02 / 05 / 2024

Halkalı Marmaray metrosu hangi metrolara bağlanacak

Halkalı Marmaray metrosu hangi metrolara bağlanacak

Halkalı Marmaray Metro projesi ne zaman hizmete açılacak? Marmaray Halkalı Yüzeysel Metro ile 3. Havaalanı’na nasıl gidilecek? Halkalı Gebze Marmaray Yüzeysel Metrosu, hangi metrolara entegre olacak? Halkalı Marmaray metrosu ile nerelere gidilecek?

İstanbul'un beklediği haber geldi! Bakan Uraloğlu, Halkalı - İstanbul Havalimanı metrosu açılışı için resmen tarih verdi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Halkalı - İstanbul Havalimanı metrosu açılışı için resmen tarih verdi. Bakan Uraloğlu, 2024 yılını işaret etti. 

Adil Karaismailoğlu'ndan İstanbul Havalimanı-Halkalı Metrosu paylaşımı!

Küçükçekmece (Halkalı)-Başakşehir-Arnavutköy-İstanbul Havalimanı Metrosu 31.5 kilometre uzunluğa sahip. 8 istasyonu bulunan hattın trafik yükünü hafifletmesi planlanıyor. 

Bahçeşehir-Halkalı Marmaray Ring Tren Hattı'nda çalışmalar tamamlanıyor!

2020 yılında çalışmaların başladığı Bahçeşehir-Halkalı Marmaray Ring Tren Hattı projesinde çalışmalar son aşamaya geldi. Konuyla ilgili açıklama yapan Yasin Kartoğlu, Marmaray'a ulaşımın kolaylaşacağını dile getirdi. 

Halkalı-Havalimanı Metrosu'nun son kesiminin kazısı başladı! 

İstanbul'da ulaşımı kolaylaştıracak stratejik hatlardan Halkalı-Havalimanı Metrosu'nun son kesimi için kazı çalışmaları Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun da katıldığı törenle başladı.

Halkalı-Havalimanı Metrosu'nun son kesiminin kazısı bugün yapılacak! 

Halkalı ile İstanbul Havalimanı arasında açılacak metro için geri sayım başladı. İstanbul'da ulaşımı rahatlatacak yeni projenin son kesimin kazısı bugün yapılacak. 

İstanbul Havalimanı-Halkalı Metrosu'nda tünel kazısı başlıyor!

İstanbul Havalimanı-Halkalı Metro Hattı'nda tünel kazısı çalışmaları başlıyor.Kazı işini yürütecek olan E-Berk Grup’un İş Geliştirme Uzmanı Kaan Yavuz, "Kurulum çalışmaları başladı. Bir ay içerisinde kazıya başlamayı planlıyoruz. 2.5 yılda bitirmeyi öngörüyoruz" dedi...

Marmaray’a göre taşındık!

İstanbul’da evini taşımak isteyenlerin ilk tercihi toplu ulaşım güzergahlarına yakınlık oluyor. Yılın ilk yarısında Mart ayında açılan Gebze-Halkalı Marmaray Hattı güzergahlarına olan taşınmalar öne çıktı....

İstanbul Havalimanı-Halkalı Metrosu 2022'de açılacak!

Ulaşımı rahatlatması beklenen projeler için müjdeler veren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, ''İstanbul Havalimanı-Halkalı Metro hattını 2022 yılında işletmeye açmayı planlıyoruz'' dedi.

Gebze-Halkalı Marmaray Hattı konut fiyatlarını artırdı!

Gebze-Halkalı Marmaray Hattı vatandaşların hizmetine açıldı. 76 kilometrelik hat geçtiği ilçe ve semtleri değerlendiriyor. Son 4 yılda en yüksek konut fiyat artışı Yeşilköy, Üsküdar ve Gebze'de oldu.

Halkalı-Gebze Marmaray Hattı ile o ilçenin kaderi değişecek!

Geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Gebze-Halkalı Marmaray hattı İstanbul ulaşımına büyük rahatlama sağlarken bir ilçenin de kaderini değiştirecek.

Gebze-Halkalı demir yolu hattı bugün açılıyor!

İstanbul'da günde 1.2 milyon yolcu taşıması beklenen banliyö treni hattı bugün açılıyor. Halkalı-Gebze Marmaray Hattı için son hazırlıklar tamamlandı.

Hızlı tren önümüzdeki hafta Halkalı'ya kadar hizmet verecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "Hızlı tren; ülkemize, insanlarımıza, bu coğrafyada hizmet veriyor. Ankara-İstanbul, Konya-İstanbul, inşallah önümüzdeki haftadan sonra da Marmaray'daki boğaz geçişiyle Halkalı'ya kadar hizmet verecek." dedi.

Gebze-Halkalı-Marmaray seferleri haftaya başlıyor!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, seçim çalışmalarına Pendik'te devam etti. Yıldırım, Gebze-Halkalı-Marmaray seferlerinin önümüzdeki hafta başlayacağını söyledi.

Halkalı Marmaray metrosu hangi metrolara bağlanacak Haberi

Halkalı Marmaray metrosu hangi metrolara bağlanacak


Halkalı - Gebze Marmaray Yüzeysel Metrosu, Gebze’den Halkalı’ya ve oradan da İstanbul’un 3. Havalimanı’na toplam 2,4 saatte ulaşma imkanını sağlayacak. Marmaray Halkalı metrosu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistemler Müdürlüğü’nün planlarına göre tam altı metro ve tramvay güzergahı ile bağlantılı olacak…


İşte hizmete açılış tarihleri ile Halkalı - Gebze Marmaray Yüzeysel Metrosu’nun entegre olacağı metrolar ile Halkalı - Gebze Marmaray Yüzeysel Metrosu’nun açılacağı tarih ve güzergahı üzerindeki istasyonlar…



Marmaray Halkalı Metrosu nerelere bağlanacak?


Halkalı Marmaray metrosu, 2019'da açılması planlanan 9,4 km uzunluğunda ve 14 dakika ulaşım süresine sahip Bağcılar(Kirazlı) - Küçükçekmece(Halkalı) Metro Hattı; 


2019'da hizmete açılacak, 12,5 km mesafeyi 19 dakikada alacak Mahmutbey - Halkalı - Bahçeşehir Metro Hattı'ndan devam ile 


2018’de açılması beklenen 15 km uzunluğundaki yolu 45 dakikada alacak Başakşehir -...