09 / 05 / 2024

halkalı 2014 projeleri

halkalı 2014 projeleri

Yarım asırdır inşaat faaliyetlerine devam eden İnanlar'ın Halkalı Atakent'te yükselen projesi Terrace Tema'da 4.650 TL'den başlayan peşinatlar veya vade farksız ödeme planlarını içeren satışlar sürüyor.

Metropark home ofis rezidans bloğu satışa çıktı!

Teknik Yapının Halkalı'da konumlandırılan Metropark'ta son home ofis rezidans bloğu satışa çıktı. Toplam 140 home ofis ve rezidans özelliği taşıyan dairelerden oluşan yatay blokta her bir daire ve ticari birim için en az bir kapalı otopark olacak.

Terrace Tema teslime hazır!

İnanlar İnşaat'ın Halkalı Atakent'te bulunan Terrace Tema projesi teslime hazır geldi. Terrace Tema projesinde 4.650 bin TL'den başlayan peşinatla konut sahibi olma imkanı sunuluyor.

İzmir'e yönelik yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Bakanlığın ve Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların 2014-2018 yılları arasında İzmir'e yönelik yatırım projeleri ve 2019 yılı kesinleşmiş yatırımları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Halkalı ve Tuzla'da konut fiyatları arttı!

Ulaşım projeleri emlak fiyatlarını artırmaya devam ediyor. Sefaköy-Halkalı-Başakşehir hattında gayrimenkuller yüzde 15 değerlendi. İstanbul trafiğine havaraylı çözüm konut fiyatlarını artırdı.

Helis Yapı'dan Kartal ve Halkalı'ya 3 yeni proje!

Helis More projesinin satışlarına devam eden Helis Yapı Kartal ve Halkalı projeleri için kolları sıvadı. Helis Yapı Kartal ve Halkalı projelerinin 2017'nin ilk çeyreğinde satışa çıkması planlanıyor.

İBB havaray ve metro projeleri için düğmeye bastı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şehrin trafiğini rahatlatacak havaray ve metro projeleri için düğmeye bastı. İBB İstanbul'un genel, Sefaköy-Halkalı-Başakşehir havaray projesini ve Kazlıçeşme-Söğütlüçeşme metrosunu ihaleye çıkarıyor

24 Gayrimenkul Halkalı 24 ve Atakent 24 projelerinin lansmanı 13 Nisan'da!

Bugüne kadar hayata geçirdiği Stüdyo 24 ve Cadde 24 projeleri ile adından söz ettiren 24 Gayrimenkul, yeni projeleri Halkalı 24 ve Atakent 24 projeleri için basın toplantısı düzenliyor.

Kirazlı-Halkalı ve Vezneciler-Sultangazi Metro projeleri onaylandı!

Kirazlı-Halkalı Metro Hattı ve Vezneciler-Sultangazi Metro Hattı projeleri için geçtiğimiz ekim ayında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na başvuru yapılmıştı. Bakanlık iki yeni metro hattı için onay verdi...

Bakırcı Yapı Kemerburgaz ve Basın Ekspres projeleri ne zaman başlayacak!

Alibeyköy Konakları, Serenity Küçükköy, Serenity Halkalı gibi projeleri hayata geçiren Bakırcı Yapı, Kemerburgaz ve Basın Ekspres'te inşa edeceği iki yeni projesi için ön talep toplayacak

Bakırcı Yapı Kemer projesinin lansmanı Ekim'de!

Alibeyköy Konakları, Serenity Küçükköy, Serenity Halkalı gibi projeleri hayata geçiren Bakırcı Yapı, Kemerburgaz ve Basın Ekspres’te inşa edeceği iki yeni projesi için ön talep toplayacak.

Evdekifirsat.com'dan Halkalı Divan Residence kampanyası!

Sizler için en karlı olabilecek projeleri araştırıp, avantajlı ödeme planları ile size sunan Evdekifirsat.com’un bünyesinde yer alan Halkalı Divan Residence projesinde çok özel fırsatlar sizi bekliyor.

Airport 24 ve İstasyon 24 projeleri 100 milyon TL yatırımla Halkalı'da yükseliyor!

24 Gayrimenkul, Airport 24 ve İstasyon 24 adını verdiği Halkalı ve Basın Ekspres'te yer alan iki yeni projesini görücüye çıkardı. İstasyon 24 ve Airport 24 projelerinin toplam yatırım değeri 100 milyon TL.

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir havaray hattı ne durumda?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2014'ün son günlerinde İstanbul trafiğini rahatlatacak yeni projelerini açıklamıştı. Sefaköy - Halkalı - Başakşehir havaray hattı ne durumda?

2014'ün en iyi kent konseyi Bursa Kent Konseyi!

İstanbul merkezli Belediye Haberleri Ajansı tarafından bu yıl sekizincisi yapılan ‘Belediye Oscarları’ ve ‘Yılın Belediye ve Yerel Yönetim Projeleri’ ödüllendirmesinde, Bursa Kent Konseyi ‘2014 Yılının En İyi Kent Konseyi’ seçildi.

Marmaray Gebze Halkalı banliyö hattında son durum açıklaması!

Marmaray Gebze-Halkalı-Gebze banliyö hattındaki son durumu sorduğumuz Ulaştırma Bakanlığı, verdiği cevapla 2014'ün son bombasını patlattı: OHL-Dimetronic ile müzakereler devam etmektedir!.. Peki şimdiye kadar neler yapıldı? Neler olacak?

halkalı 2014 projeleri Haberi

halkalı 2014 projeleri

Yarım asırdır inşaat faaliyetlerine devam eden İnanlar'ın Halkalı Atakent'te yükselen projesi Terrace Tema'da 4.650 TL'den başlayan peşinatlar veya vade farksız ödeme planlarını içeren satıslar sürüyor.

360 derece panoramik şehir manzarası ile birlikte göl ve deniz manzarasına sahip Terrace Tema, 416 dairesi ve geniş sosyal seçenekleriyle bölgenin en butik yasam projesi oma özelliği taşıyor. Terrace Tema'da 90 m2'den başlayan daireler 26.500 m2 yüzde 80 yeşil yasam alanına sahip, 3.40 m tavan yüksekliği ile gerçek ferahlığa, iklimlendirme sistemiyle 4 mevsim konfora sahip projede daire fiyatları 4.650 bin liradan başlıyor. 


0212 698 15...