24 / 07 / 2024

halk gayrimenkul  Kurumsal Yönetim Derecelendirme Notu

halk gayrimenkul  Kurumsal Yönetim Derecelendirme Notu

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 30 Kasım 2018 tarihinde 9,27 olarak belirlenmiş olan Kurumsal Yönetim Derecelendirme Notu bugün itibariyle 9,31 olarak güncellendi. ..

Burcu Kırıcı Çiğdem, Kuyumcukent Gayrimenkul Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul, Miryam Maştaoğlu'nun yürütmekte olduğu görevlerinden istifası kabul edilirken, Burcu Kırıcı Çiğdem'in Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak yeniden atanmasına karar verdi. 

Halk GYO Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9.29!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın kurumsal yönetim ilkelerine uyum derecelendirme notu 9,29 olarak güncellendi.

Halk GYO, Bizimtepe Aydos'taki 2 gayrimenkulü 1.500 TL'ye kiraya verdi!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bizimtepe Aydos projesi bünyesinde yer alan işyeri niteliğindeki 2 adet gayrimenkulü Remax Arge – Akatlı Grup Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Ltd.Şti.'ne Vakıf GYO A.Ş. ile müşterek olarak kiraladı...

Halk GYO 2020 yılı değerleme şirketini seçti!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Net Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve Adım Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'den 2020 yılında değerleme hizmeti alacak...

Halk GYO'nun Kurumsal Yönetim Derecelendirme Notu 9,31!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 30 Kasım 2018 tarihinde 9,27 olarak belirlenmiş olan Kurumsal Yönetim Derecelendirme Notu bugün itibariyle 9,31 olarak güncellendi. ..

Dursun Ali Kılıçlı, Halk GYO Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

Halk GYO Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanan Dursun Ali Kılıçlı'nın Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görevlendirilmesine karar verildi...

Halk GYO Kurumsal Yönetim Derecelendirme Notu 9,27!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı için 30 Kasım 2017 tarihinde 9,24 olarak belirlenmiş olan Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu bugün itibariyle 9,27 olarak güncellendi...

Halk GYO'nun Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,24!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ın Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,24 olarak belirlendi. 

Halk GYO kurumsal derecelendirme sözleşme bildirisini yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO kurumsal derecelendirme sözleşeme bildirisini yayınladı.

Halk GYO kurumsal yönetim ve kredi derecelendirme sözleşme bildirisini yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO kurumsal yönetim ve kredi derecelendirme sözleşme bildirisini yayınladı.

Halk GYO 5 ildeki 16 gayrimenkulün değerleme raporunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda Bursa, İzmir, İstanbul, Kocaeli ve Sakarya'da bulunan 16 gayrimenkulün değerlemesini yayınladı.

Halk GYO gayrimenkul değerleme şirketini seçti!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığ yönetim kurulu dün yaptığı toplantıdaki Seri III No:48.1 sayılı "Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği"'nin "Gayrimenkul Değerleme Şirketinin Seçimi" hakkında açıklama yaptı.

Halk GYO 4 gayrimenkulünün değerleme raporunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Adım Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan 2014 yıl sonu değerleme raporlarının revize edilmiş halini tekrar yayınlandı.

halk gayrimenkul  Kurumsal Yönetim Derecelendirme Notu Haberi

halk gayrimenkul  Kurumsal Yönetim Derecelendirme Notu

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kurumsal yönetim derecelendirme notunun güncellenmesi hakkında açıklama yaptı.

Halk GYO'nun Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Derecelendirme notu revizyon sürecine ait çalışmalar, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Kurumsal Yönetim İlkeleri'ne uygun olarak derecelendirme yapmak üzere faaliyet izni bulunan Saha Kurumsal Yönetim ve Derecelendirme Hizmetleri A.Ş. tarafından tamamlandı.

Halk GYO için 30 Kasım 2018 tarihinde 9,27 olarak belirlenmiş olan Kurumsal Yönetim Derecelendirme Notu bugün itibariyle 9,31 olarak güncellendi. 

Halk GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimizin Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Derecelendirme notu revizyon sürecine ait çalışmalar, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Kurumsal Yönetim İlkeleri'ne uygun olarak derecelendirme yapmak üzere faaliyet izni bulunan Saha Kurumsal Yönetim ve Derecelendirme Hizmetleri A.Ş. tarafından tamamlanmış olup, Şirketimiz için 30.11.2018 tarihinde 9,27 olarak belirlenmiş olan...