04 / 05 / 2024

Halis Toprak öldü mü

Halis Toprak öldü mü

Fransa'nın Nice kentinde geçirdiği kalp rahatsızlığı sonucu vefat eden işadamı Halis Toprak'ın cenazesi, Ortaköy Büyük Mecidiye Camii'nde ikindi vakti kılınan namazın ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki aile kabristanına defnedildi.

Eyüpsultan'da toprak kayması nedeniyle 2 bina boşaltıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının hız kesmeden devam ettiği İstanbul Eyüpsultan'da bir inşaatın kazı çalışmaları esnasında yaşanan toprak kayması sebebiyle 2 bina tedbir amaçlı olarak boşaltıldı. İşte konut ile ilgili son dakika detayları....

Zonguldak'ta çatı hasarı ve toprak kayması sebebiyle 44 konut boşaltıldı!

Yaşanan gelişmelere göre, Zonguldak'ta çatı hasarı ve toprak kayması sebebiyle toplamda 44 konut boşaltıldı.

İzmit'te toprak kayması nedeniyle iki bina boşaltıldı!

İzmit Turgut Mahallesi Evliya Çelebi Sokak üzerinde yer alan iki bina toprak kayması nedeniyle boşaltıldı.

Toprak Altyapı Yapı Malzemeleri Metal İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Toprak Altyapı Yapı Malzemeleri Metal İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Toprak Altyapı Yapı Malzemeleri Metal İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Çekmeköy'de yapıldı.

Gebze'de inşaat alanında toprak kaydı, 5 katlı bina boşaltıldı!

Son zamanlarda kentsel dönüşüm projeleriyle dikkat çeken Gebze'de meydana gelen toprak kayması sebebiyle 5 katlı bina boşaltıldı...

Esenyurt'taki toprak kaymasında istinat duvarı araçların üzerine yıkıldı!

İstanbul Esenyurt'ta dün etkili olan sağanak yağışın etkisiyle yaşanan toprak kaymasında istinat duvarı park halindeki araçların üzerine yıkıldı.

Bozüyük Toprak Seramik Fabrikası 25.5 milyona satıldı!

Bozüyük’ün önde gelen sanayi kuruluşları arasında yer alan Toprak Seramik Fabrikası 25 milyon 550 bin TL bedelle Vakıflar Bankası Türk Anonim ortaklığına satıldı...

Halis Toprak'ın Sakarya'daki 3 fabrikası ve 7 arazisi satışa çıkarıldı!

Halis Toprak'ın Sakarya'nın Arifiye ilçesinde bulunan 3 fabrika ve 7 sanayi imarlı arazisini Vakıfbank satıyor. Arazinin başlangıç fiyatı olarak 21 milyon 600 bin TL

Maltepe Mehmet Toprak Hastanesi açıldı!

Maltepe'de hayata geçirilen Mehmet Toprak Hastanesi hizmete açıldı. Operatör Dr. Mehmet Toprak, ''Hedefimiz 2018'de Avrupa Yakası'nda da böyle bir yatırım yapmak'' şeklinde konuştu.

Alanya Toprak Razgatlıoğlu Bisiklet Yolu açıldı!

Alanya Belediyesi’nin Prestij Caddesi olarak baştan sona her yönüyle yeniden düzenlediği Alaiye Caddesi’ne yapılan “Toprak Razgatlıoğlu Bisiklet Yolu” düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Adana Toprak Koruma Kurulu Toplantısı'nda alınan kararlar görüşüldü!

Adana'da Toprak Koruma Kurulu Toplantısı'nda alınan kararlar masaya yatırıldı. Toplantı gündem maddelerinin değerlendirilmesinin ardından sona erdi.

Adana Çukurova'da inşaat halindeki binanın istinat duvarı yıkıldı!

Adana'da inşaat halindeki bir binanın istinat duvarı, toprak kayması sonucu yola doğru çöktü. Polisin yolu güvenlik şeridiyle kapattığı olayda ölen ya da yaralanan olmazken, aynı duvarın yaklaşık bir yıl önce de yıkıldığı belirtildi.

Adana'da Toprak Koruma Kurulu toplantısı yapıldı!

Adana'da Toprak Koruma Kurulu toplantısı yapıldı.Toplantıda, gündem maddelerinin slayt gösterisi eşliğinde incelendi.

Halis Toprak öldü mü Haberi

Halis Toprak öldü mü

Fransa'nın Nice kentinde geçirdiği kalp rahatsızlığı sonucu vefat eden işadamı Halis Toprak'ın cenazesi, Ortaköy Büyük Mecidiye Camii'nde ikindi vakti kılınan namazın ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki aile kabristanına defnedildi.


Cenaze töreninde, taziyeleri, Halis Toprak'ın kızları Aysel Toprak Duruk, Ayfer Toprak Karavan, Ayla Toprak Zengin, Sevgi Toprak Tunga, Aynur Toprak, Şükran Toprak, Mine Toprak, oğulları Ahmet Toprak, Mehmet Toprak ve torunları Cenk Duruk, Ecem Dildar, Berk Tunga, Zeynep Dildar, Cem Tunga, Alp Tunga ve Defne Zengin kabul etti.


Törene, eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, işadamı Murat Aksu, Mediasa Yönetim Kurulu Başkanı Demet Sabancı Çetindoğan, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören, işadamı Yılmaz Ulusoy, işadamı Erol Aksoy, eski TBMM Başkanı Hikmet Çetin ve Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ile Halis Toprak'ın yakınları katıldı.


“ONUN KIZI...