06 / 05 / 2024

halkalı bahçeşehir tren hattı

halkalı bahçeşehir tren hattı

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen TCDD Bahçeşehir-Halkalı arası tren hattı işletmeciliğinin başlatılması oy birliğiyle kabul edildi..

Bahçeşehir'den Halkalı'ya tren hattına onay çıktı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen TCDD Bahçeşehir-Halkalı arası tren hattı işletmeciliğinin başlatılması oy birliğiyle kabul edildi..

Bahçeşehir-Halkalı Marmaray Ring Tren Hattı'nda çalışmalar tamamlanıyor!

2020 yılında çalışmaların başladığı Bahçeşehir-Halkalı Marmaray Ring Tren Hattı projesinde çalışmalar son aşamaya geldi. Konuyla ilgili açıklama yapan Yasin Kartoğlu, Marmaray'a ulaşımın kolaylaşacağını dile getirdi. 

Halkalı-Bahçeşehir Metro Hattı'nda güzergah değişiyor!

Dudullu-Bostancı Metro Hattı Tünel Buluşma Töreni'nde konuşan İBB Başkanı Uysal, "Halkalı-Bahçeşehir Metro Hattı'nda bir güzergah değişikliğiyle yeni usule göre gelir getirici proje çalışması yapıyoruz. En az iki ay içerisinde şekillendireceğiz." ifadelerini kullandı.

Oğuzkaan Okulları, Bahçeşehir‘e şube açıyor!

Eğitim öğretime Çapa, Bakırköy, Bahçelievler, Halkalı ve Maltepe Kampüslerinde devam eden Oğuzkaan Okulları, Bahçeşehir‘e de bir şube açıyor.

Halkalı ve Bahçeşehir’de peşinatsız ev sahibi olmak için son gün 31 Mayıs!

Evdekifirsat.com, 31 Mayıs’a kadar Halkalı ve Bahçeşehir’de peşinat ödemeden, hemen teslim evleri çok özel ödeme planlarıyla ev almak isteyenlerle buluşturuyor.

Halkalı ve Bahçeşehir'de ev alana beyaz eşya kampanyası için son 5 gün!

Markalı konut projelerinin platformu www.evdekifirsat.com,Halkalı ve Bahçeşehir projelerinden 2+1 ev satın alan herkese dev beyaz eşya paketi kampanyasını yoğun istek üzerine uzattı.

Bahçeşehir konut projelerinde beyaz eşya kampanyası!

Konut projelerindeki konutları avantajlı ödemelerle satışa çıkaran özel bir kampanya başlattı. Halkalı ve Bahçeşehir projelerinden 2+1 ev alanlara davlumbaz, fırın, buzdolabı, çamaşır makinası, bulaşık makinası ve klima hediye edilecek.

Bahçeşehir ve Halkalı’da peşinatsız 6 proje fırsatı!

Evdekifirsat.com, müşterilere “Peşinat ödemeden küçük taksitlerle hemen teslim ev sahibi olma fırsatını” Bahçeşehir ve Halkalı’nın gözdesi 6 farklı konseptteki projede sunuyor.

Kentsell'de 1.290 TL taksitle Bahçeşehir ve Halkalı'da ev sahibi olma imkanı!

Markalı konut projelerinin buluşma platformu olan ve konut alıcıları için farklı seçenekleri cazip ödeme planları ile alıcısına ulaştıran www.evdekifirsat.com Bahçeşehir ve Halkalı’daki projelerinde yıla yoğun ilgiyle girdi..

Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir Konutları!

Dairelerin alanları 118 ile 340 metrekare arasında değişiklik gösteren Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir Konutları 'nın TEM, metro, 3. Havalimanı, hızlı tren, Kanal İstanbul, E-5 ve 3. köprü otobanına ulaşım kolaylığı bulunuyor.

Halkalı Bahçeşehir metrosu için kazma vuruldu!

Halkalı - Bahçeşehir (Ispartakule) yönünde Küçükçekmece Gölü'nün kuzeyinde kalan bölgede çalışmalara başlandı. Peki bu çalışma metro mu, banliyo için mi? Halkalı-Bahçeşehir-Çatalca banliyösü, neden Marmaray ve Kanal İstanbul'u bekliyor? Açıklıyoruz!

Bahçeşehir Metrosu'nun son istasyonu Esenyurt'ta nereye yapılacak?

Esenyurt Bahçeşehir'e getirilmesi planlanan Mahmutbey - Halkalı - Bahçeşehir Metrosu'nun son istasyonunun nereye yapılacağını Emlakkulisi.com açıklıyor. İşte Akbatı AVYM'ye çok yakın o metro istasyonu lokasyonu...

Orient Express treni nostaljik turunu Bahçeşehir'de tamamladı!

O dünyaca ünlü Orient Express treni nostaljik turunu Bahçeşehir'de tamamladı. Avrupa'nın en önemli merkezlerini 1883 yılından beri turlayan ünlü tren, Marmaray projesinin çalışmaları nedeniyle bu yıl Sirkeci garına ulaşamadı...

halkalı bahçeşehir tren hattı Haberi

halkalı bahçeşehir tren hattı

Yaşanan son dakika gelişmesine göre, gerçekleştirilen İBB Ulaşım Koordinasyon Merkezi toplantısında, son zamanlarda sık sık gündeme gelen TCDD'nin Bahçeşehir-Halkalı arası tren hattı işletmeciliğinin başlatılması  teklifi oy birliğiyle kabul edildi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Yenikapı Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıda TCDD'nin merakla beklenen Bahçeşehir-Halkalı arası tren hattı işletmeciliğinin başlatılması ve İstanbulkart entegrasyonuna dahil edilmesi teklifi de gündeme alındı. TCDD Taşımacılık İstanbul Bölge Müdürü Veysi Alçınsu, konuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Halkalı'dan sonra demir yolu güzergahı kenarında hızlı bir kent gelişmesi yaşandığını dile getiren Alçınsu, bu kapsamda, Halkalı'dan sonra Marmaray'dan bağımsız olarak toplamda 13,5 kilometrelik, 5 istasyonluk mevcut hattın üzerinde bir bağlantı gerçekleştirerek, yeni bir toplu taşıma aksı oluşturduklarını kaydetti.  Alçınsu konuyla ilgili olarak şunları dile getirdi: "Bu sayede...