07 / 05 / 2024

Haluk alay turizm açıklaması

Haluk alay turizm açıklaması

Aqua Fantasy Genel Müdürü ve Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Alay, Utrecht Turizm Fuarı'nda Türkiye ile ege turizmini değerlendirdi.

Mh Gül Turizm Gıda Taşımacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mh Gül Turizm Gıda Taşımacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Mehmet Gül ve Haluk Gül ortaklığında kuruldu.

Yağmur Yatçılık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur Yatçılık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Haluk Türkeri ve Sıddık Bağatur ortaklığında kuruldu.

Ayışığı Asos Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Ayışığı Asos Turizm Limited Şirketi Beşiktaş’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sayar , Ali Devrim Can, Dilaver Turgut Çıkış, Haluk Recai Ulusoy kuruldu.

Musem Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Musem Turizm İnşaat Limited Şirketi Şişli’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Haluk Bahadır tarafından kuruldu.

AFT Gayrimenkul Geliştirme Turizm Gıda Limited Şirketi kuruldu!

AFT Gayrimenkul Geliştirme Turizm Gıda Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Alay Topel tarafından kuruldu.

Jasmin Gayrimenkul İnşaat Turizm ve Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jasmin Gayrimenkul İnşaat Turizm ve Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Amal Muzhar Alay Amini tarafından kuruldu.

Habiban Mimarlık ve İnşaat Restorasyon Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Habiban Mimarlık ve İnşaat Restorasyon Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Harun Alay tarafından kuruldu.

İnspira Travel Turizm Seyahat Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnspira Travel Turizm Seyahat Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haluk  Uluhan ve İsmail Tarık Haskan ortaklığında kuruldu. 

Halati Konaklama Turizm İşletmeleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halati Konaklama Turizm İşletmeleri Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Eray Atilla Gönen ve Haluk Gönen ortaklığında kuruldu. 

Armada Vip Taşımacılık Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armada Vip Taşımacılık Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Aydemir ve Haluk Bilican ortaklığında kuruldu. 

Metropol Hafriyat İnşaat Taahhüt Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metropol Hafriyat İnşaat Taahhüt Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çalayır tarafından kuruldu. 

Sinasos Star Hotel Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinasos Star Hotel Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haluk Başaran ve Yavuz Bolluk tarafından bugün 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Ander İnşaat Turizm Petrol Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ander İnşaat Turizm Petrol Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ali Haluk Çavuşoğlu ve Aslı Hande Çavuşoğlu ortaklığında 216 bin milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Haluk alay turizm açıklaması Haberi

Haluk alay turizm açıklaması

Aqua Fantasy Genel Müdürü ve Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Alay, Utrecht Turizm Fuarı'nda Türkiye ile ege turizmini Hollanda ve Belçika pazarı üzerinden değerlendirdi. 


2015'in zor bir sene olacağını öngören Alay, turizm sektörünün önde gelenlerinin bu yıl turizm yönünden pozitif sonuçlar almak için yaz sezonuna doğru gerekli çalışmaları yapmaları gerektiğini belirtti. 


Posta...