30 / 06 / 2024

halk evleri etkinlikleri

halk evleri etkinlikleri

Halkevleri yaz okulları sadece çocukları değil aileleri de kucaklar. Çocuklar eğlenerek öğrenirken aileler; çocuk aile ilişkilerinden, çocuk-kadın sağlığı seminerlerine, sağlık taramalarından, eğitim hakkı toplantılarına birçok etkinliğe katılırlar" dedi.

Hobi evleri Orhaneli'de arazi fiyatlarını yükseltti!

Uludağ eteklerinde bulunan Bursa'nın dağ ilçelerinden Orhaneli'de yapılan hobi evleri, bölgede arazisi mevcut olan yöre halkını, toprak değeri açısından zenginleştirdi.

Meram Aksinne Evleri Projesi başlıyor!

Meram Belediyesi, kentsel değişim adına bir proje hayata geçirmek için kolları sıvadı.  Aksinne Evleri Projesi Meram’daki dönüşüm alanlarında, halkın uygun fiyat ve taksitlerle konut sahibi olmalarına katkı sağlayacak.

Bizimtepe Aydos Evleri teslim bilgisi!

Bizimtepe Aydos Evleri teslim bilgisi için haberimizi inceleyebilirsiniz. Bizimtepe Aydos projesi Halk GYO ve Vakıf GYO ortaklığı tarafından inşa ediliyor...

Bizimtepe Aydos Evleri 2017 ödemeleri!

Bizimtepe Aydos Evleri 2017 ödemeleri kapsamında cazip ödeme imkanı sunuluyor. Halk GYO ve Vakıf GYO imzası taşıyan proje İstanbul Sancaktepe'de inşa ediliyor...

Çukurova Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm'de sorular belirlendi!

Adana Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Halk Günü'nde vatandaşlarla buluştu. Çetin, Belediye Evleri Mahallesi'nde yapılacak Kentsel Dönüşüm ile ilgili soruları yanıtladı.

Erzurum Şehristan Evleri teslim tarihi!

Erzurum Şehristan Evleri projesinde konut fiyatları 178 bin 500 TL'den başlıyor. Şehristan Evleri Erzurum projesi Halk GYO ve Er Konut Adi Ortaklığı imzasını taşıyor...

Bizimtepe Evleri Sancaktepe satılık!

Bizimtepe Evleri Sancaktepe satılık dairelerin fiyatları 438 bin 500 TL'den başlıyor. Halk GYO-Vakıf GYO işbirliğiyle yükselen Bizimtepe Aydos projesinde 1.037 daire yer alıyor...

Afyon Merkez Zafer Mahallesi TOKİ Evleri satılık!

Afyon Merkez Zafer Mahallesi TOKİ Evleri satılık daire tipleri 2+1 olarak tasarlandı. Başvuruları T. Halk Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülen projede 283 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

Bizimtepe Evleri Sancaktepe satış ofisi!

Bizimtepe Evleri Sancaktepe satış ofisi irtibat bilgileri haberimizde yer alıyor. Halk GYO ve Vakıf GYO'nun ortak projesi Bizimtepe Aydos'ta teslimler Kasım 2017'de yapılıyor...

Sivas Yenimahalle TOKİ Evleri başvuruları yarın son!

Sivas Yenimahalle TOKİ Evleri başvuruları yarın son. Dairelerin 2+1 olarak dizayn edildiği projede başvurular T.Halk Bankası A.Ş.'nin şubeleri aracılığıyla kabul ediliyor.

TOKİ Karaman Kırbağı Emekli Evleri başvuru!

TOKİ Karaman Kırbağı Emekli Evleri başvuru işlemleri T. Halk Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülüyor. Projede 75 metrekare büyüklüğe sahip 2 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Elazığ Merkez Zafran Mahallesi TOKİ Evleri başvuru!

Elazığ Merkez Zafran Mahallesi TOKİ Evleri başvuru işlemleri T.Halk Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülüyor. Konut fiyatları 87 bin 500 TL'den başlangıç gösteren projede başvuru süreci devam ediyor.

TOKİ Kütahya İnköy Evleri taksitleri!

TOKİ Kütahya İnköy'de 9 bin 208 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Projede başvurular T.Halk Bankası A.Ş.'nin şubeleri tarafından yürütülüyor. Peki TOKİ Kütahya İnköy Evleri taksitleri ne kadar?

halk evleri etkinlikleri Haberi

halk evleri etkinlikleri


Eskişehir Halkevi Başkanı Gürkan Çelik, bu sene 3 bölgede başlattıkları yaz okulu etkinliklerinin 23 Temmuz tarihine kadar devam edeceğini söyledi. Halkevleri Yaz Okulu'nun özgür bir gelecek düşü kuranlara, çocuklara ve gelecek için bir dayanışma çağrısı olduğunu vurgulayan Çelik, bu okullarda çocukların bilimle tanıştığını, eğlenerek öğrenmeyi keşfettiklerini ifade etti. Yaz okullarında farklı mezheplerden, etnik kökenlerden çocukların yan yana geldiğini vurgulayan Eskişehir Halkevi Başkanı Gürkan Çelik, "Hiçbir ayrımcılığın olmadığı bir ortamda kardeşliği ve eşitliği öğrenirler. Halkevleri yaz okulları sadece çocukları değil aileleri de kucaklar. Çocuklar eğlenerek öğrenirken aileler; çocuk aile ilişkilerinden, çocuk-kadın sağlığı seminerlerine, sağlık taramalarından, eğitim hakkı toplantılarına birçok etkinliğe katılırlar" dedi. Gürkan, Gültepe Mahallesi Halkevi, Esentepe Çocuk Yaşam .Evi, Aydın Arat Yaşam Merkezi'nde bir ay boyunca etkinliklerini sürdüreceklerini sözlerine...