14 / 05 / 2024

Halit Ekinci

Halit Ekinci

Hena Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halit Ekinci, Neşe Yazkaç tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Eylül'de Bağcılar, Batışehir Mahallesi'nde kuruldu.

Muhammed Halit Sönmez, Pera GYO'dan ayrıldı!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Muhammed Halit Sönmez, görevinden istifa etti. Peki Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni Genel Müdürü kim olacak? İşte ayrıntılar...

Onur Ekinci Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onur Ekinci Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de kuruldu.

Ekinci İnşaat'tan Türkiye'nin ilk kendi enerjisini üretebilen projesi!

Ekinci İnşaat, su kıtlığına karşı da projelerinde farkındalık oluşturuyor. Firma, Akdeniz'de, Türkiye'nin ilk kendi enerjisini üretebilen sitesini inşa etti.

Ekinci İnşaat’tan Mersin'e kendi enerjisini üretecek proje!

Ekinci İnşaat’ın, kendi enerjisini üretecek konut projesinin temeli Mersin'de atıldı. 27 dönüm alana kurulacak iki bloktan oluşacacak Ekinci Solaris'in yüzde 91'i yeşil alan olacak.

Süleyman Ekinci: Türkiye'de ihtiyacın çok üzerinde inşaat mühendisi var!

OSİAD Başkanı Süleyman Ekinci, Türkiye'de ihtiyacın çok üzerinde inşaat mühendisi olmasına rağmen yeteri kadar inşaat teknikeri olmadığını belirtti.

Sultanbeyli Halit Ayar Anaokulu açıldı!

İTÜ’lü Halit Ayar anısına inşa ettirilen anaokulu, Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım tarafından hizmete açıldı.

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç bebek odası için 150 bin TL harcayacak!

Oyuncu çift Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, doğacak bebeklerinin eksiklerini tamamlamak için hazırlıklara başladı. İkili bebeklerinin odası için 150 bin TL'yi gözden çıkardılar.

Nesim Ekinci: Konut almak için en uygun zaman!

MERYAP Başkanı Nesim Ekinci, konut kredisi faiz oranlarının yüzde 1’in altına düşmesinin sektöre can suyu olduğunu söyledi.

Halit Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halit Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Khaled Aroudaki tarafından kuruldu.

Muhsin Erkoç babası Halit Erkoç'u kaybetti!

Avrupakent Gayrimenkul Geliştirme A.Ş.'nin Genel Müdürü Muhsin Erkoç'ın babası Halit Erkoç hayatını kaybetti... 

Tarihi Hacı Halit Ağa Konağı yıkılmayı bekliyor!

Eskişehir’in Mihalıççık ilçesine bağlı olan Gürleyik Mahallesi'nde bulunan Tarihi Hacı Halit Ağa Konağı yıkılmaya yüz tuttu. 1997 yılında çökmeye başlayan tarihi konağın yıkık hali görenleri düşündürüyor.

Azmi Ekinci kimdir?

26. Dönem Milletvekili Azmi Ekinci'nin 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Esenyurt İlçe Belediyesi Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Azmi Ekinci kimdir?

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'e 1 milyon TL'lik villa tazminatı!

Oyuncu Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'in 10 yıl önce açtıkları dava sonuçlandı. Çift toplamda 1 milyon TL tazminat alacak

Halit Ekinci Haberi

Halit Ekinci
Hena Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halit Ekinci, Neşe Yazkaç tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Eylül'de kuruldu. 


Hena Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Yurt içinde ve yurt dışında genel katma ve özel bütçeler kapsamındaki bütün daire, müessese ve kurumların yer altı ve yer üstü her türlü bayındırlık hizmetleri, karayolu, demiryolu kanal, köprü, tünel, menfez, liman, rıhtım, havuz, baraj, istinat duvarı, akarsu düzenlemesi, sulama tesisi inşaatlarını yapmak. 2. Şirket yurt içi ve yurt dışı yol, köprü, baraj, liman, okul, toplu konut ve Hastane gibi bayındırlık tesisleri ile sınai ve turistik inşaat taahhüdünde bulunabilir. 3. Her türlü katı atık yönetimi, geri kazanım konularında projeler hazırlamak, işletilmesi, bakım ve onarımını yapmak. Atıklardan...