17 / 05 / 2024

Halk Ekmek mağazaları

Halk Ekmek mağazaları

Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, Batıkent'te Atlantis Alışveriş Merkezi yanındaki dev park içinde 6'ıncı büyük satış mağazasını açacak.

Ankara Halk Ekmek fabrika satış mağazası proje yarışması düzenliyor!

Ankara Halk Ekmek ve Un Fabrikası A.Ş Genel Müdürlüğü yeni açılacak olan fabrika satış mağazası için fabrika satış mağazası proje yarışması düzenliyor. Hazırlanan projeler en geç 10.02.2016 Çarşamba günü teslim edilecek.

Halk Ekmek Fabrikası Ankara Batıkent'te 6. fabrikasını açacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, Batıkent'te Atlantis Alışveriş Merkezi yanındaki dev park içinde 6'ıncı büyük satış mağazasını açacak. Halk Ekmek Atlantis Cafe'nin, okullar açılmadan hizmet vermeye başlaması planlanıyor.

Halk Ekmek 6'ncı mağazasını Batıkent'e açacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, Batıkent'te Atlantis Alışveriş Merkezi yanındaki dev park içinde 6'ıncı büyük satış mağazasını açacak.

Ankara Halk Ekmek 3. mağazasını açtı!

Ankara Halk Ekmek Fabrikası, üçüncü satış mağazasını, Büyükşehir Belediye Binası önünde açtı. Belediye personeli ile Büyükşehir’e gelen vatandaşlar da artık, çay eşliğinde kahvaltılarını yapma imkanı bulacaklar.

Metrogarden AVM Çekmeköy 'de hangi mağazalar var?

Metrogarden AVM Çekmeköy 'de hangi mağazalar var sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. 80 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Metrogarden AVM bugün saat 16:00 'da Mustafa Sandal Konseri ile açılıyor.

Metrogarden AVM'de hangi mağazalar yer alacak?

Metrogarden AVM'de hangi mağazalar yer alacak sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. İstanbul Çekmeköy ve Sancaktepe’nin ortak noktasında bulunan Metrogarden AVM de toplam 147 mağaza bulunuyor

Pehlivanoğlu, P Expres mağazalarını hizmete açtı!

Pehlivanoğlu, P Expres mağazalarının ilki Buca'da, ikincisi ise Narlıdere'de aynı gün içerisinde hizmete açıldı. Açılışa özel indirimler dolayısıyla yoğun rağbet gören mağazaların açılış törenleri halk oyunları gösterileriyle renklendi.

Avrupa Konutları TEM 2 cadde mağazaları 450 bin liradan satışa çıkacak!

Avrupa Konutları TEM 2' de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta gerçekleşecek. 34 adet cadde mağazalarının muhammen bedeli 450 bin TL'den başlıyor...

Avrupa Konutları TEM 2'nin mağazalarına büyük ilgi!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları TEM 2’ nin cadde mağazaları açık artırma usulüyle satışa çıkıyor. Merakla beklenen mağazaların satışa sunulacağının duyurulmasının ardından projeye büyük ilgi geldi.

Mall of İstanbul AVM’de hangi mağazalar var?

Mall of İstanbul 16 Mayıs’ta açılıyor. Peki kiralamaların sürdüğü Mall of İstanbul AVM’de hangi markalar olacak? Mall of İstanbul AVM’de hangi mağazalar yer alacak? Mall of İstanbul AVM adresi nedir, iletişim bilgileri nelerdir?

Gold mağazalarını indirim kampanyasıyla açılıyor!

GOLD'UN Pendik ve Neomarin AVM ve Gebze mağazaları büyük indirim kampanyasıyla açılıyor. 26 Nisan Cumartesi günü sabah saat 8'de gerçekleşecek açılışlara teknoloji meraklılarının büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

TEM 2'nin Cadde mağazaları satışa çıkıyor!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen ve de Gaziosmanpaşa' da hayata geçirilen Avrupa Konutları TEM 2' nin cadde mağazaları satışa çıkıyor.

Avrupa Konutları TEM 2'nin cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışa çıkıyor!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta projenin satış ofisinde düzenleyeceği açık artırma ile gerçekleşecek.

Halk Ekmek mağazaları Haberi

Halk Ekmek mağazaları

Halk Ekmek'in ürünlerinin yer alacağı, kahvaltı keyfinin yeşille iç içe yaşanacağı "Halk Ekmek Atlantis Cafe"nin, okullar açılmadan hizmet vermeye başlaması planlanıyor. Daha önce açılan Halk Ekmek Fabrikası önü, Gökkuşağı, Dışkapı ve Çamlıdere'den sonra, şimdi de Batıkent'te satış mağazasını hizmete sunmak için çalışmalarını sürdüren Fabrika'nın yeni mağazası inşaatı tamamlanma aşamasına geldi. Çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları ve oturma gruplarının bulunduğu dev parkın yanında yapımı süren yeni mağazanın çalışmalarını yerinde inceleyen ve bilgiler veren Halk Ekmek Genel Müdürü Ali İlkbahar, şunları söyledi:


"Ankara'da hijyen, sağlık, kalite ve ucuzluğu bir arada sunan Fabrikamız, ürünlerini yeni mağazamızda Batıkentlilerle de buluşturuyor. Satışlarımızın en fazla olduğu, en fazla ilginin gösterildiği bölge, Batıkent'ti. O yüzden burada da bir mağaza açmaya karar verdik. Okullar açılmadan önce burayı hizmete...