10 / 05 / 2024

Halit Elma

Halit Elma

1977 yılında inşa edilen Kaymaklı Belediye Hizmet Binası aradan geçen zaman içerisinde yıpranmasının ardından Belediye Başkanı Halit Elma, Belediye binasını kasabaya yakışır bir şekilde yenilediklerini kaydetti.

Elma Konut Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Elma Konut Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Davut Günbeldek tarafından kuruldu.

Uğur Elma İnşaat Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Elma İnşaat Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Elma tarafından kuruldu.

Haziran'da üreticide 5 TL olan elma markette 21.92 TL'ye satıldı! Üretici ve marketin fiyat farkı yüzde 338!

TZOB verilerine göre, haziranda üreticide 5 TL olan elma markette 21 lira 92 kuruşa tüketicilere satıldı. Elmanın üretici ve marketteki fiyat farkı yüzde 338,4 olarak belirlendi. 

Kozyatağı Hali'nde şok ucuzluk! Dereotu 1 TL, domates 4 TL, elma 7 TL! İşte 23 Ocak 2023 fiyat listesi...

Kozyatağı Hali'nin 23 Ocak 2023 fiyat listesi belli oldu. Kozyatağı Halinde dereotu 1 TL, domates 4 TL, elma 7 TL fiyatlarla satışa sunuldu. İşte 23 Ocak 2023 fiyat listesi...

Muhammed Halit Sönmez, Pera GYO'dan ayrıldı!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Muhammed Halit Sönmez, görevinden istifa etti. Peki Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni Genel Müdürü kim olacak? İşte ayrıntılar...

Ankara Hal'inde ucuz sebze meyve fırsatı! Patates 4 lira, domates 5 lira, elma 6 lira! İşte 21 Ekim 2022 fiyat listesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 21 Ekim 2022 güncel fiyat listesi belli oldu. Peki, Ankara Hali'nde soğan, patlıcan, şeftali, maydanoz, muz, elma, biber, domates, ve diğer meyve sebze çeşitleri ne kadar? İşte 21 Ekim 2022 Ankara Hal fiyat listesi...

Antalya Hal'inde roka ve tere 1 TL, domates 3 TL, elma 5 TL! İşte 20 Ekim 2022 fiyat listesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 20 Ekim 2022 güncel fiyat listesi yayımlandı. Halde roka ve tere 1 TL, domates 3 TL, elma 5 TL fiyatlarla satışa sunuldu. Peki, Antalya Hali'nde diğer meyve ve sebze çeşitleri ne kadar, kaç TL? İşte 20 Ekim 2022 Antalya Hal fiyat listesi...

World Elma Turizm Ve Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

World Elma Turizm Ve Emlak Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli İle  Fatima Mahmer tarafından kuruldu.

Elma Grup İnşaat Gayrimenkul Kuyumculuk İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elma Grup İnşaat Gayrimenkul Kuyumculuk İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Tataroğlu, özcan Yalnız, Seda Yalnız ve Sevcan Tataroğlu tarafından kuruldu.

Sultanbeyli Halit Ayar Anaokulu açıldı!

İTÜ’lü Halit Ayar anısına inşa ettirilen anaokulu, Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım tarafından hizmete açıldı.

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç bebek odası için 150 bin TL harcayacak!

Oyuncu çift Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, doğacak bebeklerinin eksiklerini tamamlamak için hazırlıklara başladı. İkili bebeklerinin odası için 150 bin TL'yi gözden çıkardılar.

Halit Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halit Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Khaled Aroudaki tarafından kuruldu.

Elma Gayrimenkul'e 62 bin liralık para cezası!

SPK, Elma Gayrimenkul'e 61 bin 922 lira idari para cezası verdi. SPK, firmanın bildirim yükümlülüklerine ilişkin düzenlemelere uymadığı ve Kurul’un uygun görüşü alınmaksızın pay devri gerçekleştirdiğini ifade etti.

Halit Elma Haberi

Halit Elma

Nevşehir’in Merkez ilçeye bağlı olan Kaymaklı Kasabasında Belediye Hizmet binası yenilendi.  Elma, ‘’Yenilenmesine karar verilen binamızın dış cephesi işlemeli doğal taş ile kaplandı, çatısı yeniden çelik malzeme ile yapıldı ve bina içi tamamen alçı sıva yapılarak kartonpiyerlerle güzelleştirildi. Toplantı salonu düzenlenerek hem toplantıların yapılabileceği hem de nikah törenlerinin yapılabileceği hale getirildi.

Kasabamıza yakışır bir hizmet binası haline gelen belediyemiz hayırlı olsun’’ diye...