06 / 05 / 2024

Halkbank Elektronik İhale

Halkbank Elektronik İhale

Halkbank, İstanbul, İzmir, Manisa, Isparta, Konya, Kars, Tokat, Yozgat ve Adıyaman'daki konutlarını satışa çıkardı. Satış, 10 Ağustos 2012 Cuma günü saat 12:00'de başlayıp, 15 Ağustos 2012 Çarşamba günü saat 12:00'ye kadar sürecek

Kamu ihaleleri ile ilgili yönetmelik değişti! Elektronik ihale uygulama, mal ve hizmet alımında son dakika!

Kamu İhale Kurumu (KİK), elektronik ihale uygulama, mal ve hizmet alımı yönetmeliklerinde değişikliğe gitti.

Halkbank'tan ard arda kampanya! O paralar geri ödenecek

Bankaların gerçekleştirdiği kampanyaların arasına Halkbank'tan da muhteşem bir ilan yapıldı. Alışverişlerinizi eğlenceli hale getirecek kampanyada müşterilerine 400 TL para iade kampanyasını başlattı. Peki para iadesi neye göre yapılıyor? İşte detaylar.

Halkbank kesenin ağzını EYT’liler için açtı! 100 bin TL’ye kadar çekme imkânı!

EYT’den emekli olmak için eksik primlerini borçlanma yoluna gidenlere müjde Halkbank’tan geldi. Aylık 2 bin TL’den başlayan geri ödeme olanağı sunan banka, kredi çekme koşullarını da uygun hale getirdi. Peki EYT kredisine nasıl başvurabilirsiniz?

Bakanlık duyurdu! Elektronik eşyada artık bunu yapmak zorunlu!

Yeni düzenlemeye göre, elektronik eşya üreticilerinin, yılda en az bir kez atık elektrikli elektronik eşyaların etkin şekilde toplanması amaçlı geri alma kampanyası yapması zorunlu hale geliyor. Bu çerçevede global markaların da Türkiye’de yetkili temsilci bulundurması gerekiyor.

Elektronik İhale Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik 2022!

Elektronik İhale Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31839 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Elektronik İhale Uygulama Yönetmeliği'nde Değişiklik!

Kamu İhale Kurumu'nca Elektronik İhale Uygulama Yönetmeliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'de yayınlandı. 

Elektronik İhale Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Elektronik İhale Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31260 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Asis Elektronik, küçük yerleşimleri akıllı hale getiriyor! 

Asis Elektronik,'in şirket politikasının odak noktasında şehir teknolojilerine yönelik Ar-Ge çalışmaları yer alıyor. Asis CT, Türkiye’de ve dünyada akıllı şehirleşme alanında söz sahibi oyun kuruculardan biri olmayı hedefliyor...

Turizm payı elektronik ortamda beyan edilecek!

GİB tarafından turizm işletmelerinden ilk defa 'turizm payı' alınmasına ilişkin esaslar belirlendi ve paya ilişkin beyannamelerin aylık veya üçer aylık dönemler halinde elektronik ortamda verilmesi zorunlu hale getirilecek. 

Elektronik İhale Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Elektronik İhale Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 30800 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ 2 ilde zemin etüt raporu hazırlatacak! İhalesi yarın!

Isparta ve Tekirdağ İllerinde İmar Planına Esas Jeolojik, Jeoteknik ve Jeofizik Zemin Etüt Raporu Hazırlatılması İşi İle Türkiye Genelinde İdaremizce Belirlenecek İl veya İllerde Paleosismik Çalışma Yapılması İşi (Elektronik İhale) ihalesi yarın saat 12:00'de gerçekleştirilecek.

Halkbank 75 ilde 2039 gayrimenkulü satışa çıkardı!

Halkbank Gayrimenkul, 75 ilde 2039 adet gayrimenkulünü satışa çıkardı. Türkiye Halk Bankası A.Ş. gayrimenkul satış ilanına göre ihale, elektronik ortamda teklif sahiplerinin katılımıyla yapılacak...

Halkbank 37 ilde 207 gayrimenkulü satışa çıkardı!

Halkbank Gayrimenkul, 37 ilde 207 adet gayrimenkulünü satışa çıkardı. Türkiye Halk Bankası A.Ş. gayrimenkul satış ilanına göre ihale, elektronik ortamda teklif sahiplerinin katılımıyla yapılacak...

Halkbank Elektronik İhale Haberi

Halkbank Elektronik İhale
Verilen ilan şöyle;


TÜRKİYE HALK BANKASI A.Ş. TARAFINDAN ELEKTRONİK İHALE İLE GAYRİMENKUL SATIŞ İLANI 

 

1- Aşağıda bilgileri verilen gayrimenkullerin ihalesi, elektronik ortamda 10.08.2012 saat 12:00 ile 15.08.2012 saat 12:00 tarihleri arasında, https://halkbankgayrimenkul. intengo.com adresinde, teklif sahiplerinin katılımı ile yapılacaktır.

2- Muhammen bedelin %3’ii kadar Geçici Teminat (Banka teminatı veya nakit) en geç 14.08.2012 saat 12:00’ye kadar yatırılacaktır. (Geçici Teminat bedelini yatırmayan katılımcılar ihaleye alınmayacaktır). İhaleye katılmak isteyenlerin Gayrimenkul Elektronik İhale Teklif Formu, Gayrimenkul Satış Şartnamesi ve Gayrimenkul Satışı İdari Şartnamesi’ni ve yatırılan Geçici Teminat Dekontlarını en geç 14.08.2012 tarihinde mesai bitimine kadar (saat 18:00) Türkiye Halk Bankası A.Ş. Genel Müdürlüğü Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı 2.Cadde No:63 Kat:18 Söğütözü/ANKARA adresine ulaştırmış olmaları gerekmektedir. (Belirtilen Teklif Evraklarını 14.08.2012 tarihi saat 18:00’a kadar...