06 / 05 / 2024

Halk Bankası Konut Satışı

Halk Bankası Konut Satışı

Halkbank, İstanbul, İzmir, Manisa, Isparta, Konya, Kars, Tokat, Yozgat ve Adıyaman'daki konutlarını satışa çıkardı. Satış, 10 Ağustos 2012 Cuma günü saat 12:00'de başlayıp, 15 Ağustos 2012 Çarşamba günü saat 12:00'ye kadar sürecek

1 milyon TL konut kredisinin aylık taksiti ne kadar? Konut kredisi hesapla: İş Bankası konut kredisi hesaplama!

İlk evim konut kampanyası Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz tarafından açıklanmıştı ancak detayları henüz belli olmadı, şimdi gözler güncel faizlerde. Peki 1 milyon TL konut kredisinin aylık taksiti ne kadar? İş Bankası konut kredisi hesaplama Nisan 2024!

Yeni ev alacaklar hemen bakın! Konut kredisi faiz oranları: İş Bankası konut kredisi 2024!

Vatandaşlar, kendi birikimlerinin üzerine ekleyerek ev sahibi olmak amacıyla konut kredisini sık sık tercih ediyor. Peki konut kredisi faiz oranları ne kadar Nisan 2024? İşte İş Bankası konut kredisi 2024...

Ev alacaklara son dakika 120 ay vade fırsatı! İş Bankası konut kredisi tek tek hesaplandı! İşte İş Bankası konut kredisi

Vatandaşlar, birikimlerinin üstüne çektikleri konut kredisi ekleyerek ev alıyor. Bu kapsamda İş Bankası, son dakika güncel konut kredisi faizlerini kalem kalem açıkladı. İşte İş Bankası konut kredisi hesaplama 2024...

Merkez Bankası, konut kiraları düşecek dedi. Ama nasıl?

Yılın ilk enflasyon raporunu açıklayan Merkez Bankası, konut fiyatlarına paralel olarak kiraların da düşeceğini vurguladı. Bu açıklama üzerine ünlü ekonomist Hakan Kara, X sosyal medya hesabından konuttaki düşüşün kiralara yansımadığını gösteren bir grafik paylaştı.

Ziraat Bankası konut kredisi faizlerinde son dakika! 2 milyon TL'nin aylık taksiti ne kadar? 

Yeni bir ev sahibi olmak isteyenler konut kredisi faizlerindeki son durum ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki Ziraat Bankası konut kredisi faizlerinde son durum ne? 2 milyon TL'nin aylık taksiti ne kadar? 

Halk Bankası'ndan şok karar! İş dünyasına özel kampanya geldi! Paraf Kart ile harcamalarınıza 500 TL ParafPara!

Kamu bankaları arasında yer alan Halk Bankası'ndan son dakika bir kampanya geldi. Bankadan gelen bilgilere göre; bu kişilere 500 TL ParafPara verilecek.

Kredide faiz konusu kafa karıştırıyor! Peki Halk Bankası 100.000 TL ye ne kadar faiz veriyor?

Kredi konusu faiz oranları yüzünden kafa karıştıran konulardan biridir. Vatandaşlar ihtiyaçlarına göre kredi çekmek istiyor ancak bir yandan da faiz oranın düşük olmasını talep ediyor. Peki “Halk Bankası 100.000 TL ye ne kadar faiz veriyor?” İşte yanıtı!

Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıfbank'tan anında düşük faizli kredi! Hemen bakın!

Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıfbank hızlı kredi kampanyalarına başladı. TC kimlik kartını kapan hemen başvuruyor. 3 kamu bankası düşük faizli 10 bin, 15 bin, 20 bin TL ihtiyaç kredisi imkanı sağlıyor.

3 bankada resmen deprem! Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bankası peş peşe açıkladı! Bu tabloyu gören inanamadı!

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bankası milyonlarca emekli için yeni bir kredi kampanyası başlattı. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, bilhassa ayın sonunu getiremeyen emekli vatandaşlar için özel olarak bir tüketici kredisi kampanyası geliştirdiğini duyurdu. İşte detaylar...  

Halk GYO, İFM Halk Ofis Kuleleri A Bloğu Halk Bankası'na kiraya verdi!

Halk GYO, İFM Halk Ofis Kuleleri A Bloğu Halk Bankası'na kiraya verdi ve 2 senelik kira bedeli peşin olarak alındı. 

Merkez Bankası konut fiyatlarını düşürecek planı açıkladı

Merkez Bankası konut fiyatlarında ne zaman düşüş olacağına ilişkin bir rapor yayınladı. Kamuoyuna açıklanan Finansal İstikrar Raporu'nda, aşırı artan konut fiyatlarının hangi şarta bağlı olarak ne zaman düşeceğine ilişkin beklentiye yer verildi.

Halk Bankası İzmit Şube binasının değeri ne kadar?

Türkiye Halk Bankası A.Ş. İzmit Şube binasının piyasa değeri 19 milyon 500 bin TL, KDV dahil toplam değeri ise 23 milyon 10 bin TL olarak belirlendi. 

Halk GYO'nun 14 gayrimenkulü 5 yıllığına Halk Bankası'na kiralandı!

Halk GYO'nun mülkiyetinde bulunan ve T.Halk Bankası A.Ş. ile olan 5 yıllık kira sözleşme süresi 30 Ekim 2020 tarihinde dolan ekli listede yer verilen 14 adet gayrimenkulün, 5 yıllığına T.Halk Bankası A.Ş.'ne kiralanması hususunda sözleşme imzalandı. 

Halk Bankası Konut Satışı Haberi

Halk Bankası Konut Satışı
Verilen ilan şöyle;


TÜRKİYE HALK BANKASI A.Ş. TARAFINDAN ELEKTRONİK İHALE İLE GAYRİMENKUL SATIŞ İLANI 

 

1- Aşağıda bilgileri verilen gayrimenkullerin ihalesi, elektronik ortamda 10.08.2012 saat 12:00 ile 15.08.2012 saat 12:00 tarihleri arasında, https://halkbankgayrimenkul. intengo.com adresinde, teklif sahiplerinin katılımı ile yapılacaktır.

2- Muhammen bedelin %3’ii kadar Geçici Teminat (Banka teminatı veya nakit) en geç 14.08.2012 saat 12:00’ye kadar yatırılacaktır. (Geçici Teminat bedelini yatırmayan katılımcılar ihaleye alınmayacaktır). İhaleye katılmak isteyenlerin Gayrimenkul Elektronik İhale Teklif Formu, Gayrimenkul Satış Şartnamesi ve Gayrimenkul Satışı İdari Şartnamesi’ni ve yatırılan Geçici Teminat Dekontlarını en geç 14.08.2012 tarihinde mesai bitimine kadar (saat 18:00) Türkiye Halk Bankası A.Ş. Genel Müdürlüğü Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı 2.Cadde No:63 Kat:18 Söğütözü/ANKARA adresine ulaştırmış olmaları gerekmektedir. (Belirtilen Teklif Evraklarını 14.08.2012 tarihi saat 18:00’a kadar...