14 / 05 / 2024

halkalıdaki konut projeleri

halkalıdaki konut projeleri

Elitist Park projesi 2 Ocak 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Halkalı bölgesinde yer alan 11 projenin havadan videosu!

Halkalı'da yer alan 11 proje www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

İstanbul Sarayları Çırağan Evleri'nde 2+1 414 bin 600 TL!

İstanbul Sarayları projesinin Çırağan Residence etabında satışlar 188 bin 200 TL ile 693 bin 700 TL arasında değişen fiyatlarla devam ediyor...

Halkalı Çırağan Residence'da 590 bin 400 TL'ye 3oda 1 salon !

Çırağan Residence'da stüdyo daireler, 188 bin 200 TL, 1+1 daireler 260 bin 800 TL, 2+1 daireler 414 bin 600 TL, 3+1 daireler 590 bin 400 TL, 4+1 daireler 693 bin 700 TL'ye satılıyor...

Emlak Konut Halkalı'daki ticari birimlerin yapı ruhsatını aldı!

Emlak Konut Küçükçekemce Halkalı'daki 26 adet ticari üniteden oluşan toplam 34 adet bağımsız bölüm ile ortak kullanım alanlarına ait yapı ruhsatını aldı...

Mega projeler İstanbul’daki konut ve arsa fiyatlarını uçurdu!

Mega projeler, İstanbul’daki konut ve arsa fiyatlarını uçurdu. 2013 yılında ilan edilen ve hayata geçmeye başlayan mega projeler ve kentsel dönüşümün etkisiyle İstanbul’daki gayrimenkulerin toplam değeri 600 milyar lira artarak 1.5 trilyon liraya ulaştı.

2016 Eylül'de satışa çıkacak konut projeleri!

İnşaat firmaları, Eylül ayında yeni projelerini lansman öncesi avantajlı fiyatlarla satışa sunmaya hazırlanıyor. İşte satışa çıkacak konut projeleri...

Erzurum'daki konut sorunu kentsel dönüşümle başladı!

Yenigün Gazetesi köşe yazarı olan Samet Özünal bugünkü yazısında Erzurum'daki konut sorununu anlattı. Özünal, ''İnşaat sektörü bu şehirde hiç kimsenin umurunda değil'' dedi.

Dursun Özbek Riva'daki konut projesi için yetki istedi!

Dursun Özbek, 1 milyon 200 bin TL’lik gelirin planlandığı Riva’daki konut projesiyle ilgili “Ya yetki verin, ya da eylülde seçime gidip istifa ederim” diyerek topu genel kurula attı.

United Overseas Bank, Londra’daki konut kredilerini askıya aldı!

Singapur’un en büyük bankaları arasında yer alan United Overseas Bank (UOB) Londra’daki konut kredilerini askıya aldığını duyurdu.

Emlak Konut'un Küçükçekmece Halkalı'daki arsalarının değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul İli Küçükçekmece Halkalı'daki arsalara yönelik hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı.

Ankara'daki konut kalitesi İstanbul'da yok!

İnşaat sektöründe başarılı projelere imza atan Ahmet Pelit,"Ankara'daki konut kalitesi ne İstanbul'da ne de Türkiye'nin başka bir kentinde var" dedi.

TOKİ konutları Muğla'daki konut sorununu çözecek mi?

Muğla Gazetesi köşe yazarı olan Mustafa İnci bugünkü yazısında Muğla'daki konut sektörünü anlattı. İnci, Muğla’nın konut sorunun çözümlerinden bahsetti. İşte o yazı...

Markalı konut projeleri iklimlendirme sektörünü geliştiriyor!

Doğalgazın ekonomik ve konforlu olması doğalgaz kullanımını lüks kullanım ürünü olmaktan çıkartarak zorunlu ihtiyaç haline getirmiş. Üçay Grup Genel Koordinatörü Turan Şakacı, markalı konut projeleri arttıkça, iklimlendirme sektörünün geliştiğini söyledi.

2016 Mart'ta satışa çıkacak konut projeleri!

Konut sektörü Mart ayı ile birlikte hareketlenmeye başlıyor. Bir süredir bekleyişte olan projeler, Mart ayında satışa sunulacak. İşte satışa sunulacak yeni konut projeleri...

BAUTEC'e Almanya'daki konut sıkıntısı damgasını vurdu!

Almanya'nın başkenti Berlin'de Yapı Ve İnşaat Teknolojileri Fuarı (BAUTEC) başladı. Fuarın ana konusu Almanya'daki konut sayısının nasıl artırılabileceği. Almanya son yıllarda sosyal konutlarda gerileme yaşadı.

G20 Zirvesi Antalya'daki konut talebini artıracak!

Zirve sırasında dünyada gözlerin Antalya'nın üzerinde olduğunu belirten Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkanvekili Deniz Karataş, G20 Liderler Zirvesi sayesinde yabancıların Antalya'daki konut talebinin artacağını söyledi.

halkalıdaki konut projeleri Haberi

halkalıdaki konut projeleri


Elitist Park Halkalı'da hemen teslim konutlar!Havadan videosu için...