02 / 05 / 2024

Halit Özer

Halit Özer

Öz Fuber İnşaat ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Murat Sevgi, Selim Sevgi ve Halit Özer ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Kartal, Yakacık Çarşı Mahallesi'nde kuruldu.

HLT İnşaat Yapı Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HLT İnşaat Yapı Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halit Özer tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Ekim'de Beylikdüzü, Yakuplu Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Eyüp Sultan’daki Halit Paşa Konağı yıkıldı!

Darbe girişiminde bulunan FETÖ üyelerinin Eyüp Sultan’daki buluşma noktası olduğu ileri sürülen İstanbul 1 Numaralı Kültür ve Tabiat Koruma Kurulu'na aykırı olan Halit Paşa Konağı'nı yıkıldı.

Zer Bostancı'da fiyatlar 750 bin TL'den başlıyor!

Ceylan İnşaat’ın dikkat çeken projelerinden Zer Bostancı, sosyal yaşamdan kopmadan keyifli ve huzurlu bir yaşam hayal edenlere renkli bir dünyanın kapılarını açıyor. Projede fiyatlar 750 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Bülent Özer kimdir?

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Eski Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yüksek Mühendis Mimar Bülent Özer vefat etti. Peki, Bülent Özer kimdir? Bülent Özer hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Yüksek Mühendis Mimar Bülent Özer vefat etti!

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Eski Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yüksek Mühendis Mimar Bülent Özer hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınlattı.

İşte Tülin Şahin ile Mehmet Özer'in Bağdat Caddesi'ndeki evi!

Manken Tülin Şahin eşi Mehmet Özer ile, Bağdat Caddesi'nde yaşadıkları evin kapılarını Instyle Home Dergisi'ne açtı. Tülin Şahin "Evimi çok seviyorum. Belki inanmayacaksınız, ama ütü yapmak beni çok rahatlatıyor. " dedi.

Murat Özer İnşaat'tan anahtar teslim projeler!

Türkiye'ye hizmet anlayışıyla çeyrek asırdır çalışmalarını sürdüren Murat Özer İnşaat, Bursa ve ilçelerinde gerçekleştirdiği anahtar teslim projelerle adından söz ettiriyor.

Halit Dumankaya tahliye edildi!

'Paralel Devlet Yapılanması' iddiasıyla Dumankaya İnşaat'ın şirketinin murahhas üyesi Halit Dumankaya'nın da bulunduğu 7 kişi tutuklanmıştı. Halit Dumankaya tahliye edildi..

Emre Özer: Ekonomideki yavaşlama inşaat sektörünü etkiledi!

Coface Sigorta Genel Müdürü Emre Özer, "Ekonomideki yavaşlama inşaatı etkiledi. Alt sektörlerinde de problem oldu. Türkiye'de biraz para kazanan hemen inşaat işine girdi." dedi.

Zer Bostancı'da 750 bin TL’den başlayan ön talep fırsatı!

Zer Bostancı projesi, şehir hayatından kopmadan, dalından kiraz yemenin keyfini yaşamak isteyenleri, deniz manzaralı daireler ile huzur dolu bir hayata davet ediyor. Proje, 750 bin TL’den başlayan ön talep fiyat avantajıyla dikkat çekiyor

Zer Meram Kozağaç ev fiyatları!

Zer Meram Kozağaç ev fiyatları 295 bin liradan başlayarak değişiyor. Seha Yapı'nın projesi Zermeram Evleri Konya projesinde peşin alımlara yüzde 20 indirim yapılıyor...

Süzer Grubu'nun acı günü! Fatma İnceler vefat etti!

Süzer Grubu çalışanlarından Şebnem İnceler'in annesi Fatma İnceler hayatını kaybetti. Fatma İnceler'in cenazesi bugün Edirne Eski Camii'nde kılınacak ikindi namazını takiben Edirne Yenişehir Mezarlığı'na defnedilecek.

Zer Meram Konya teslim tarihi!

Zer Meram Konya teslim tarihi ilk etap için 36 ay sonra olarak belirtiliyor. Seha Yapı'nın yeni projesi Zermeram Evleri'nde konut fiyatları 295 bin liradan başlıyor...

Konya Zer Meram ev fiyatları!

Konya Zer Meram ev fiyatları 295 bin liradan başlıyor. Konyalı Seha Yapı firmasının hayata geçirdiği Zermeram projesinde konut, yalı, villa ve bahçe dubleksleri olacak...

Halit Özer Haberi

Halit Özer

Öz Fuber İnşaat ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Murat Sevgi, Selim Sevgi ve Halit Özer ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Kartal, Yakacık Çarşı Mahallesi'nde kuruldu.


Öz Fuber İnşaat ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Madde 3- Şirketin amaç ve konusu şunlardır. İNŞAAT a.  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut,işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerindekat karşılığı binalar yapmak. b.  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmive özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemelerive turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.  Türkiye...