03 / 05 / 2024

Halil Muratoğlu çankırı

Halil Muratoğlu çankırı

Çankırı Bayramören Belediye Başkanı Halil Muratoğlu kimdir? Halil Muratoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Halil Muratoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Halil Muratoğlu...

Çankırı'ya 3 yeni spor tesisi yapılacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Çankırı'ya yapılacak yatırımlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Buna göre, Çankırı'ya 3 yeni spor tesisi, 3 adet nizami sentetik çim yüzeyli futbol sahası, 4 adet gençlik merkezi yapılacak...

Çankırı'da 77 milyon liralık projelerin toplu açılış töreni gerçekleşti!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Çankırı'da 77 milyon yatırım bedelli 15 tesisin temelini atmaya geldiklerini ayrıca yöreye 77 milyon yatırım bedelli 18 yatırım daha yapacaklarını dile getirdi.

Veysel Eroğlu'ndan Çankırı'ya 77 milyon liralık yatırım müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 15 tesisin temelini atmak ve açılışını gerçekleştirmek için Çankırı'ya geldiklerini ifade eden Bakan Eroğlu, kentte 77 milyon lira yatırım bedeline sahip 18 müjdeyi de açıklayacağını söyledi.

TOKİ Çankırı Atkaracalar başvuruları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Çankırı Atkaracalar Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 2 adet konut; açık satışa sunuluyor. TOKİ Çankırı Atkaracalar başvuruları 20 Ağustos 2015 tarihinden itibaren başlayacak.

TOKİ Çankırı Merkez 2.etap'ta 502 adet konut yaptırıyor!

TOKİ Çankırı Merkez ilçesi kentsel dönüşüm 2.etap 502 adet konut ve 1 adet camii inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi düzenleniyor.

Çankırı ve Çorum'da arazi toplulaştırması yapılacak!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından Çankırı Kızılırmak ile Çorum Merkez, Bayat, İskilip ve Uğurludağ ilçelerinde belirlenen alanalrda arazi toplulaştırması yapılacak. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Çankırı Ünal İnşaat'ın yetki belgesi iptal edildi!

Resmi Gazete'nin bugünki sayısında yer alan açıklamaya göre, Çankırı İli Kurşunlu ilçesinde yapı müteahhidi Mehmet Ali ÜNAL-Ünal İnşaat'ın yetki belgesi iptal edildi.

Çankırı Kırkevler kentsel dönüşüm alanına girdi!

Çankırı İli, Merkez İlçesi, Kırkevler Mahallesi sınırları içerisinde belirlenen parsellerde riskli alan kararı verildi. Bakanlar Kurulu'nun 8 Nisan 2015 tarihli kararı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Çankırı Fatih Mahallesi kentsel dönüşüme girdi!

Çankırı Merkez ilçesine bağlı Fatih Mahallesi sınırları içerisinde bulunan 31 bin 300 metrekarelik bölge riskli alan ilan edildi. Karar bugün 29373 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Çankırı'da 2 milyon TL'ye satılık arsa!

Çankırı Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Karatekin Mahallesi'nde bulunan 6797 metrekare arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 2 milyon 39 bin 100 TL olarak belirlendi.

Zeynep Helvacıoğlu Bakır kimdir?

Mimar Zeynep Helvacıoğlu Bakır kimdir? Mimar Zeynep Helvacıoğlu Bakır, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Zeynep Helvacıoğlu Bakır, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor?

Çankırı Yakınkent OSB altyapı ihalesi 9 Haziran'da!

Çankırı Yakınkent Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı tarafından, OSB alanına ait yol, içmesuyu, telekom, kanalizasyon ve yağmursuyu inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işi 9 Haziran 2015 tarihinde ihale edilecek...

Çankırı Yakınkent OSB altyapı inşaat ihalesi 9 Haziran'da!

Çankırı Yakınkent Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Yakınkent OSB alanına ait yol, içmesuyu, telekom, kanalizasyon ve yağmursuyu inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini 9 Haziran 2015 tarihinde ihale edecek.

Halil Muratoğlu çankırı Haberi

Halil Muratoğlu çankırı

Halil Muratoğlu kimdir?

Çankırı Bayramören Belediye Başkanı Halil Muratoğlu kimdir? Halil Muratoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Halil Muratoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? 


Halil Muratoğlu, 12.03.1974 yılında Bayramören de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Bayramören de tamamladı. 1989 yılında Bayramören Belediyesine geçici işçi olarak işe başladı. Daha sonra 1991-1992  yılarında Çankırı Köy Hizmetleri’ nde geçici işçi olarak görev yaptı. 


1993 yılında Bayramören Belediyesi’nde  açılmış olan memur alımı imtihanlarını kazanarak 13 Aralık 1993 yılında itfaiye memuru olarak göreve başladı.


Memurluk görevi sırasında vatani görevini yapmak için askere gitti. 18 aylık askerlik görevini tamamlayarak belediyedeki görevine geri dönen Halil MURATOĞLU 30 Mart 2014 seçimlerine katılmak üzere 1 Aralık 2013 tarihinde görevinden istifa ederek Milliyetçi Hareket Partisi’nden Bayramören İlçe Belediye Başkanı...