07 / 07 / 2024

Halkbank belgrad şube

Halkbank belgrad şube

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da, Çaçanska Bank'ın hisselerini satın alan Halkbank'ın ilk şubesinin açılış törenine katıldı.

Halkbank, bu yıl 40 yeni şube açacak!

Geçtiğimiz yıla 50 adet şube açılışı hedefiyle başlayan Halkbank, 2015 yılında 49 şube açılışı gerçekleştirerek hedefleriyle uyumlu sonuçlar elde etti. Halkbank'ın 2016'da 40 yeni şube açma hedefi bulunuyor.

Halkbank Belgrad'daki ilk şubesini açtı!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da, Çaçanska Bank'ın hisselerini satın alan Halkbank'ın ilk şubesinin açılış törenine katıldı.

Halkbank Makedonya'nın başkenti Üsküp'te yeni şube açtı!

Halkbank, Makedonya'nın başkenti Üsküp'te yeni bir şube açtı. Açılan yeni şubeyle birlikte bölgedeki şube sayısı 34'e yükseldi

Halkbak bu yıl 50 şube açacak!

İlk 3 ayda toplam kredilerini 143 milyar liraya ulaştıran Halkbank, aynı dönemi 584 milyon lira net kârla kapattı. Halkbank Genel Müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu, bu yıl 50 şube açarak, 1.500 yeni istihdam hedeflediklerini ifade etti.

Halkbank 50 yeni şube açmayı hedefliyor!

Türkiye’nin en büyük ikinci kamu bankası olan Halkbank, 2015 yılında aktiflerde yüzde 13-15, kredilerde yüzde 16-18 büyüme beklerken, banka özkaynak kârlılığını yüzde 20-22, aktif kârlılığını da yüzde 2.4-2.6 aralığında öngörüyor.

Halkbank katılım bankası olarak şube sayısını 150'ye çıkaracak!

1 milyar TL'lik sermaye artışı yaparak katılım bankacılığına 2015'te girecek olan Halkbank, ilk hedeflerini açıkladı. Katılım bankasında ilk hedef 150 şubeye ulaşmak ve bin kişilik istihdam sağlamak..

Halkbank 'Üreten Türkiye Buluşmaları'na Konya'da yeniden başladı!

Halkbank, KOBİ'lere yönelik düzenlediği 'Üreten Türkiye Buluşmalarına 75'inci kuruluş yıl dönümde yeniden başladı. Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan buluşmada, Konya'da şube sayılarını hızla arttırmayı hedeflediklerini söyledi..

Halkbank 2013 yılında en az 40 yeni şube açmayı planlıyor!

Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan; 2013 yılında en az 40 yeni şube açacaklarını ve 750 yeni çalışana istihdam sağlayacaklarını aktardı

Anadolubank Ocak ayının ilk haftasında 4 şube açtı!

Toplam şube sayısı 95'e çıkaran Anadolubank, Ocak ayının ilk haftasında dört şube açtı...

Odeabank 2013 yılında 26 şube açmayı hedefliyor!

Şuanda Türkiye'de 6 şubesi bulunan Odeabank, 2013 yılında şube sayısını 32'ye çıkarmayı hedefliyor...

Adese Alışveriş Merkezleri Ankara Gölbaşı'nda şube açacak!

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş yönetim kurulu toplantısında Ankara Gölbaşı'nda şube açmaya kararı verildi...

Tatlıcı Tombak 2013 yılında 30 yeni şube açmayı hedefliyor!

Tatlıcı Tombak, 35 milyar dolara ulaşan franchise pazarında girişimcilere karlı yatırım imkânları sunuyor. 2013 yılında 30 yeni şube açmayı hedefleyen marka, özellikle Marmara Bölgesi ve İstanbul’da büyümeyi hedefliyor…

Baklavacı Güllüoğlu Fatih'te şube açtı!

Baklavacı Güllüoğlu 2012 yılı içerisindeki son şubesini İstanbul Fatih'te açarak yurtiçi şube sayısını 19'a çıkardı

Halkbank belgrad şube Haberi

Halkbank belgrad şube

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da, Çaçanska Bank'ın hisselerini satın alan Halkbank'ın ilk şubesinin açılış törenine katıldı.


Törene, Sırbistan Başbakan Yardımcısı ve Ticaret, Telekomunikasyon ve Turizm Bakanı Rasim Ljajiç, Türkiye'nin Belgrad Büyükelçisi Mehmet Kemal Bozay, Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Aydın, Halkbank Sırbistan Genel Müdürü Kenan Bozkurt ve diğer ilgililer katıldı.


Zeybekci, Ljajiç, Bozay ve Aydın, kurdeleyi kestikten sonra Halkbank'ın Belgrad'daki binasını gezdi.


Törende konuşan Zeybekci, Sırbistan ve Türkiye arasındaki ekonomik ve ticari ilişkilerin, Türkiye'nin Sırbistan'daki yatırımlarının artmasına yönelik iklimin oluşturulması için Halkbank'ın büyük rol oynayacağını düşündüğünü söyledi. Zeybekci, şunları kaydetti:


"Türkiye olarak Türk firmalarının Sırbistan'da yatırım yapmasını sonuna kadar destekliyoruz. Bugün Sırbistan, Türkiye, Bosna Hersek ekonomi bakanları olarak burada bir araya geldik, yarın Saraybosna'da bir araya geleceğiz. Bu bağlamda Sırbistanlı Bakan...