03 / 05 / 2024

halkalıda yeni proje

halkalıda yeni proje

TOKİ ve Emlak Konut GYO güvencesiyle, Cathay İleri Projeler tarafından Ispartakule'de hayata geçirilen Stüdyo 24'ün yenisi Halkalı'ya geliyor. Stüdyo 24 benzeri yeni projenin de ilkbaharda satışa çıkarılması planlanıyor...

TOKİ'den Ankara'ya 1.539 konutluk iki yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı başkent Ankara'da 1.539 konutluk iki yeni proje inşa edecek. İşte TOKİ'nin merakla beklenen Ankara projeleri ile ilgili detaylar...

Kiler GYO Halkalı projesi resmen başlıyor! ÖİB arazisine 223 konutluk yeni proje geliyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Halkalı'daki yeni projesinin inşaatı resmen başlıyor. 352 bağımsız bölüme yer verilecek olan proje Özelleştirme İdaresi Başkanlığı arazisi üzerinde yükselecek.

TOKİ'den başkentlilere hem Mart hem de Nisan müjdesi! Ankara'ya 1.113 konutluk 2 yeni proje geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara projeleri için beklenen müjde geldi. TOKİ yeni projeleri kapsamında Ankara'da 1.113 konutluk 2 yeni proje inşa edecek. İşte TOKİ tarafından açıklanan o projeler...

TOKİ'den Ankara'ya 994 konutluk yeni proje müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı başkent Ankara'da 994 konutluk yeni proje inşa edecek. TOKİ Ankara projesinde konutların yanı sıra dükkan, ilkokul, ortaokul ve cami de yer alacak.

TOKİ'den İstanbullulara Şubat 2024 müjdesi! 1.781 konutluk 3 yeni proje geliyor!

Dar ve orta gelirli vatandaşların yüzünü güldürmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, mega kent İstanbul'da da 1.781 konutluk 3 yeni proje inşa edecek. İşte o projeler...

TOKİ, Ankara için düğmeye bastı! Çankaya'ya 50 konut ve 6 dükkanlık yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'da 50 konut ve 6 dükkanlık yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi 15 Şubat tarihinde yapılacak.

Yüksekdağ İnşaat'tan Beykoz ve Göktürk'e 2 yeni proje geliyor!

Çamlıca’da hayata geçirdikleri projeyi mayıs ayında tamamlayacaklarını söyleyen Yüksekdağ Group Başkan Yardımcısı Cemil Yüksekdağ yaptığı açıklamada, Beykoz ve Göktürk'te iki yeni proje inşa edeceklerini söyledi.

Fırat Life Style'dan Ankara'ya 476 konutluk yeni proje!

Fırat Life Style, başkent Ankara'da 476 konutluk yeni proje inşa edecek. Gölbaşı'nda yükselecek projede 887 milyon 286 bin 978 TL'ye mal olacak.

Nexonya kentsel dönüşüm projelerine odaklandı! Gebze ve Pendik'e iki yeni proje geliyor!

Nexonya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koray Vural, İstanbul’da konut projelerinde ağırlıklı olarak kentsel dönüşüm projelerine ağırlık verdiklerini açıklayarak Gebze ve Pendik'e iki yeni proje geleceğini açıkladı.

TOKİ'den İstanbul'a 869 konutluk 2 yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'da iki yeni proje inşa edecek. Söz konusu projelerde toplam 869 konut yer alacak.

TOKİ'den bu ile 124 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Isparta'da 124 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen proje 25 Aralık tarihinde ihaleye çıkacak.

TOKİ Van projesi için yeni tarih belli oldu! 111 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Van'da inşa edeceği 111 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen Van TOKİ projesinin ihalesi 24 Ocak'ta yapılacak.

TOKİ'den Ordu'ya 200 konutluk iki yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu'da iki yeni proje inşa edecek. Söz konusu projeler Aybastı ve Gürgentepe ilçelerinde yükselecek.

halkalıda yeni proje Haberi

halkalıda yeni proje

TOKİ ve Emlak Konut GYO güvencesiyle, Cathay İleri Projeler tarafından Ispartakule'de hayata geçirilen Stüdyo 24'ün yenisi Halkalı'ya geliyor. Bu yılın sonunda tamamlanması planlanırken, teslimi Mayıs ayına çekilen Stüdyo 24 benzeri yeni projenin de ilkbaharda satışa çıkarılması planlanıyor. Yaklaşık 250 daire, home-ofis ve ticari ünitelerden oluşacak yeni projenin hazırlıkları sürüyor. 


İnovatif özelliklerinin ve renkli kimliğinin yanında fiyatlarıyla da bulunduğu bölgede dikkati çeken Stüdyo 24 tarzı Halkalı'daki yeni projede, 1+0,1+1 ve 2+1 daireler yer alacak. Şu anda daire tipleri ve büyüklükleri üzerinde çalışılan projede home-ofisler de yer alacak. Öte yandan, bölgede bir cazibe merkezi yaratması için projede ticari üniteler de yer alacak. Bu dükkanlar cadde konseptinde hizmet verecek. Projede resepsiyon, lobi, fitness, açık havuz, kapalı otopark, toplantı odası, cep sineması ve misafir...