21 / 05 / 2024

Haluk Hercai Ulusoy

Haluk Hercai Ulusoy

Raha Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi 2 Şubat 2015 'te, 500 bin TL sermaye ile, İstanbul Beşiktaş İlçesi 'nde, Haluk Hercai Ulusoy Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Ayışığı Asos Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Ayışığı Asos Turizm Limited Şirketi Beşiktaş’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sayar , Ali Devrim Can, Dilaver Turgut Çıkış, Haluk Recai Ulusoy kuruldu.

Trabzon Haluk Ulusoy Tesisleri'ne yeni saha inşa edilecek!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzonspor yönetiminin talebi doğrultusunda Haluk Ulusoy Tesisleri’nin olduğu alana saha inşa edecek.

Haluk Ulusoy’un Kuşadası'ndaki oteli satıldı!

Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy’un Kuşadası’ndaki oteli bugün icradan satıldı. Fantasia Hotel Deluxe 75 milyon liraya Garanti Bankası'nın oldu. 

Haluk Ulusoy’un Kuşadası'ndaki oteli icradan satıldı!

Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy’un sahip olduğu Kuşadası’ndaki 5 yıldızlı Fantasia Hotel De Luxe icradan satıldı.

Haluk Ulusoy’un Kuşadası'ndaki oteli icradan satılıyor!

Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy’a ait Kuşadası’ndaki 5 yıldızlı Fantasia De Luxe Otel icradan satışa çıktı. 11 Eylül'de satılacak otel için 102 milyon lira isteniyor. 

İnşaatçı Çetin Ulusoy için tutuklama kararı çıktı!

Ankara'da  kendisini Türkiye Futbol Federasyonu eski Başkanı Haluk Ulusoy’un akrabası olarak tanıtan Çetin Ulusoy, 2 bine yakın konut satmıştı. Ulusoy'un hakkında tutuklama kararı çıktı...

Haluk Ulusoy'un Levent'teki villası icradan satılıyor!

Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy’un İstanbul Levent’teki villası 25 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı.

İnşaatçı Çetin Ulusoy'un 840 yıl hapsi isteniyor!

Kendisini, Türkiye Futbol Federasyonu eski Başkanı Haluk Ulusoy’un akrabası olarak tanıtarak Ankara’da 2 bine yakın konut satan Çetin Ulusoy’un yakalanarak bu sabah mahkemeye getirildiği öğrenildi.

Ulusoy Otobüs İşletmeciliği Seyahat Nakliyat Anonim Şirketi kuruldu!

Ulusoy Otobüs İşletmeciliği Seyahat Nakliyat Anonim Şirketi, Haluk Ulusoy Yönetim Kurulu Başkanlığı' nda 250 bin TL sermaye ile 9 Haziran' da Bayrampaşa' da kuruldu.

Raha Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Raha Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi 2 Şubat 2015 'te, 500 bin TL sermaye ile, İstanbul Beşiktaş İlçesi 'nde, Haluk Hercai Ulusoy Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Haluk Bilgili, DoubleTree by Hilton Malatya Genel Müdürlüğü'ne atandı!

Malatya’ nın kalbinde konumlanan ve 202 odası ile Mayıs 2014’de açılması planlanan tam hizmet oteli DoubleTree by Hilton Malatya’ nın Genel Müdürlüğü’ne Haluk Bilgili atandı.

Başaran Ulusoy: İstanbul’daki yatak kapasitesi yeni otellerle 160 bine çıkacak!

Dünya gezginlerinin 2014’te İstanbul’u ‘birinci tercih’ olarak seçmesi, turizm sektöründe bayram havası estirdi. Başaran Ulusoy, artan turist sayısı karşısında İstanbul’daki yatak kapasitesinin 130 binden 160 bine çıkacağını söyledi

Haluk Şahin Yazgı kimdir?

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde AK Parti‘den Aksaray Belediye Başkanı seçilen Haluk Şahin Yazgı kimdir? Haluk Şahin Yazgı, bugüne kadar hangi işlerde göreb aldı? İşte Haluk Şahin Yazgı'nın biyografisi...

Haluk Hercai Ulusoy Haberi

Haluk Hercai Ulusoy

Raha Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile, 2 Şubat 2015'te, Haluk Hercai Ulusoy Müdürlüğü'nde kuruldu.


Raha Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi iş konusu; a-Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. b-Şirket her türlü bilardo salonu, kahvehane, kafe, çay bahçeleri açar, kiralar, kiraya verir ve işletmesini yapar c-Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. d-Her türlü alkollü ve alkolsüz içecekler, gazlı gazsız meşrubatlar, meyve özleri ve konsantre ve pupleri, doğal kaynak ve maden sularının imalatı, alım satımı, pazarlaması ve ihracatı. e-Şirket...