27 / 07 / 2024

halk toplantısı bartın

halk toplantısı bartın

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Arıt Çayı üzerinde Kayadibi Regülatörü ve HES Yenileme ve Rehabilitasyon Projesi planlan­maktadır.

2020 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı yarın!

2020 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

GİGDER'in yeni pazar hedefleri toplantısı yarın!  

GİGDER Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Akbal'ın hedeflenen yeni pazarlar ve planlanan projeleri anlatacağı basın toplantısı yarın saat 10:30'da online olarak gerçekleştirilecek.

TÜGEM'in Güncel Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği basın toplantısı yarın!

TÜGEM’in Ankara Lansmanı ve Gayrimenkul Sektörünü bilgilendirmek amacıyla "Güncel Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği ve MYK süreci" hakkındaki basın toplantısı yarın gerçekleştirilecek...

Esenler Belediyesi kentsel dönüşüm basın toplantısı yarın!

Şimdiye dek Esenler'de 40 bini aşkın konut dönüştü. Esenler Belediye Başkanı Göksu, 17 Ağustos Depremi'nin 20'nci yılında 17 Ağustos ve Esenler’de Kentsel Dönüşüm Basın Toplantısı yarın gerçekleştirilecek...

İmar barışı bilgilendirme toplantısı bugün!

İmar barışı bilgilendirme toplantısı bugün İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sarıyer Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. İmar barışı toplantısı Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum'un katılımı ile yapılacak. 

Bartın'ın yeni imar planları görüşüldü!

Bartın Belediyesi Ocak 2019 Meclis Toplantısı, Bartın Belediye Meclis Salonu'nda yapıldı. Toplantıda Bartın'ın yeni imar planları görüşüldü.

Bartın Belediye Meclisi Ocak ayı toplantısında imar konuşuldu!

Bartın Belediyesi Ocak 2019 Meclis Toplantısı, Bartın Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı. Toplantıda imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Akiş GYO 2017 olağan genel kurul toplantısı bugün yapıldı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2017 olağan genel kurul toplantısı bugün Akasya Alışveriş Merkezi'nde gerçekleştirdi. 

Özderici GYO 2017 olağan genel kurul toplantısı yarın!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2017 mali yılı olağan genel kurul toplantısı yarın yapılacak...

Kanal İstanbul toplantısı bugün!

Kanal İstanbul'un Halkın Katılım Toplantısı bugün yapılıyor. Toplantıda, projeye ilişkin olarak halkın görüş ve önerileri alınacak..

Metal Gayrimenkul'ün olağanüstü genel kurul toplantısı bugün!

Metal Gayrimenkul'ün 2017 yılı olağanüstü genel kurul toplantısı bugün  Arcadium Life'ta yapılıyor. 

Artaş İnşaat yıl sonu değerlendirme basın toplantısı yarın!

Artaş İnşaat'ın 2016 yılını değerlendireceği ve 2017 yılını için yeni yatırımlarından bahsedeceği yıl sonu değerlendirme basın toplantısı yarın gerçekleşecek.

Fatih Belediyesi'nin Günlük Kiralık Ev Toplantısı bugün!

‘Günlük Kiralık Evlerle’ İlgili Fatih Belediyesi’nin İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı ile Birlikte Yaptığı Çalışmalarla İlgili Basın Bilgilendirme Toplantısı bugün saat 14.00 da Fatih Belediyesi Hizmet Binası’nda yapılacak.

halk toplantısı bartın Haberi

halk toplantısı bartın


T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI’NDAN DUYURU

İvme Grup Enerji Üretim San. ve Tic. A.Ş tarafından; Bartın İli, Merkez İlçesi, Kayadibikavlak Köyü, Arıt Çayı üzerinde Kayadibi Regülatörü ve HES Yenileme ve Rehabilitasyon Projesi planlan­maktadır. Söz konusu proje için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliği’nin 9. Maddesi gereğince aşâğıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili Halkı bilgilendirmek, görüş ve öne­rilerini almak için “Halkın Katılımı Toplantısı” yapılacaktır.


Toplantı Yeri:Osman’ın Yeri Düğün Salonu

Toplantı Yerinin Adresi:Kayadibiçavuş Köyü/Merkez/Bartın

Toplantı Tarihi:18.07.2013

Toplantı Saati:11:00


Proje Sahibi:İvme Grup Enerji Üretim San. ve Tic. A.Ş. 

Tel : (0 312) 395 70 00 Faks : (0 312) 395 70 05


ÇED Raporunu Hazırlayan Kuruluş:Ekonorm Çevre İ.S.G Ölçüm Hiz. Müh. Taah. San. Tic. Ltd. Şti.

 Tel : 0(312) 466 10 90 Faks : 0(312) 466 10...