06 / 05 / 2024

haliçteki yeni proje

haliçteki yeni proje

Amplio Emlak Yatırım A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Alaeddin Babaoğlu, inşaat sektörünün Türkiye ekonomisinin motoru olduğunu belirterek, genç bir nüfusa sahip olan Türkiye'nin gayrimenkul anlamında önünün çok açık olduğunu belirtti...

TOKİ'den Kırşehir'e 205 konutluk yeni proje müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırşehir Çiçekdağı'nda 205 konutluk yeni proje inşa edecek. Söz konusu projenin ihalesi yarın yapılacak.

Son 1 ayda satışa çıkan 4 yeni proje! İşte kaçırılmayacak fırsatlar...

Konut yatırımı yapacak kişiler lansman fırsatıyla satışa sunulan projeleri merak ediyor. Son 1 ayda toplamda 4 yeni projenin lansmanı gerçekleştirildi. İşte son 1 ayda satışa çıkan 4 yeni proje...

TOKİ Eskişehir'de 428 konutluk yeni proje inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı'nda 428 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi 24 Mart tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Gaziantep Şehitkamil'e 587 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de 587 konutluk yeni proje hayata geçirecek.

TOKİ Düzce'de 63 konutluk yeni proje inşa edecek!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Düzce'de 63 konutluk yeni proje inşa edecek. 

TOKİ'den Kahramanmaraş'a 158 konutluk yeni proje!

Yeni konut yatırımları için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kahramanmaraş Afşin'de 158 konutluk yeni proje inşa edecek.

Özak GYO Göktürk 2 satışta! Yeni proje!

Özak GYO Göktürk'teki yeni projesi için düğmeye bastı. Satışa çıkarılan Özak Göktürk 2 projesinin değeri de belli oldu. İşte Özak GYO Göktürk 2 projesinin tüm detayları...

TOKİ'den İstanbul'a 300 konutluk yeni proje! 

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'da yeni proje inşa edecek. İşte merakla beklenen o projenin detayları...

TOKİ Trabzon'da 327 konutluk yeni proje inşa edecek!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon'da 327 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Gaziantep Şehitkamil'e 541 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de 541 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi 7 Nisan 2022 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Bolu Gerede'ye 55 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bolu Gerede'de 55 konutluk yeni proje inşa edecek. Projede 9 adet dükkana da yer verilecek.

TOKİ Yalova'da 304 konutluk yeni proje inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yalova'da 304 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi 31 Mart'ta gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Ordu'ya 74 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu Kabadüz'de 74 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

haliçteki yeni proje Haberi

haliçteki yeni proje


AA muhabirine Türkiye'nin gayrimenkul sektöründeki fırsatlarını değerlendiren Amplio Emlak Yatırım A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Alaeddin Babaoğlu, inşaat sektörünün Türkiye ekonomisinin motoru olduğunu belirterek, genç bir nüfusa sahip olan Türkiye'nin gayrimenkul anlamında önünün çok açık olduğunu ve bu genç nüfusun da yeni konutlara gereksinim duyduğunu ifade etti. 


Babaoğlu, çarpık yapılaşmadan dolayı mevcut binaların yaklaşık yüzde 80'nin yıkılıp yeniden yapılması gerektiğini vurgulayarak, bunun ekonomik bir fırsat olduğunu aynı zamanda da yaşam alanlarının düzenlenmesi için bir fırsat yarattığını kaydetti. 


Türk şirketlerinin bu dönüşümü sağlayacak alt yapıya sahip olduğuna dikkati çeken Babaoğlu, "Önemli olan vizyoner ve mastır planlar bazında yapılaşmanın gerçekleşmesidir. Bu konuda yapacağımız çok iş ve potansiyel var. Bu zamana kadar kentsel dönüşümün konusunda yapılan düzenlemeler de oldukça verimli oldu" dedi. 


İstanbul'un cazibe noktalarına değinen...