09 / 05 / 2024

Halime Sayar

Halime Sayar

Ümraniye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halime Sayar tarafından 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Kasım'da Ümraniye, Namık Kemal Mahallesi, Marmara Caddesi'nde kuruldu.

Family House Prefabrik Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Family House Prefabrik Yapı Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Halime Tetik tarafından kuruldu.

Msgo Emlak İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msgo Emlak İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Halime Sinem Gökçek ve Durmuş Mert Serkan ortaklığında kuruldu.

Hb Reform İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hb Reform İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bekir Sayar ve Hasan Akbaş ortaklığında kuruldu.

Sayar Grup Proje Yapı Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sayar Grup Proje Yapı Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkerim Sayar tarafından kuruldu.

Sayar Dekorasyon İnşaat Ve Emlakçılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayar Dekorasyon İnşaat Ve Emlakçılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhlis Sayar tarafından kuruldu.

Haye Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Haye Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Halime Çolpantekin, Hasan Akgün ve Yeşim Çolpantekin Akgün ortaklığında kuruldu.

Depozito son kiraya sayılır mı?

Depozito, ev kiralanırken verilen bir nevi teminat yerine geçmektedir. Ev sahipleri depozitoyu son kiraya sayar mı? İşte detaylar!

A-a Turzi̇m Ti̇c.emlak İnş.elektri̇k Elektroni̇k Mobi̇lya Bi̇lgi̇sayar İth. İhr.sanayi̇ Li̇mi̇ted Şi̇rketi̇ Kuruldu!

A-a Turzi̇m Ti̇c.emlak İnş.elektri̇k Elektroni̇k Mobi̇lya Bi̇lgi̇sayar İth. İhr.sanayi̇ Li̇mi̇ted Şi̇rketi̇ Kağıthane'de Hüseyin Narmanlı tarafından kuruldu!

Ayışığı Asos Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Ayışığı Asos Turizm Limited Şirketi Beşiktaş’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sayar , Ali Devrim Can, Dilaver Turgut Çıkış, Haluk Recai Ulusoy kuruldu.

Ata Grup Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Grup Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Halime Yıldırım tarafından kuruldu.

Kanal İstanbul Projesi'ne neden karşı çıkılıyor?

Çılgın proje olarak nitelendirilen Kanal İstanbul Projesi için hazırlıklar tamamlanmak üzere. Star Gazetesi köşe yazarlarından Halime Kökce bugünkü yazısında Kanal İstanbul Projesi'ne yapılan itirazları kaleme aldı.

Ae Plan Yapı İnşaat Mimarlık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ae Plan Yapı İnşaat Mimarlık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Emin Sayar ve Emre Baş ortaklığında kuruldu.

Aydın47 Mimarlık Müteahhitlik Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın47 Mimarlık Müteahhitlik Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Halime Aydın tarafından kuruldu.

Halime Sayar Haberi

Halime Sayar

Ümraniye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halime Sayar tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 25 Kasım'da kuruldu. 


Ümraniye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT       a )Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve          arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar  yapmak.         b) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj  işleri yapmak ve müstakil           konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri           inşa etmek...