02 / 05 / 2024

Haluk Bilginer Zerrin Tekindor

Haluk Bilginer Zerrin Tekindor

Kendileri şehir dışındayken evlerini su basan Haluk Bilginer-Zerrin Tekindor çiftinin imdadına Zerrin Hanım'ın eski eşi Çetin Tekindor yetişti..

Aşkın Nur Yengi ve Haluk Bilginer kızlarına Londra'da ev aldı!

Aşkın Nur Yengi ve Haluk Bilginer'in 15 yaşındaki kızı Nazlı Bilginer, aldığı doğum günü hediyesiyle konuşuluyor. Ünlü çiftin küçük kızları 15 yaşında Londra'da 36 milyon Türk Lirası değerinde konutun sahibi oldu.

Neva Mekatronik Yapı ve İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neva Mekatronik Yapı ve İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Seyide Zerrin Hüsrevoğlu ve Haluk Hüsrevoğlu tarafından kuruldu.

Haluk Ulusoy’un Kuşadası'ndaki oteli icradan satılıyor!

Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy’a ait Kuşadası’ndaki 5 yıldızlı Fantasia De Luxe Otel icradan satışa çıktı. 11 Eylül'de satılacak otel için 102 milyon lira isteniyor. 

Haluk Hasanoğlu, İTO Konut İnşaatı Meclis Üyesi oldu!

Haluk Hasanoğlu, İstanbul Ticaret Odası 45 Numaralı Konut İnşaatı Meslek Grubu Meclis Üyesi oldu. 

Haluk Hasanoğlu, İTO Konut İnşaatı Meclis Üyesi adayı oldu!

Haluk Hasanoğlu, İstanbul Ticaret Odası 45 Numaralı Konut İnşaatı Meslek Grubu Meclis Üyesi adayı oldu.

Haluk Hasanoğlu: Yatırımlar kuzeye kayıyor!

2018'de çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini vurgulayan HASANOĞLU inşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Hasanoğlu sektörle ilgili olarak "Yatırımların kuzeye kaymaya başladığını görüyoruz" dedi.

Haluk Ulusoy'un Levent'teki villası icradan satılıyor!

Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy’un İstanbul Levent’teki villası 25 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı.

Zerrin Özgüle İnşaat 60 yaş üstü için özel proje yapacak!

Bursa Bademli'de Zer Bademli Evleri'ni inşaa eden Zerrin Özgüle İnşaat, lokasyonu ve sosyal donatı alanları ile fark oluşturan villalar sunmayı hedefliyor.

Zerrin Tekindor Londra'dan 2 milyon 200 bin TL'ye ev aldı!

Zerrin Tekindor Londra Notting Hill'de bir daire sahibi oldu. 500 bin Pound'a (2 milyon 200 bin TL) aldığı evde eski eşi Çetin Tekindor'dan olan oğlu Hira kalıyor.

Haluk Özdoğan kariyerindeki başarıları evinin dekorasyonuna yansıttı!

Ant Yapı EQ İnsan ve Yaşam Dergisi Haluk ve Çağla Özdoğan çiftinin, kızları Defne ve Eda ile birlikte yaşadığı Antorman evine konuk oldu. İşte o yazı...

Haluk Yıldız: Rusya'da büyümeye devam edeceğiz!

Rusya’daki en büyük 4 Türk yatırımcıdan biri olduklarını ifade eden Hayat Holding Ağaç Grubu Başkanı Haluk Yıldız, Kastamonu Entegre ve Hayat Kimya şirketleriyle 700 milyon dolara yakın yatırımla girdikleri Rusya'da büyümeye devam edeceklerini açıkladı.

Haluk Dursun: Topkapı Sarayı için sahil yolu kapatılmalı!

Topkapı Sarayı Müzesi’nde ortaya çıkan hasar görüntüleri tartışmaları da beraberinde getirdi. Fatih Köşkü’nün alt yapısında oluşan çatlaklar ve sarayın bahçe kısmında meydana gelen derin çukur, tarihi yapının geleceği için endişe yaratırken, Prof. Dr. Haluk Dursun, neler yapılması gerektiğini anlatt

Haluk Özener: İstanbul'da bazı riskli bölgeler boşaltılmalı!

Prof. Dr. Haluk Özener, olası büyük Marmara depreminin zamanlaması konusunda yapılan spekülasyonları eleştirdi. Özener, “Marmara’dan fay hattı geçiyor ve bu fay tek parça da kırılsa, iki parça da kırılsa 7 ve üzerinde deprem üretecek” dedi.

Haluk Bilginer Zerrin Tekindor Haberi

Haluk Bilginer Zerrin Tekindor

Kendileri şehir dışındayken evlerini su basan Haluk Bilginer-Zerrin Tekindor çiftinin imdadına Zerrin Hanım'ın eski eşi Çetin Tekindor yetişti.

Haluk Bilginer ile sevgilisi Zerrin Tekindor'un birlikte yaşadıkları evi geçen hafta su bastı. Patlayan boru nedeniyle daire sular altında kaldı. Olayı fark eden kapıcı hemen ünlü ikiliyi arayıp haber verdi.


KOLLARI SIVAYIP KOVAYLA SU TAŞIDI 


Olay sırasında şehir dışında olan çift, büyük şok yaşadı. Zerrin Hanım telefonla eski eşi Çetin Tekindor'dan yardım istedi. Eski eşinin ricasını kırmayıp soluğu evde alan Tekindor, çilingire kapıyı açtırıp kovalarla evden su...