30 / 04 / 2024

Halkbank Sırbistan şubeleri

Halkbank Sırbistan şubeleri

Sırbistan'da geçen yıl faaliyet göstermeye başlayan Halkbank, dördüncü şubesini Pancevo şehrinde açtı. Sırbistan Başbakan Yardımcısı Rasim Ljajic, Halkbank'ın Sırbistan'a gelmesinin ardından daha fazla Türk yatırımcıyı ülkeye beklediklerini söyledi.

İnşaat şirketleri tek tek iflas ediyor! Sırbistan'da bir Türk inşaat şirketi daha battı!

Forbes Sırbistan'ın geçtiğimiz günlerde hakkında açıklama yaptığı Kronos şirketiyle bağlantılı Türk inşaat şirketi Juno inşaat iflas etti.

Otomobil alacaklara Halkbank  ve Vakıfbank'tan taşıt kredisi imkanı!

Otomobil almak isteyen vatandaşlar için taşıt kredi miktarlarını ve ödeme seçeneklerini sürekli araştırıyorlar. Buna göre, Halkbank  ve Vakıfbank'ın sunduğu kredi imkanları ve vade ve ödeme seçenekleri vatandaşların dikkatini çekiyor. 

Kredi sıkıntısı çekenler müjde! O banka 500 bin TL'yi faizsiz veriyor! Şartları karşılayanlara tıkır tıkır ödeniyor!

Halkbank Kadın Girişimcilere Sıfır Faizli Esnaf Kredisi kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında verilen kredi desteğinde faiz olmayacak. İşte kampanyanın tüm detayları...

Avrupa Şampiyonu olan Filenin Sultanları 500 bin euro para ödülü

Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımı, büyük bir başarıya imza atarak Avrupa Şampiyonası'nda Sırbistan'ı mağlup ederek şampiyon oldu. Bu büyük başarı, Filenin Sultanları olarak bilinen milli takımımızın tarihindeki en büyük zaferlerden biri olarak kayıtlara geçti. Şampiyonlukla birlikte milli takım, 5

Halkbank dev kampanya! 31 Ağustos 2023'E kadar süreniz var, dikkat hakkınız yanmasın!

​​​​​​​Halkbank'tan dev kampanya! Araç kiralama sektöründe özel fırsatlar sunan Halkbank, müşterilerine 500 TL ile 50.000 TL arasındaki peşin araç kiralama harcamalarını ücretsiz 5 taksite bölmeyi vaat ediyor.

Türk şirket, Avrupa’daki tekstil üssünü kapatıyor! 700 kişi işsiz kalacak!

13 yıl önce Sırbistan’a ilk giden Türk tekstil şirketi olan Jeanci, ülkedeki üretimini sona erdiriyor. İki fabrikada 700 kişiye istihdam sağlayan Jeanci, dünya devleri Cavalli, Fearre ve Versace gibi ünlü markalar için de üretim yapıyordu.

Halkbank'tan emeklilere 50 bin TL sürprizi

Bankalar tarafından emekli ve diğer vatandaşlara yönelik kampanyalarla ilgili açıklamalar yapılmaya devam ediyor. Halkbank'tan emekli vatandaşlar hakkında 50 bin TL sürpriz geldi.

Halkbank'tan sıkıntıya son. Flaş açıklamayı yaptılar

Halkbank'tan nakit sıkıntısı yaşayan vatandaşlara yönelik çok önemli bir fırsat geldi. Halkbank’tan düşük faizli kredi desteği verilecek.

Halkbank’tan son dakika duyurusu! Hesaplara anında 2.000 TL yatacak!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından biri olan Halkbank, yeni kampanyasını duyurdu. Halkbank, harcama yapma sözü veren müşterilerine toplam 2 bin TL’ye kadar hediye edeceğini aktardı.

Halkbank'a SMS atana 750 TL hediye! Son tarih 31 Mayıs!

Halkbank müşterileri için harika bir fırsat! Tek bir SMS göndererek 750 TL'lik bir hediye kazanma fırsatı sunuldu. İlgili banka tarafından duyurulan bu heyecan verici kampanya ile müşteriler büyük bir avantaj elde ediyor.

Halkbank'tan mayıs ayı müjdesi geldi

Kamu bankaları kredi imkanlarını peş peşe duyurmaya devam ediyor. Ziraat Bankası'ndan sonra Halkbank tarafından da önemli bir konuda müjde duyuruldu.

Halkbank kadın girişimciler için destek veriyor! Bakın faizsiz kredinin tutarı ne kadar? 

Müjdeli haber Halkbank tarafından kadın vatandaşlara duyuruldu. Faizsiz kredi sayesinde girişimci kadın vatandaşlar sıfır faizli destek paketinden faydalanabilecek. Başvuru için gerekli detaylar haberimizde... 

Recep Süleyman Özdil kimdir?

Halkbank Yönetim Kurulu Başkanı ve Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Recep Süleyman Özdil kimdir? Recep Süleyman Özdil kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Halkbank Sırbistan şubeleri Haberi

Halkbank Sırbistan şubeleri

Sırbistan'daki Cacanska Bank'ın hisselerinin çoğunluğunu satın alarak geçen yıl burada faaliyete başlayan Halkbank, dördüncü şubesini açtı.


Pancevo şehrindeki açılış töreninde, Sırbistan Başbakan Yardımcısı Rasim Ljajic,Türkiye'nin Belgrad Büyükelçisi Mehmet Kemal Bozay, Halkbank Genel Müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu ve Pancevo Belediye Başkanı Sasa Pavlov da yer aldı.


Ljajic, burada yaptığı konuşmada, faaliyetlerini Sırbistan'a yayma kararı aldığı için Halkbank yönetimine teşekkür ederek, bu kararın, Sırbistan'ın sadece Türk yatırımcılar için değil, diğer ülkelerden gelecek yatırımcılar için de iyi bir adres olduğu konusunda referans olduğunu kaydetti.


Halkbank'ın Sırbistan'a gelmesinin ardından daha fazla Türk yatırımcıyı ülkeye beklediklerini söyleyen Ljajic, "Bu konuda iyimseriz. Bu yıl ülkemizdeki Türk firmalarının sayısının artmasını bekliyoruz." dedi.


Ljajic, Bosna Hersek ve Makedonya gibi ülkelerde de Türk bankalarının faaliyet göstermeye başlamasının ardından Türk yatırımlarının arttığına dikkati...