16 / 05 / 2024

Haliçe Mövenpick kondu

Haliçe Mövenpick kondu

Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn, Akgel Gayrimenkul Yatırım tarafından Haliç’te hayata geçirildi. Panoramik Haliç manzarası gören 136 odalı otel için 40 milyon dolar yatırım yapıldı.

Milyonlarca gence peş peşe müjde! İş ve kariyer imkânı, kısa zamanlı çalışma, staj ve eğitim fırsatı da geliyor!

Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı kapsamında genç istihdamını desteklemek amacıyla yaklaşık 1 milyon gence fırsat sağlanacak. Milyonlarca gence peş peşe müjde! İş ve kariyer imkânı: Kısa zamanlı çalışma, staj ve eğitim fırsatı da geliyor!

E Mühendislik Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E Mühendislik Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ata Hamzaçebi tarafından kuruldu.

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan son dakika hibe desteği açıklaması! Çiftçilere peş peşe müjdeli haberler geldi!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci destek açıklamaları ile çiftçilerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan son dakika hibe desteği açıklaması geldi! Çiftçilere peş peşe müjdeli haberler geldi!

Bakan Kurum'dan İstanbullulara peş peşe müjde! Çalışmalarımızı başlattık

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, Pendikli vatandaşlara 6 ayrı müjdeyi peş peşe duyurdu. İşte Bakan Kurum'un sıraladığı müjdeler...

Sosyal yardımlara yeni zam var mı? 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı peş peşe açıklandı! Şimdi bakın!

Geçtiğimiz hafta emekliler için peş peşe müjdeler verildi. Önce maaşlar ardından da bayram ikramiyeleri yükseltildi. Peki sosyal yardımlara ne kadar zam var? 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı bu yıl ne kadar? 

A101'den çılgın müjde! iPhone 14 Plus A101'de! 13 Ocak 2023 fiyat listesi...

A101`e müjde! A101, iPhone 14 Plus'ı satışa çıkardı! İşte 13 Ocak 2023 itibarıyla iPhone 14 Plus fiyat listesi ve özellikleri...

Mövenpick Living, Avrupa Konutları Çamlıvadi ve Avrupa Konutları Saklıvadi'ye geliyor!

Accor, Türkiye'de 62. İstanbul'da ise 29. ve 30. otellerini Mövenpick Living konsepti ile Artaş Grubu'nun yeni projeleri Avrupa Konutları Çamlıvadi ve Avrupa Konutları Saklıvadi'de hayata geçirecek.

Dolara peş peşe müdahale sinyali! 'Durmak yok yola devam' diyerek açık açık söyledi

Dolara önümüzdeki günlerde peş peşe müdahale bekleniyor. IMF'nin dün açıkladığı doların dünya ekonomisinde kapladığı rezervlerin son 20 yılın dibini gördüğü açıklamasından sonra paranın patronları harekete geçti. Doların değerini artırmak için düğmeye basılacak.

Eminevim'e müşteri deneyiminde mükemmellik ödülü!

Eminevim merakla beklenen A.C.E Awards Töreni’nde Müşteri Deneyimi Mükemmellik Ödülü’nü aldı...

Gayrimenkul zengini Mohammed Mekki'yi öldüren sanıklara ömür boyu hapis!

Antalya'da otomobilin bagajında cesedi bulunan Cezayirli gayrimenkul zengini iş insanı Mohammed Mekki'yi öldürdükleri iddia edilen Rus Vladimir Saharabarin ile Cezayirli Muhammed Ali Lalemeke'e ömür boyu hapis cezası verildi.

Katar Haliç'e de ortak oldu! 

Türkiye ile Katar arasında, Katar’ın İstanbul Haliç Altın Boynuz Projesi’ne yatırım yapmasına ilişkin bir anlaşma imzalandı. Fettah Tamince'nin ihalesini kazandığı projede yat limanı ve otel yatırımları yapılacak. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi hasar tespiti için İzmir'e mühendis gönderdi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmir'de yaşanan deprem sonrasında hasar tespiti çalışmaları için 6 inşaat mühendisini bölgeye gönderdi. 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve Kartal müftülüğü arasında arazi krizi!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün Kartal Soğanlık’ta 26 bin metrekarelik arazisinin, talep ettiği için Kartal Mütfülüğü’ne devredilmesi İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve Kartal İlçe Müftülüğü’nü karşı karşıya getirdi. Kriz plan değişikliğiyle çözüldü...

Haliçe Mövenpick kondu Haberi

Haliçe Mövenpick kondu

Panoramik Haliç manzarası gören 136 odası dışında toplantı salonlarıyla da dikkat çeken otel için 40 milyon dolar yatırım yapıldı. Açılış toplantısında konuşan Mövenpick Hotels & Resorts Başkan ve CEO’su Jean Gabriel Peres, “Türkiye iddialı bir gelecek vizyonuna sahip ve bu sebepten dolayı bu dinamik ülkede sürekli olarak yeni fırsatlar arıyoruz. Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn’un ödüllerle dolu başarılı bir geçmişi bulunan Mövenpick Hotel Istanbul’dan sonra İstanbul’da ikinci, Ankara ve İzmir’le birlikte Türkiye’de dördüncü otelimiz olarak hizmete girmesinden gurur duyuyorum” diye konuştu.


Projedeki tarihi doku vurgusu...


Mövenpick Hotel Istanbul Genel Müdürü ve Türkiye Bölge Müdürü Frank Reichenbach ise, “Yeni otelimiz Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn’da Haliç’in ve bu tarihi dokunun izlerine yön verdik. Türkiye’deki diğer Mövenpick otellerinde olduğu gibi konuklarımızın beklentilerini aşmak,...