03 / 05 / 2024

halkalı cemevi ne zaman açılacak

halkalı cemevi ne zaman açılacak

Halkalı'da inşa edilecek çok amaçlı 12 katlı cemevi ve kültür merkezinde, ibadethanenin yanı sıra öğrenci yurdu, kütüphane, kreş, dershane, toplantı salonları, sanat, kültür ve eğitim merkezleri yer alacak....

Emlak Konut GYO Halkalı parsellerinin 2022 değeri ne kadar? 

Emlak Konut GYO Halkalı parsellerinin değeri resmen belli oldu. Peki Emlak Konut GYO Halkalı parsellerinin değeri ne kadar oldu? İşte 2022 rakamları...

B1 Marmaray Halkalı-Gebze metro hattı ne zaman açılacak?

İstanbullular için yeni bir metro hattı daha yapılıyor. Peki Marmaray Halkalı-Gebze metro hattı ne zaman bitecek, açılacak, nerelere gidecek? İşte tüm bu soruların cevapları...

Beşiktaş Cemevi binası Sosyal Yardımlaşma Derneği’ne tahsis edildi!

Beşiktaş Belediyesi ve Beşiktaş Cem Kültür Evi ve Sosyal Yardımlaşma Derneği arasında Beşiktaş Cemevi binasının tahsisi için protokol imzalandı. Bina, 10 yıl süreyle Beşiktaş Cem Kültür Evi ve Sosyal Yardımlaşma Derneği’ne tahsis edildi.

Halkalı Serenity Cadde ne zaman teslim?

Ön satışların başladığı Serenity Cadde projesi Bakırcı Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Halkalı Serenity Cadde ne zaman teslim?

Sultangazi Pirsultan Abdal Cemevi'nin yıkım kararı iptal edildi!

Sultangazi Belediyesi tarafından Pirsultan Abdal Cemevi'ne yıkım kararı tebliğ edildi. Sultangazi Kaymakamlığı ise kararı iptal etti. Aleviler rahat bir nefes aldı.

Basın Ekspres'e 30 markalı projeyle 13 bin konut inşa ediliyor!

asın Ekspres Yolu, konut, ofis, otel ve AVM projeleriyle yepyeni bir kimliğe bürünüyor. Basın Ekspres'e 30 yeni markalı konut projesi inşa ediliyor. Yenibosna- Sefaköy-Halkalı-Güneşli-İkitelli hattına 13 bin yeni daire geliyor.

Halkalı Avrupa Konutları Atakent 4 ne zaman satışa çıkacak?

600'e yakın daire ve ticari ünitelerin yer aldığı Avrupa Konutları Atakent 4'te ön talep süreci başladı. Peki Halkalı Avrupa Konutları Atakent 4 ne zaman satışa çıkacak?

Meydan Halkalı ne zaman teslim edilecek?

Meydan Halkalı Residence'de 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. Projede 12 ay vade fırsatı ile ödeme yapılabiliyor. Peki Meydan Halkalı ne zaman teslim edilecek?

Halkalı Metropark ne zaman teslim edilecek?

213 bin 800 metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Halkalı Metropark Konutları Teknik Yapı imzası ile inşa ediliyor. Peki Halkalı Metropark ne zaman teslim edilecek?

Metropark Halkalı ne zaman teslim?

Metropark Evleri daire fiyatları 271 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peşin alımlarda yüzde 12 indirim yapılan projede toplam 1.270 adet konut bulunuyor. Peki Metropark Halkalı ne zaman teslim edilecek?

Metropark Halkalı teslimleri ne zaman?

Toplam 1.270 daireden oluşan Metropark Residence'de daire fiyatları 276 bin TL'den başlıyor. Projede 36 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. Peki Metropark Halkalı teslimleri ne zaman?

Halkalı Metropark teslimleri ne zaman?

Teknik Yapı Metropark 1 home ofis bloğu, 4 konut bloğu ve 2 rezidans kulesi olarak hayata geçiriliyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da inşa ediliyor. Peki Halkalı Metropark teslimleri ne zaman?

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir havaray hattı ne durumda?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2014'ün son günlerinde İstanbul trafiğini rahatlatacak yeni projelerini açıklamıştı. Sefaköy - Halkalı - Başakşehir havaray hattı ne durumda?

halkalı cemevi ne zaman açılacak Haberi

halkalı cemevi ne zaman açılacak

Türkiye’nin en büyük cemevi projesi olan İstanbul Cemevi ve Kültür  Merkezi’nin temeli törenle atıldı.


Halkalı'da inşa edilecek çok amaçlı 12 katlı cemevi ve kültür merkezinde, ibadethanenin yanı sıra öğrenci yurdu, kütüphane, kreş, dershane, toplantı salonları, sanat, kültür ve eğitim merkezleri yer alacak.


Cem Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Cemal Canpolat, törende yaptığı konuşmada, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sevgiyle ve hoşgörüyle inançlarını sürdüreceklerini söyledi. Canpolat, kimseyi incitmeden, hor görmeden "Allah, Muhammed, Ali" diyerek, bütün insanlara bir nazardan bakarak kendi inanç ve kültürlerini yaşamaya, yaşatmaya devam edeceklerini vurguladı.


İhtiyaç, talep ve haklarının görmezlikten gelinmemesi gerektiğini anlatan Canpolat, cemevlerinin statüsüyle ilgili hukuki bir karara varılamadığını, Aleviler'in genel bütçeden de pay almadıklarını söyledi.


Canpolat, birlik ve beraberliğin önemini vurguladı, İstanbul Cemevi ve Kültür Merkezi'nin temelinin...