16 / 05 / 2024

halk gyonun spk başvuru sonucu

halk gyonun spk başvuru sonucu

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş' nin, portföyünde bulunan 5 adet gayrimenkulünün eksiklerinin tamamlanması için Sermaye Piyasası Kurulu' na yaptığı ek süre başvurusu kabul edildi....

Halk GYO'nun çıkarılmış sermayesini 1.5 milyar TL'ye yükseltmesine SPK'dan onay!

Halk GYO'nun 1 milyar 20 milyon TL'lik çıkarılmış sermayesinin yüzde 50 oranında artırılarak 1 milyar 530 milyon TL'ye çıkarılmasına SPK tarafından onay verildi. 

Halk GYO'nun çıkarılmış sermayesi 1 milyar TL'ye artırıldı!

Halk GYO'nun çıkarılmış sermayesinin 970 milyon TL'den 1 milyar 20 milyon TL'ye artırılmasıyla ilgili başvuru SPK tarafından onaylandı.

Halk GYO'nun esas sözleşme tadili onaylandı!

Halk GYO'nun esas sözleşmesinin, "Şirketin Amacı ve Faaliyet Konusu" başlıklı 5. ve "Özellik Arz Eden Kararlar" başlıklı 16. maddelerinin tadilleri hakkında onay işlemleri için SPK'ya yaptığı başvurusu onaylandı.

Halk GYO esas sözleşme tadili için SPK'ya başvurdu!

Halk GYO, "Şirketin Amacı ve Faaliyet Konusu" başlıklı 5. ve "Özellik Arz Eden Kararlar" başlıklı 16. maddelerinin tadilleri hakkında onay işlemleri için SPK'ya başvurdu.

Halk GYO'nun esas sözleşmesi revize edilecek!

Halk GYO Yönetim Kurulu'nun esas sözleşmenin, "Şirketin Amacı ve Faaliyet Konusu" başlıklı 5. ve "Özellik Arz Eden Kararlar" başlıklı 16. maddelerinin revize edilmesi için SPK'ya başvuru yapıldı. 

Halk GYO 2 milyar TL borçlanma aracı için SPK'ya başvurdu!

Halk GYO azami 2 milyar TL nominal değerli ihraç tavanı limit alımı için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yaptı.

Halk Varlık Kiralama 200 milyon TL kira sertifikası ihraç edecek!

Halk Varlık Kiralama'nın Pasha Yatırım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı, yurt içinde nitelikli yatırımcılara satılmak suretiyle 200 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı SPK tarafından onaylandı.

Halk Varlık Kiralama'nın 200 milyon TL'lik kira sertifikası sattı!

Halk Varlık Kiralama'nın SPK'dan aldığı onaylar doğrultusunda yurtiçinde nitelikli yatırımcıya yönelik 156 gün vadeli 200 milyon TL tutarındaki kira sertifikalarının satış işlemleri tamamlandı. 

Halk GYO sermaye artırımı için SPK'ya başvurdu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2 milyar 500 milyon TL kayıtlı sermaye tavanı içinde kalmak ve tamamı 2019 yılı dönem karından karşılanmak üzere, çıkarılmış sermayenin 970 milyon TL'ye artırılması için SPK'ya başvuru yapıldı...

Halk Varlık Kiralama'dan 100 milyon TL'lik kira sertifikası satışı!

Halk Varlık Kiralama'nın SPK'dan alınan onaylar doğrultusunda yurtiçinde nitelikli yatırımcıya yönelik 148 gün vadeli, 100 milyon TL tutarındaki kira sertifikalarının satış işlemleri tamamlandı...

Halk Varlık Kiralama 105 milyon TL'lik kira sertifikası satacak!

Halk Varlık Kiralama'nın SPK'dan aldığı onaylar doğrultusunda yurtiçinde nitelikli yatırımcıya yönelik 147 gün vadeli 105 milyon TL tutarındaki kira sertifikalarının satış işlemleri tamamlandı. 

SPK, Halk Varlık Kiralama'nın 2 milyar TL'lik kira sertifikası başvurusunu onayladı!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK),Halk Varlık Kiralama'nın 2 milyar TL tutarındaki Yönetim Sözleşmesine Dayalı Kira Sertifikası başvurusunu onayladı.

Halk Varlık Kiralama 100 milyon TL kira sertifikası sattı!

Halk Varlık Kiralama'nın SPK'dan aldığı onaylar doğrultusunda yurt içinde nitelikli yatırımcıya yönelik 153 gün vadeli 100 milyon TL tutarındaki kira sertifikalarının satışı tamam...

halk gyonun spk başvuru sonucu Haberi

halk gyonun spk başvuru sonucu


Halk GYO'dan yapılan açıklama şöyle:


Sermaye Piyasası Kurulu'nun 10.10.2013 tarihinde Şirketimiz'e ulaşan 10.10.2013 tarih ve 12233903-325.03/978 sayılı yazısıyla; Şirketimiz  halka arz izahnamesinde yer alan ve Kurul'un  01.02.2013 tarih ve 4/97 sayılı kararı kapsamında, portföyümüzde bulunan 5 adet  gayrimenkule ilişkin eksikliklerin giderilmesi için Şirketimize verilmiş olan  6 aylık sürenin uzatılmasına ilişkin talebimizin, Kurul'un  01/10/2013 tarih ve 33/1106 sayılı toplantı kararı ile olumlu karşılandığı ve Şirketimize 01/08/2013 tarihinden başlamak üzere 6 ay ek süre verilmesinin uygun görüldüğü...