30 / 04 / 2024

Haluk Babaoğlu çanakkale

Haluk Babaoğlu çanakkale

Çanakkale Ezine Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu kimdir? Haluk Babaoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Haluk Babaoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Haluk Babaoğlu...

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 35 milyon 25 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

1915 Çanakkale Köprüsü Projesi "Yılın Projesi" olarak seçildi...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada "Söz konusu ödülle beraber 1915 Çanakkale Köprüsü, bu sene ENR'den2i farklı ödül kazandı ve toplamda 24 ulusal ve uluslararası saygın ödülün sahibi oldu." diye konuştu. İşte haberin ayrıntıları...

Motto Çanakkale satışta! Yeni proje! 

Motto Çanakkale, Celaloğlu İnşaat imzasıyla Çanakkale Karacaören'de inşa ediliyor. 2 etap şeklinde yükselen projede toplam 184 adet konut yer alıyor. Peki Motto Çanakkale'de hangi konut tipleri var? Konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Babaoğlu İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Babaoğlu İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Yıldırım tarafından kuruldu.

Arme Yapı Mühendislik Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Müteahhitlik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arme Yapı Mühendislik Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Müteahhitlik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün KAadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Babaoğlu tarafından kuruldu. 

Hasanoğlu Şirketler Grubu'ndan 4 yeni proje geliyor!

Hasanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Hasanoğlu, Beykoz ve Zekeriyaköy’deki yeni projelerinin konsept ve proje geliştirme çalışmalarının devam ettiğini dile getirerek, İstanbul dışında iseBodrum ve Çeşme’de yeni proje yatırımlarımız bulunduğunu söyledi.

Marketin başındaki isim açıkladı: Asgari ücretin artışı enflasyonist etkiye neden olabilir!

BİM CFO'su ve İcra Kurulu Üyesi Haluk Dortluoğlu, "acilen" enflasyon muhasebesine geçilmesi gerektiğini belirterek asgari ücretin artışının enflasyonist etki yaratabileceğini söyledi.

BİM kendi enflasyonunu açıkladı, gerçekler ortaya çıktı!

BİM Mali İşler Müdürü Haluk Dortluoğlu, kendi marketlerinde12 aylık enflasyonlarının yüzde 110 civarında olduğunu duyurdu.

BİM CFO'su’dan açıklama! “Enflasyon bizi nereye götürür bilmiyoruz”

BİM CFO'su Haluk Dortluoğlu Bloomgberg HT'ye yılsonu enflasyon ve ciro beklentilerini açıkladı. İşte detaylar!

45 bin araç geçiş garantisi verilmişti! 1915 Çanakkale Köprüsü'nden kaç araba geçti?

45 bin araç garantisi verilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nden geçen araç sayısı açıklandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, köprüden paylaştığı fotoğrafla birlikte yeni yapılan Çanakkale Köprüsü’nden araç geçiş sayısını paylaştı.

1915 Çanakkale Köprüsü'nde son dokunuşlar!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 1915 Çanakkale Köprüsü'nün güvenliğinin yapay zeka desteği aracılığıyla sağlanacağına dikkat çekerek, "Uyarı mesajlarının gösterimi yapay zeka destekli trafik yönetim sistemiyle otomatik gerçekleştirilecek" açıklamasında bulundu. 

1915 Çanakkale Köprüsü Akıllı Ulaşım Sistemleriyle donatıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu 18 Mart'ta açılacak 1915 Çanakkale Köprüsü ve Malkara-Çanakkale Otoyolu projesine ilişkin açıklama yaptı.

Adil Karaismailoğlu'ndan son dakika 1915 Çanakkale Köprüsü açıklaması!

Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, simgelerin köprüsü olarak nitelendirilen 1915 Çanakkale Köprüsü'yle ilgili açıklamalarda bulundu.

Haluk Babaoğlu çanakkale Haberi

Haluk Babaoğlu çanakkale

Haluk Babaoğlu kimdir?

Haluk Babaoğlu, 28.07.1957 yılında Ezine’de doğdu. İlk, Orta ve Lise tahsilini Ezine’de tamamladıktan sonra Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünden mezun oldu. 


30 Yıldan buyana Ezine’de Mali Müşavirlik yapmaktadır. Evli ve İki çocuk babası olup, 2014 yılı Mart ayında yapılan Yerel Seçimlerde AK Parti Adayı olarak Halkın tercihi ile Ezine Belediye Başkanı seçildi.


İletişim bilgileri:

T.C EZİNE BELEDİYESİ  

Cumhuriyet Mahallesi Org. Nahit Şenoğul Caddesi No:2

17600 EZİNE | ÇANAKKALE | TÜRKİYE

Email: [email protected]

Telefon:  02866185230 /

Bilgi:  0286 618 52 31 ( + 5 Hat santral )

Faks:  02866181625

Alo Belediye Hizmet  Hattı : 0286 618 1010


Çanakkale Ezine'de 3.6 milyon TL'ye satılık...