04 / 07 / 2024

Halk GYO yüzde 42lik kar

Halk GYO yüzde 42lik kar

Halk GYO 2013 ilk yarıyılı itibariyle geçen yılın aynı dönemine göre satışlarını yüzde 53 oranında artırarak 18.5 milyon TL'ye, dönem kârını ise yüzde 42 artışla 9.3 milyon TL'ye yükseltti...

İstanbul'da Halk Ekmek yüzde 60 zamlandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraklerinden İstanbul Halk Ekmek A.Ş (İHE) ekmek fiyatına yüzde 60 zam yapıldığını açıkladı. Buna göre, Halk ekmeğin fiyatı 5 liradan 8 liraya çıkmış oldu. Yeni fiyatlar ve haberin detayları...

Ziraat GYO İzmir Bayraklı'daki 3 arsasının yüzde 50 hissesini 1.1 milyar TL'ye sattı! 

Ziraat GYO İzmir Bayraklı'da yer alan 3 adet arsasının yüzde 50 hissesini, T.C.Ziraat Bankası A.Ş ve T.Halk Bankası A.Ş Mensupları Emekli ve Yardım Sandığı Vakfı'na sattı. İşte ayrıntılar...

Yavuz Öztürk, vekaleten Halk GYO Proje Geliştirme ve Uygulama Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı!

Halk GYO Yönetim Kurulu tarafından, Proje Geliştirme ve Uygulama Genel Müdür Yardımcılığı yetki ve görevlerini yerine getirmek üzere, Proje Uygulama Müdürü Yavuz Öztürk'ün Genel Müdür Yardımcılığı makamına vekaleten atanmasına karar verildi. 

Erdal Bekin, Halk GYO Genel Müdürü oldu!

Halk GYO Yönetim Kurulu tarafından Genel Müdürlük görevini vekaleten yürüten Erdal Bekin'in, 26 Mayıs 2022 tarihi itibariyle asaleten Genel Müdür olarak atanmasına karar verildi. 

Ergin Kaya, yeniden Halk GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

Halk GYO tarafından gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısı kapsamında Ergin Kaya'nın yönetim Kurulu Başkanı, Mehmet Tanrıverdi'nin Yönetim Kurulu Başkan Vekili olmasına karar verildi.

Halk GYO'nun çıkarılmış sermayesini 1.5 milyar TL'ye yükseltmesine SPK'dan onay!

Halk GYO'nun 1 milyar 20 milyon TL'lik çıkarılmış sermayesinin yüzde 50 oranında artırılarak 1 milyar 530 milyon TL'ye çıkarılmasına SPK tarafından onay verildi. 

Remzi Kaya, Halk GYO bağımsız yönetim kurulu üyesi oldu!

Halk GYO Yönetim Kurulu'nun 06 Temmuz 2021 tarihli toplantısında şirketin bağımsız yönetim kurulu üyeliğine, Remzi Kaya'nın atanmasına karar verildi.

Halk GYO yönetim kurulu üyelerini seçti!

Halk GYO Yönetim Kurulu tarafından yönetim kurulu üyeleri seçildi. Şirketin Denetimden Sorumlu Komite için Raci Kaptan Kolaylı'nın başkan ve Fuat Gedik'in üye olarak seçilmesine karar verildi.

Halk GYO yönetim kurulu üyelerini seçti!

Halk GYO Yönetim Kurulu toplantısında, yeni yönetim kurulu üyelerini seçti. Görev dağılımı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda duyuruldu.

Ergin Kaya, Halk GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Halk GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Ergin Kaya'nın, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne Mehmet Tanrıverdi'nin seçilmesine karar verildi. 

Halk GYO'nun esas sözleşmesi revize edilecek!

Halk GYO Yönetim Kurulu'nun esas sözleşmenin, "Şirketin Amacı ve Faaliyet Konusu" başlıklı 5. ve "Özellik Arz Eden Kararlar" başlıklı 16. maddelerinin revize edilmesi için SPK'ya başvuru yapıldı. 

Halk GYO’dan ilk 6 ayda 35,5 milyon TL'lik net kar!

Halkbank’ın ortağı olan Halk GYO yılın ilk yarısında 35,5 milyon TL'lik net kâr elde etti. Halk GYO’nun, özkaynakları 2,6 milyar TL’yi, aktif büyüklüğü 3 milyar TL’ye ulaştı.

Mehmet Tanrıverdi, Halk GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekilli oldu!

Halk GYO'nun 24 Haziran 2020 tarihinde yapılan 2019 yılı Olağan Genel Kurul toplantısında seçilen Yönetim Kurulu'nun gerçekleştirmiş olduğu toplantısında, Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Ergin Kaya'nın, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne Mehmet Tanrıverdi'nin seçilmesi kararlaştırıldı. 

Halk GYO yüzde 42lik kar Haberi

Halk GYO yüzde 42lik kar



Halk GYO 2013 ilk yarıyılı itibariyle geçen yılın aynı dönemine göre satışlarını yüzde 53 oranında artırarak 18.5 milyon TL'ye, dönem kârını ise yüzde 42 artışla 9.3 milyon TL'ye yükseltti. 2013 Haziran sonu itibariyle 747 milyon TL özkaynak büyüklüğüne ulaşan Halk GYO, toplam aktiflerinde de 2012 yılsonuna kıyasla yüzde 25 oranında büyüme gerçekleştirdi. Bu yıl içerisinde Eskişehir Odunpazarı'ndaki arsası üzerinde geliştireceği konut ve ticari alan projesi için ruhsat sürecini tamamlayan Halk GYO inşaat çalışmalarını başlatma noktasına geldi. Levent arsası üzerinde inşa edeceği otel için Dedeman Grubu ile anlaşarak hızla çalışmalarını sürdüren firma projeyi 2014'te teslim etmeyi hedefliyor. En büyük paydaşlarından biri olduğu İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Projesinin tasarımı için AECOM - SEYAŞ ile işbirliği yapan Halk GYO proje çizimlerinin tamamlanması...