni projenin ihalesini gerçekleştirecek.

Ford Mustang Mach-E’ye 5 bin 600 TL’lik mini zam geldi! İşte Mustang Mach-E’nin yeni fiyatı...

Ford’un en efsanevi ve ikonik modellerinden Mustang’in Mach-E modeline eylül ayı kapsamında 5 bin 600 TL’lik mini bir zam geldi. Ford, Mustang Mach-E’nin yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladı.

Ege Yapı'dan İzmir'e 5 yeni proje! 6 milyar TL yatırımla 1.000 yeni konut geliyor! 

İstanbul’da 25 proje hayata geçiren Ege Yapı, şimdide 73 villanın yer aldığı Urla Kekliktepe projesiyle İzmir’e adım attı. Alsancak, Dikili ve Yağcılar’da da proje yatırımları olan Ege Yapı, bin üniteli 5 projesini 6 milyar lira yatırımla hayata geçirecek. İşte ayrıntılar...

TOKİ'den Denizli'ye tam 1.709 konutluk 5 yeni proje geliyor! Tarihler peş peşe açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Denizli'de 1.709 konutluk 5 yeni proje inşa edecek. TOKİ Denizli projesi için tarihler peş peşe açıklandı... Bu tarihleri sakın kaçırmayın...

Mardin'e 5 yeni millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, Mardin'e 5 yeni millet bahçesi müjdesi verdi...

Ergün Turan: Fatih'te kentsel tasarım ölçeğinde yeni işler planlıyoruz!

Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan yaptığı açıklamada, Fatih'te kentsel tasarım ölçeğinde yeni işler planladıklarını söyledi.

Boyner 2021'de 5 yeni mağaza açacak!

Bugün itibarıyla 36 ilde 104 mağaza ile hizmetlerini sürdüren Boyner, 2021 yılında 5 yeni mağaza açmayı amaçlıyor.

Adil Karaismailoğlu: 5 yeni havalimanı projemiz havadaki gücümüzü artıracak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Elazığ Havalimanı 2. pistteki çalışmaları inceledi. Karaismailoğlu inceleme sonrası yaptığı açıklamada, "Yapımı devam eden 5 yeni havalimanı projemiz tamamlandığında havadaki gücümüz daha da artacaktır." dedi.

TOKİ'den İzmir'e 5 yeni okul!

İzmir İli, Bergama İlçesi, 24 Derslikli Gazi-Kınık İlçesi 24 Derslikli Şehit Cafer Atilla-Foça İlçesi 16 Derslikli Yeni Foça Reha Midilli Ortaokulları ve Menemen İlçesi 16 Derslikli Türkelli İlkokulu İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 14 Ekim 2020 tarihinde saat 10:30'da yapılac

Ege Yapı'dan Çekmeköy ve Hasköy’e 2 yeni proje!

İnovatif projeleriyle öne çıkan Ege Yapı, Çekmeköy ve Hasköy’e 2 yeni proje hayata geçirmeyi planlıyor. Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, ''210 milyon TL değerinde iki yeni projeye daha başlamayı hedefliyoruz'' diye konuştu.

Memsa Yapı'dan özsermaye ile 5 yeni proje!

Şu anda 5 yeni proje gerçekleştirdiklerini söyleyen Memsa Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Sadi Fırış, “Firmamızın en büyük avantajlarından biri krediye bulaşmadan özsermaye ile çalışmamız” diye konuştu.

Algün İnşaat'tan Düzce'ye 5 yeni proje!

İnşaat ve taahhüt sektöründe 25 yıllık geçmişe sahip olan Algün İnşaat, Düzce'de 5 yeni proje inşa edecek.

İstanbul'a 5 yeni füniküler hattı müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yapımı geçmiş yönetim döneminde durdurulan F4 Rumelihisarüstü-Aşiyan füniküler hattındaki çalışmaları, finansal sorunları çözerek yeniden başlattı. Ekrem İmamoğlu, 5 yeni hattın müjdesini verdi. 

haliçe 5 yeni otel Haberi

haliçe 5 yeni otel

Bizans döneminden bu yana yerleşim merkezi olan Haliç, yerli ve yabancı yatırımcılar tarafından yeniden keşfedildi. Uluslararası turizm devlerinden Hilton'un 2011 yılında 4 yıldızlı ve 210 odalı Hilton Garden Inn'i açmasıyla yeniden eski günlerine dönmeye başlayan bölgede, turizmciler, 5 yıldızlı otel yatırımı yarışına girdi. 


Bölgede, önümüzdeki iki yıl içinde beş yeni otel faaliyete geçecek. Bunlar içinde Rixos ve Mövenpick gibi uluslararası zincirlerin de otelleri var. Toplam yatırım tutarlarının arsa payları da dahil yaklaşık 500 milyon TL'yi bulması beklenen beş otel toplamda bin 220 oda ve 2 bin 500 yatakla hizmete girecek. Böylece bölgedeki toplam yatak kapasitesi 3 bine ulaşacak. 



KİMLER OTEL YAPIYOR? 


Kongre ve kültür merkezlerinin yoğunluğu ve düzenlenen etkinlikler Haliç'te konaklama alanı ihtiyacını da beraberinde getirdi. Bölgede, Haliç Kongre Merkezi, Santral İstanbul,...