14 / 05 / 2024

HalkBank Refinansman

HalkBank Refinansman

Refinansman konut kredisi, konut kredisinin daha düşük faizden yeniden yapılandırılması sistemidir. Kredi Pazarı refinansman sistemini ve refinansman yapan bankaları araştırdı.

Halkbank'ın emeklilere promosyon teklifi belli oldu!

Halkbank, emeklilere yönelik promosyon ödemesi uygulaması için Sosyal Güvenlik Kurumu ile protokol imzalayarak, emekli müşterilerine 750 TL’ye varan promosyon ödemesi yapacağını bildirdi.

HalkBank ikinci el konut kredisi hesaplama 2020!

HalkBank sıfır konut kredisi faizlerindeki indirimin ardından ikinci el konutlar içinde kredi faiz oranlarını düşürdü. Bankadan ikinci el konut kredisi hesaplama ne kadar oluyor?

Emlak Konut GYO, 1.3 milyar TL refinansman kredisi kullandı! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından refinansman amaçlı 1 milyar 321 milyon 592 bin TL tutarlı kredi kullanıldı...

Emlak Konut GYO 192.3 milyon TL refinansman kredisi kullandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından refinansman amaçlı 192 milyon 300 bin TL kredi kullanıldı...

Emlak Konut 176 milyon 500 bin TL refinansman kredisi kullandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından 176 milyon 500 bin TL refinansman kredisi kullanıldı...

İGA'dan refinansman açıklaması!

İstanbul Havalimanı’nın inşaatını ve 25 yıllığına işletmesini üstlenen İGA, kredilerinin refinansmanı için kurumsal finansman ve finansal danışmanlık şirketi Dome Group Financial Services Limited’i yetkilendirdi...

HalkBank konut tamamlama kredisi!

Yıllardır hayalini kurduğunuz evi ''kendim yaparım veya yaptırırım'' diyorsanız Halkbank düşük faiz oranları ile konut tamamlama kredisi ile yanınızda. HalkBank konut tamamlama kredisi şartları ve faiz oranları neler?

HalkBank konut kredisi yapılandırma masrafları!

Kamu Bankalarının yoğun talep gören yapılandırma kampanyası dahilinde HalkBank yüzde 0.99 faiz ile konut kredisi yapılandırma işlemi yapıyor. Peki yapılandırma masraflarına kadar oluyor?

HalkBank Hesaplı Evim konut kredisi kampanyası!

HalkBank Hesaplı Evim konut kredisi kampanyası kapsamında %0.99 faiz oranı ile 15 yıl vadeye dek konut kredisi kullandırmaya devam ediyor. Hesaplı Evim Konut Kredisi masrafları ne kadar?

HalkBank konut kredisi kampanyaları neler?

HalkBank farklı ihtiyaç ve bütçelere yönelik konut kredisi transferinden, yüzde 0.99 faizli konut kredisine kadar pek çok kredisi kampanyası uyguluyor. Peki Halkbank konut kredisi faizleri ne kadar?

HalkBank tabela konut kredisi faizleri düştü!

HalkBank tabela konut kredisi faizlerinde indirim uyguladı. Bankanın tabela konut kredisi faizleri 21 baz puan düştü…

Halkbank konut kredi faiz oranlarını indirdi!

Müşterilerine avantajlı kredi faiz oranlarıyla hizmet vermeyi sürdüren Halkbank, Merkez Bankası kararının ardından faiz indirimine gittiğini duyurdu...

HalkBank kredi faiz oranları ne kadar 2019?

HalkBank da diğer kamu bankaları ile beraber faiz indirimi gerçekleştirmesinin ardından düşük faiz oranları ile kredi fırsatları sunmaya devam ediyor. HalkBank kredi faiz oranları ne kadar?

HalkBank Refinansman Haberi

HalkBank Refinansman

Kredi Yeniden Yapılandırma (Refinansman) ödemekte olunan konut kredisinin kapatılması ve size şu andaki faiz oranlarıyla yeni bir kredi tahsis edilmesi demektir. Daha önce yüksek faizle konut kredisi kullandıysanız, kredinizi yeniden yapılandırarak:

1.    Günümüzün düşük faizlerinden yararlanılabilir.
2.    Taksitlerinizi azaltılabilir.
3.    Daha az faiz ödenebilir.

Konut kredisi yeniden yapılandırmanın sizin için avantajlı olup olmadığını refinansman hesap makinesi kullanarak görülüp, yeniden yapılandırma ürünü sunan bankalar karşılaştırılabilir.

HalkBank Refinansman

Halkbank Dost Evim konut kredisi kapsamında konut kredilerini masrafsız şekilde 120 ay vade için yüzde 2,57 konut kredisi faiz oranından yeniden...