05 / 05 / 2024

Halil Arda bisiklet yolu açıklaması

Halil Arda bisiklet yolu açıklaması

İzmir'de Gaziemir’e kazandırılan BİSİM istasyonlarının açılış töreninde açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Halil Arda, istasyonların sayısının 4’e çıkarılacağının ve yeni bisiklet yolları yapılacağını açıkladı.

İzmir Gaziemir'de 12 bin konutluk kentsel dönüşüm!

Gaziemir’de Aktepe ve Emrez mahallelerinde kentsel dönüşüm çalışmalarına start verildiğinin altını çizen Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, "Mevcut 5 bin 500 konut yıkılıp 12 bin konutluk bir mahalle yaratılacak" dedi.

İzmir Gaziemir'de kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı! 

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, ilçede hayata geçecek kentsel dönüşüm projesi için müjdeyi verdi. Arda kentsel dönüşümün İzmir Büyükşehir Belediye şirketi İZBETON tarafından yapılacağını dile getirdi.

İzmir Gaziemir'de kentsel dönüşüm başlıyor!

İzmir Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, ilçede hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Onur Çakır bugünkü köşe yazısında söz konusu çalışmaları kaleme aldı.

İzmir Gaziemir'e yeni bisiklet yolu müjdesi!

İzmir'de Gaziemir’e kazandırılan BİSİM istasyonlarının açılış töreninde açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Halil Arda, istasyonların sayısının 4’e çıkarılacağının ve yeni bisiklet yolları yapılacağını açıkladı.

İzmir Gaziemir'de kirasını ödeyemeyen esnafa icra takibi!

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, ilçede faaliyet gösteren iki esnaf için birikmiş kira borçları sebebiyle icra takibi başlattı.

İzmir Aktepe ve Emrez mahallelerinde kentsel dönüşüm çıkmazı!

1 milyon 220 bin metrekarelik kentsel dönüşüm alanı olan İzmir Aktepe-Emrez Kentsel Dönüşüm Projesi 8 yıldır “ekonomik kriz” engeline takılırken Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, sorunun çözümü için adım attı. 

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'dan kentsel dönüşüm çağrısı!

Ege Bölgesi'ndeki CHP'li belediye başkanları Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla online toplantı düzenledi. Toplantıda İzmir Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda kentsel dönüşüm için destek istedi. 

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'dan 'dönüşüm' çağrısı!

Gaziemir’de dönüşüm 8 yıl boyunca “ekonomik kriz” engeline takılırken, Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na çağrı yaptı. 

Halil Muratoğlu kimdir?

Çankırı Bayramören Belediye Başkanı Halil Muratoğlu kimdir? Halil Muratoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Halil Muratoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Halil Muratoğlu...

Manisa'da bisiklet kullanımı için mavi yollar oluşturuluyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, şehirde bisiklet kullanımının artması ve bisiklet tutkunlarının şehir içerisinde daha güvenli yolculuk yapmalarını sağlamak amacıyla ‘Mavi Yol’ projesini hayata geçirdi.

Halil Aydemir: İnşaat sektörü Konya'da aç bir sektör!

Genç Kuşak yazı dizisinin bu haftaki konuğu Özgüney Emlak ve Saha Yapı'nın ortağı Halil Aytemir oldu. Halil Aytemir, 2005 yılında girdikten sonra, 2011 yılında inşaat sektöründe de faaliyetlerinin gidişatını aktardı.

Yozgat Sorgun'a bisiklet yolu yapılıyor!

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, bisiklet yolunun yapımı için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan 300 bin lira ödenek temin edildiğini belirterek, hava şartlarının elvermesi durumunda yaz aylarına yolun tamamlanacağını söyledi.

Halil Akgül kimdir?

Samsun Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül kimdir? Halil Akgül, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Halil Akgül, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Halil Akgül..

Halil Arda bisiklet yolu açıklaması Haberi

Halil Arda bisiklet yolu açıklaması

İzmir Büyükşehir Belediyesinin Gaziemir’e kazandırdığı, Sevgi Yolu’ndaki ve Festival Alanı’ndaki 2 BİSİM istasyonu gerçekleştirilen törenle hizmete sunuldu. Cumhuriyet'te yer alan habere göre; Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, törende açıklamalarda bulundu. 

Halil Arda, “Hafta sonlarını bisiklet üstünde geçiren bir bisikletsever olarak Gaziemir’e BİSİM’i kazandırmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu bir başlangıç. BİSİM Gaziemir’de iki istasyonla hizmet vermeye başlayacak. İki istasyon yeterli görünmeyebilir, İZULAŞ Genel Müdürü Arda Şekercioğlu’ndan hızla bu sayının artırılmasını isteyeceğiz. Abdullah Arda Meydanı ve Emlak Bankası Konutları’na da iki istasyon yapılacak. Ama özellikle ilçemizdeki tek bisiklet yoluna sahip olan Sarnıç Bölgesi’nde bir istasyon düşünülmemiş olmasını bir eksiklik olarak görüyorum. Sarnıç İzban İstasyonu ile Sarnıç merkez arasına da iki istasyon ilave edebilirsek bu bölgede yaşayan vatandaşlarımızın da bisikletle İZBAN’a ulaşmalarını sağlamış oluruz....