03 / 05 / 2024

haliliye profilo ortaokulu ne zaman açılacak

haliliye profilo ortaokulu ne zaman açılacak

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Haliliye İlçesinde yapımı devam eden 32 derslikli Profilo Ortaokulu inşaatında incelemelerde bulundu. Küçük’e İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci ve yüklenici firma yetkilileri eşlik etti....

Şanlıurfa Haliliye'ye yeni mesire alanı!

Haliliye Belediyesi, Tektek Milli Parkı’nda düzenlediği alanı mesire alanı olarak vatandaşların hizmetine sundu. 24 dönümlük mesire alanında mescit, wc, oyun grubu, çardak, barbekü ve piknik masaları yer alıyor.

Küçükçekmece Kartaltepe Ortaokulu açıldı!

Küçükçekmece Belediyesi tarafından yapılan düzenlemeyle, tüm birimleriyle aktif hale getirilen Kartaltepe Ortaokulu’nun resmi açılışı okul bahçesindeki törenle gerçekleştirildi. Törene Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya da katıldı...

Haliliye Konuklu kırsal mahallesine 26 yeni yol kazandırıldı!

Haliliye Belediyesi, ilçe genelindeki yol ağını genişletmeye yönelik sürdürdüğü çalışmalar kapsamında Konuklu kırsal Mahallesi'ne bugüne kadar 26 yeni yol kazandırdı.

Turgutlu İmam Hatip Ortaokulu için ilk kazma vuruluyor!

Devlet Hastanesinin yeni yerine taşınmasının ardından boşalan eski hastane alanına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Turgutlu ziyaretinde sözünü verdiği İmam Hatip Ortaokulu için ilk kazma vuruluyor.

Şanlıurfa Haliliye'deki 19 mahallede muhtar evleri hizmete açılıyor!

Haliliye Belediyesi tarafından 19 mahallede yapımına başlanılan muhtar evleri birer birer hizmete açılıyor. Başkan Fevzi Demirkol tarafından ilçeye kazandırılan bu eserler, vatandaşların da kamu hizmetinden yararlanmalarında kolaylık sağlayacak.

Şanlıurfa Haliliye'deki iki mahallede yeni yollar açılıyor!

Haliliye Belediyesi, trafik ağını genişletmeye yönelik sürdürdüğü çalışmalar kapsamında Sırrın ve Karşıyaka mahallelerinde yeni yollar açıyor. Fen İşleri Müdürlüğü, mevsim şartlarının düzelmesiyle birlikte ilçedeki yol ağını genişletmeye yönelik çalışmala

Düzce Yığılca'da İmam Hatip Ortaokulu yapılacak!

Yığılca İmam Hatip Ortaokulu yapımı için çalışmaların başladığı bildirildi. Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, yaptığı açıklamada, projenin bugüne gelmesi noktasında iki yıla yakın bir zamandır mücadele verdiklerini söyledi.

Şanlıurfa Haliliye'deki 34 kırsal mahallede kültür merkezi inşaatları sürüyor!

Haliliye Belediyesi tarafından 34 kırsal mahallede başlatılan çok amaçlı kültür evlerinin yapımları sürüyor. Çekçek kırsal Mahallesi'nde yapımı devam eden kültür evini yerinde inceleyen Fevzi Demirkol, çalışmaların ay sonunda tamamlanacağı müjdesini verdi

Şanlıurfa Haliliye'nin kırsal kesimlerinde yol çalışmaları sürüyor!

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, merkez ve kırsaldaki yol açma, stabilize ve kilitli beton parke yapım çalışmalarını sürdürüyor. Merkez ve kırsaldaki yol açma, stabilize ve kilitli beton parke yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Batman Sason Yatılı Bölge Ortaokulu’na spor kompleksi yapıldı!

Sason Yatılı Bölge Ortaokulu Müdürü Bozkurt, yaptığı açıklamada, halı saha, voleybol ve basketbol sahası ve tenis kortundan oluşan spor kompleksinin hizmete girdiğini ve yeni spor kompleksiyle sportif faaliyetleri daha güzel icra edeceklerini belirtti.

Şanlıurfa Haliliye'de park düzenleme çalışmaları kısa sürede tamamlanacak!

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, İmam Bakır Mahallesi'ndeki park düzenleme, yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Demirkol, park düzenleme ve yol yapım çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağını ifade etti.

Sakarya Karapürçek İmam Hatip Ortaokulu inşaat çalışmaları sürüyor!

Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, ilçede inşaatı devam eden İmam Hatip Ortaokulu hakkında, “İlçemizin eğitim kalitesini de üst seviyelere çıkarmanın gayreti içerisindeyiz” dedi.

İskenderun Hanife Uysal Ortaokulu'nda açılış töreni gerçekleşti!

Hatay Valisi Ercan Topaca, Uysal Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uysal’ın İskenderun ilçemizde rahmetli annesi adına yaptırdığı Hanife Uysal Ortaokulu’nun açılış törenine katıldı.

haliliye profilo ortaokulu ne zaman açılacak Haberi

haliliye profilo ortaokulu ne zaman açılacak


Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Haliliye İlçesinde yapımı devam eden 32 derslikli Profilo Ortaokulu inşaatında incelemelerde bulundu.


İncelemeleri sırasında Vali İzzettin Küçük’e İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci ve yüklenici firma yetkilileri eşlik etti. Eğitim öğretim dönemi sonu bitirilmesi planlanan inşaatta incelemelerde bulunan Vali küçük yaptığı açıklamada, yapılan okulda her türlü imkanın olacağını kaydetti. 2013 yılında temeli atılan 300 okulun da önümüzdeki eğitim öğretim döneminde büyük bir kısmının eğitime kazandırılacağını belirten Vali Küçük, “Şanlıurfa’da başlatılan bu eğitim atağında başka Bakanımız Faruk Çelik olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Türkiye’deki eğitim alanındaki en büyük hamlelerden biridir. Çocuklarımızın istikbali bu hamle ile daha parlak olacak. Yapılan bu eserler bizleri yarınlara daha güçlü taşıyacaktır” dedi.


Vali İzzettin Küçük, inşaatı süren diğer okullarda da incelemelerde bulunmak...