01 / 05 / 2024

Haliçten çıkan çamur miktarı nedir

Haliçten çıkan çamur miktarı nedir

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Deniz Hizmetleri Müdürlüğü Haliç'ten ve Kadıköy Kurbağalıdere'den çıkarılan çamur miktarını açıkladı. Peki Haliç'ten ne kadar, Kurbağalıdere'den ne kadar çamur çıktı? İşte o açıklama...

Rams City Haliç'te peşin ödemelerde yüzde 25 indirim fırsatı!

Rams Global tarafından yapılan Rams City Haliç'ten konut almak isteyenler için peşin ödemelerde yüzde 25 indirim fırsatı sunuluyor. 

MÜSİAD Genel Başkanı Asmalı 2024'ten umutlu! İnşaat sektöründeki büyüme topyekün genişlemeye işaret ediyor!

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı inşaat sektörünün yüzde 8,1 genişlemesinin topyekun bir büyümeye işaret ettiğine dikkati çekti.

Prof. Dr. Selva Demiralp'ten Hafize Gaye Erkan yorumu: Merkez bankasına faydadan çok zarar verecek bir röportaj olmuş!

Koç Üniversitesi'nde Ekonomi Profesörü ve Koç Üniversitesi-TÜSİAD Ekonomik Araştırmalar Forumu Direktörü olarak görev yapan Selva Demiralp'ten Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, Hürriyet’e verdiği özel röportaj için flaş bir değerlendirme geldi. İşte o paylaşım...

Veysel Bakgör: Gayrimenkul sektörü zorlu bir süreçten geçiyor!

GYODER Yönetim Kurulu Üyesi ve BAKYAPI Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör konut satışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada gayrimenkul sektörünün zorlu bir süreçten geçtiğini söyledi.

İTO Başkanı Avdagiç'ten kritik asgari ücret açıklaması: Hedeflenen enflasyon dikkate alınarak artırılmalı!

İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç, yıl sonunda belirlenecek olan asgari ücretin OVP’de hedeflenen enflasyon oranında artırılması gerektiğini belirtti.

İndirimli cep telefonu ve bilgisayar almak isteyenler e-Devlet'ten başvuru yapacak! Detaylar resmen belli oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı öğrencilere vergisiz cep telefonu ve bilgisayar desteğinde detaylar resmen belli oldu. İndirimli cep telefonu ve bilgisayar almak isteyenler e-Devlet'ten başvuru yapacak. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: ‘Enflasyon, 2026’da tek haneye inecek’

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, enflasyonun 2026’da tek haneye düşeceğini açıkladı. Yılmaz, "2024’ten itibaren kademeli olarak enflasyonun düşeceğini ve 2026 yılında yüzde 8,5 gibi tek haneli rakamlara döneceğimizi öngörüyoruz” dedi.

Son Dakika: Merkez Bankası yıl sonu enflasyon tahminini yüzde 22,3'ten yüzde 58'e çıkardı!

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, yıl sonu enflasyon tahmininin yüzde 22,3'ten yüzde 58'e artırdığını belirtti. Erkan, enflasyonun kısa vadede geçici artış göstereceğini, belirgin iyileşmeye kadar parasal sıkılaştırmayı kademeli olarak güçlendireceklerini kaydetti.

Tahminleri tek tek çıkan İslam Memiş'ten gümüş açıklaması! Gümüşü olanlar acilen bu açıklamaya bakın!

Tahminleri tek tek çıkan İslam Memiş'ten gümüş açıklaması... Gümüşü olanlar acilen bu açıklamaya bakın... İşte İslam Memiş'in o açıklamaları...

İTO Başkanı Avdagiç'ten hükümete 'vergi dilimi gözden geçirilsin' çağrısı

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, asgari ücretle ilgili bir sorunlarının olmadığını belirterek "SGK üst limitinin gözden geçirilmesi lazım. Şu anda vergi gelirindeki artış hızı hem enflasyonun hem de asgari ücret artışının çok gerisinde kaldı" dedi.

İşverenden refah payına tepki! İstanbul Ticaret Odası Başkanı açıklama yaptı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücrete zam yapılmadan önce enflasyon ve refah payı artışı yapılacağını duyurmuştu. Ancak İTO Başkanı Şekip Avdagiç’ten gelen açıklamaya göre yeni asgari ücret zammı için refah payı artışı istenmediğini belirtti. 

Her dediği tek tek çıkan İslam Memiş'ten bir yeni tahmin daha geldi! Bu tahmini duyanlar resmen küçük dilini yuttu!

Yatırımcıların en çok takip ettiği isimler arasında yer alan ve her dediği tek tek çıkan İslam Memiş'ten bir yeni tahmin daha geldi. Bu tahmini duyanlar resmen küçük dilini yuttu. 

Her dediği çıkan İslam Memiş'ten çarpıcı altın yorumu! Bu hafta için flaş tahmin

Her dediği çıkan İslam Memiş, dikkat çeken altın ve dolat yorumu geldi. Memiş, altın ve dolar fiyatlarının önümüzdeki günlerde düşeceğini fakat rakamların kalıcı olmayacağını ifade etti. İşte tüm detaylar...

Haliçten çıkan çamur miktarı nedir Haberi

Haliçten çıkan çamur miktarı nedir

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı açıklamada Deniz Hizmetleri Müdürlüğü'nün Haliç ve Kadıköy Kurbağalıdere'den çıkardığı çamur miktarını açıkladı. 


Kadıköy Kurbağalıdere'de çamur çıkarma çalışmalarından bir kare...


Buna göre Deniz Hizmetleri Müdürlüğü, Ocak 2014’ten bugüne Haliç’ten 42.889 metreküp ve Ağustos 2014'te Kadıköy Kurbağalıdere'den 4122 metreküp çamur çıkardı.


Emre Kulcanay /...