04 / 05 / 2024

Halk GYO aktif büyüklüğü

Halk GYO aktif büyüklüğü

Yürüttüğü projeler ve çeşitlendirdiği yatırım portföyüyle istikrarlı büyümesine devam eden Halk GYO, 2020'de aktif büyüklüğünü 3,5 milyar liraya taşıdı.  10’uncu yaşına giren şirket, 352 milyon TL net kâr elde ederken, özkaynaklarını ise 2,9 milyar TL seviyesine çıkarttı.

Halk GYO'dan yılın ilk yarısında 17.8 milyon TL'lik kar!

Gayrimenkul sektörünün öncü kuruluşları arasında yer alan Halk GYO, istikrarlı performansını sürdürerek, yılın ilk yarısında 17,8 milyon TL kâr elde etti ve aktif büyüklüğünü geçen yılın aynı dönemine kıyasla %5,43 oranında artırarak 3,7 milyar TL’ye taşıdı.

Halk GYO, 10’uncu yılında 3,5 milyar TL’lik aktif büyüklüğe ulaştı!

Yürüttüğü projeler ve çeşitlendirdiği yatırım portföyüyle istikrarlı büyümesine devam eden Halk GYO, 2020'de aktif büyüklüğünü 3,5 milyar liraya taşıdı.  10’uncu yaşına giren şirket, 352 milyon TL net kâr elde ederken, özkaynaklarını ise 2,9 milyar TL seviyesine çıkarttı.

Halk GYO’dan 2020'nin ilk 9 ayında 31 milyon TL'lik net kar!

Bu yıl 10. yaşını kutlayan Halk GYO’nun aktif büyüklüğü 3 milyar TL’yi, özkaynakları ise 2,6 milyar TL’yi aştı. Halk GYO 2020'nin ilk dokuz ayını 31 milyon TL net kâr elde ederek tamamladı.

Halk GYO’dan ilk 6 ayda 35,5 milyon TL'lik net kar!

Halkbank’ın ortağı olan Halk GYO yılın ilk yarısında 35,5 milyon TL'lik net kâr elde etti. Halk GYO’nun, özkaynakları 2,6 milyar TL’yi, aktif büyüklüğü 3 milyar TL’ye ulaştı.

Halk GYO Genel Müdürü Bülent Karan oldu!

Halkbank'ın bağlı ortaklığı olarak 2010'da kurulan ve 3 milyar TL'yi aşan aktif büyüklüğü ile sektörünün öncü kuruluşlarından olan Halk GYO'nun Genel Müdürü Bülent KARAN oldu. Halk Sigorta'da 14 yıldır görev yapan Karan son olarak şirketin Genel Müdürü'ydü.

Halk GYO'nun özkaynakları 2,6 milyar seviyesine ulaştı!

Halk GYO, başarılı mali performansıyla aktif büyüklüğünü 3 milyar TL’nin üzerine taşıdı. 2019'da 321 milyon TL kar elde eden şirketin özkaynakları 2,6 milyar oldu.

Halk GYO aktif büyüklüğünü 2,7 milyar liraya taşıdı!

Halk GYO tarafından yılın üçüncü çeyreğine ait finansal veriler açıklandı. Halk GYO'nun, 2019'un ilk 9 ayı sonunda konut satış gelirleri, düzenli kira gelirleri ve finansal gelirden oluşan toplam hasılatı 96 milyon TL’ye ulaştı...

Halk GYO aktif büyüklüğünü 2,67 milyar liraya taşıdı!

Halk GYO yılın ilk yarısında aktif büyüklüğünü 2,67 milyar liraya taşıdı. Özkaynakları 2,28 milyar liraya ulaşan Halk GYO'nun yılın ilk yarısındaki net dönem kârı ise 25,1 milyon lira olarak gerçekleşti...

Halk GYO'nun 2018 yılı net karı 395 milyon TL!

Yılsonu itibarıyla aktif büyüklüğü 2,6 milyar TL’yi aşan Halk GYO'nun özkaynak büyüklüğü 2,3 milyar TL olurken, net kârı ise geçtiğimiz yıla göre yüzde 56,5 oranında artarak 395 milyon TL’ye yükseldi...

Halk GYO'nun yarıyıl net kârı 33,2 milyon TL!

Halk GYO, aktif büyüklüğünü 2,4 milyar TL’ye, özkaynaklarını 2,0 milyar TL’ye yükselttiğini duyurdu.

Halk GYO'dan 2018'in ilk çeyreğinde 9.7 milyon TL net kar!

2018 yılı ilk çeyrek finansal verilerini açıklayan Halk GYO, aktif büyüklüğünü 2,4 milyar liraya, özkaynaklarını 1,9 milyar liraya yükseltti. Şirketin net dönem karı ise 9,7 milyon lira olarak açıklandı.

Halk GYO Şekerpınar Halk Ofis binasını kiraya verdi!

Halk GYO, Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde yer alan Şekerpınar Halk Ofis binasının kiralama ve satışına yönelik pazarlama süreci için TNL Ticari Gayrimenkul A.Ş. ile sözleşme imzaladı.

Halk GYO genel kurul gündem bildirisini yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO genel kurul gündem bildirisini yayınladı.

Halk GYO aktif büyüklüğü Haberi

Halk GYO aktif büyüklüğü

İstanbul’dan Eskişehir’e, Erzurum’dan İzmir’e dek yurdun farklı bölgelerinde geliştirdiği yenilikçi projelerle sektöre örnek eserler kazandırmayı sürdüren Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 2020 yılında başarılı bir mali performansa imza attı. Hayata geçirdiği yatırımların faaliyet bölgelerine değer katan projeler olmasına odaklanan Halk GYO, özkaynak ağırlıklı finansman modeliyle istikrarlı büyümesine devam etti.

Halk GYO Genel Müdürü Bülent Karan, finansal sonuçları şu şekilde paylaştı: “2020 yılsonu itibarıyla aktif büyüklüğümüz bir önceki yıla göre yüzde yüzde 15,65 oranında artarak 3,5 milyar TL’ye ulaştı. Şirketimizin 2020 yılı net dönem kârı 352 milyon TL olarak gerçekleşirken, özkaynaklarımız 2,9 milyar TL seviyesini aştı."

Uygun koşullu kredi kampanyaları sektöre dinamizm getirdi

2020 yılında pek çok sektör gibi gayrimenkul sektörünün de koronavirüs etkisinde şekillendiğini dile getiren Bülent Karan, “Ülkemizde ekonomi yönetimimiz salgının etkilerini hafifletmek...