21 / 05 / 2024

Halis Din

Halis Din

Merkür Uluslararası Taşımacılık Turizm ve Havacılık Anonim Şirketi Sabiha Gökçen Havalimanı Şubesi, Halis Din tarafından 1 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile 2 Aralık'ta kuruldu.

Ömer Dinçer: Basmane, Folkart'la kurtuluyor!

Gazete Yenigün yazarı Ömer Dinçer bugünkü yazısında Basmane Çukuru'nu kaleme aldı. İşte yazar Dinçer'in o yazısı..

Halis Toprak'ın ünlü Aslanlı Köşk'ü fahri konsolosluk oldu!

Toprak Holding'in kurucusu Halis Toprak ile özdeşleşen Aslanlı Köşk, Fahri Konsolosluk oldu. TMSF tarafından RAMSEY'in sahibi iş adamı Remzi Gür'e satılan köşk, Gür'ün Güney Afrika Fahri Konsolos'u olmasının ardından konsolosluk binası oldu.

IC İçtaş İnşaat'ın acı günü! Halis Baca vefat etti!

IC İçtaş İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı İbrahm Çeçen'in aile fertlerinden Halis Baca vefat etti.

Ömer Dinçer: İzmir'i İzmirli firmalar dönüştürmeli!

Yenigün gazetesi yazarı Ömer Dinçer bugünkü yazısında İzmir'in dönüşümünü kaleme aldı. İşte Ömer Dinçer'in o yazısı...

Şebnem Dinçgör, Bodrum'daki evine yerleşti!

Mehmet Dereli'den 4 yıl önce boşanan Şebnem Dinçgör, geçen yıl Ağustos'ta da Bodrum Yalıkavak'ta bir ev satın almıştı. Dinçgör oğlu Kerim ile birlikte Yalıkavak'taki evine yerleşip tatil yapmaya başladı.

Dinçler Gayrimenkul Konut Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinçler Gayrimenkul Konut Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 150 bin TL sermaye ile bugün Emre Dinçer, Çağatay Dinçer ve Yusuf Arslan ortaklığında kuruldu.

Halis Dürüm Gıda İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halis Dürüm Gıda İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sezai Kaçıran tarafından 2 milyon TL sermaye ile 18 Mayıs'ta Küçükçekmece, İstasyon Mahallesi, Trafo Sokak'ta kuruldu.

Petek Dinçöz'ün hayranına konut dokunulmazlığını ihlal davası açıldı!

Tekneyle geldiği tarihi yalının bahçesine girip, Petek Dinçöz'ü arayan Ermenistanlı Argam A. hakkında "konut dokunulmazlığını ihlal" davası açıldı.

Artvin'deki Halis Yılmaz Köprüsü sorun yaratıyor!

Artvin Yusufeli, Erzurum Karayolu'nun Deriner Barajı'nın inşaatı sırasında yapılan Halis Yılmaz Köprüsü bu Karayolu'nun bağlantı köprüsü olarak kaldı. Yaşanan onca kazaya rağmen herhangi bir düzenleme yapılmayan Köprü problem oluşturmaya devam ediyor

Halis Toprak’ın kızları şirketlere kayyum atanmasını istedi!

Vefat eden ünlü sanayici Halis Toprak’ın daha açılmayan vasiyetinde, ‘evliliğinin iptali’ davası açan 2 kızını mirasından men ettiği ortaya çıktı. Vasiyetin iptali davası açan kızları da şirketlere kayyum atanmasını istedi

Akmerkez GYO - Ömer Dinçkök davası sürüyor!

Akmerkez GYO, 2013 Yılı Genel Kurul Gündemine ait bazı maddelerin iptali için şirket ortaklarından Ömer Dinçkök tarafından açılan davayla ilgili KAP'a açıklama yaptı. İşte açıklama...

Halis Toprak iki kızını mirastan men etti!

Halis Toprak'ın, 'Babamız vesayet altına alınsın' diye dava açan iki kızı Aysel ve Aynur'u mirasından men ettiği ortaya çıktı. Kızlarına öfkelenen işadamı, o dönem "Ben deli değilim" diye açıklama yapmıştı

Halis Toprak’ın mirası nasıl bölünecek?

Fransa’nın Nice şehrinde ocak ayında hayatını kaybeden işadamı Halis Toprak’ın çocukları, 1’i nikâhsız 4 evlilik yapan babalarının mirasçılarının tespiti için mahkemeye başvurdu. Mahkeme mirasın 12 paya bölünmesine karar verdi.

Halis Din Haberi

Halis Din

Merkür Uluslararası Taşımacılık Turizm ve Havacılık Anonim Şirketi Sabiha Gökçen Havalimanı Şubesi, Halis Din tarafından 1 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile 2 Aralık'ta kuruldu. 


Merkür Uluslararası Taşımacılık Turizm ve Havacılık Anonim Şirketi Sabiha Gökçen Havalimanı Şubesi iş konusu; Seyahat acentesi faaliyetleri (hava yolu, deniz yolu, kara yolu, demir yolu ulaşımı için bilet rezervasyon işlemleri ve bilet satışı, seyahat, tur, ulaşım ve konaklama hizmetlerinin toptan veya perakende satışı, vb.) 


Merkür Uluslararası Taşımacılık Turizm ve Havacılık Anonim Şirketi Sabiha Gökçen Havalimanı Şubesi adres: Pendik, Snayai Mahallesi, Sabiha Gökçen Havalimanı, İç Yolu,...