07 / 05 / 2024

Haluk Kalyoncu ve Yelda Demirören evlendi mi

Haluk Kalyoncu ve Yelda Demirören evlendi mi

Yelda Demirören ve Haluk Kalyoncu, Çırağan Sarayı’nda muhteşem bir düğünle evlendi. Çiftin nikah şahitliğini Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan yaptı. 

18’inci GYODER Gayrimenkul Zirvesi start aldı! Gayrimenkul sektörü konuşuldu!

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneğince düzenlenen GYODER Gayrimenkul Zirvesi İstanbul Kongre Merkezi'nde başladı. Zirveye AK Parti İstanbul Milletvekili ve eski Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu ve aynı zamanda, çok sayıda davetli katılım sağladı

Ruby Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Ruby Yapı Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Haluk Şenocak ve Buğra Öztürk ortaklığında kuruldu.

Mehmet Kalyoncu ve Murathan Kalyoncu'dan yeni şirket! 

Kalyon Holding Yönetim Kurulu Üyesi, GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu ve Kalyon Holding Yönetim Kurulu Murathan Kalyoncu Üsküdar'da yeni şirket kurdu. İşte ayrıntılar...

Kampüs Kentsel Proje Yatırımları İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Kampüs Kentsel Proje Yatırımları İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Kalyoncu ve Murathan Kalyoncu ortaklığında kuruldu.

Mehmet Kalyoncu ve Murathan Kalyoncu yeni şirket kurdu! 

Kalyon Holding Yönetim Kurulu Üyesi, GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu ve Kalyon Holding Yönetim Kurulu Murathan Kalyoncu yeni şirket kurdu. İşte ayrıntılar...

Riva Beykoz Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Riva Beykoz Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Kalyoncu ve Murathan Kalyoncu ortaklığında kuruldu.

Cengiz Otomasyon Ve Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Cengiz Otomasyon Ve Yapı Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Haluk Cengiz ve Kadir Cengiz ortaklığında kuruldu.

Aşkın Nur Yengi ve Haluk Bilginer kızlarına Londra'da ev aldı!

Aşkın Nur Yengi ve Haluk Bilginer'in 15 yaşındaki kızı Nazlı Bilginer, aldığı doğum günü hediyesiyle konuşuluyor. Ünlü çiftin küçük kızları 15 yaşında Londra'da 36 milyon Türk Lirası değerinde konutun sahibi oldu.

Kalyon Holding'in patronlarından yeni şirket!

Kalyon Grup Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Cemal Kalyoncu, Kalyon Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu ve Kalyon Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili Haluk Kalyoncu yeni şirket kurdu.

Kalyon İşletme Ve Yönetim Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Kalyon İşletme Ve Yönetim Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Kalyoncu, Haluk Kalyoncu ve Mehmet Kalyoncu ortaklığında kuruldu.

Alke Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Alke Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi 500 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Kalyoncu ve Cem Ekşi tarafından açıldı.

Nev Alışveriş Merkezi Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nev Alışveriş Merkezi Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nevin Kalyoncu ve Reyhan Kalyoncu kuruldu. 

Cemal Kalyoncu: İnşaat ve enerjinin dışına çıkmayı düşünmüyoruz!

Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu, dünden bugüne grubun büyüme hikayesini ve gelecek hedeflerini anlattı. Kalyoncu, "İnşaat ve enerjinin etrafındaki işlerin dışına çıkmayı düşünmüyoruz" dedi...

Haluk Kalyoncu ve Yelda Demirören evlendi mi Haberi

Haluk Kalyoncu ve Yelda Demirören evlendi mi

Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören'in kızı Yelda Demirören ile merhum işadamı Hasan Kalyoncu'nun oğlu Kalyon Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili Haluk Kalyoncu, Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirilen törenle dünyaevine girdi. Sabah gazetesinde yer alan habere göre, genç çiftin düğününe iş, sanat ve siyaset dünyasının tanımış simaları katıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ın kıydığı nikahta, çiftin nikah şahitliğini Türkiye Cumhuriyeti Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan yaptı. Yelda Demirören'in gelinliği Yıldırım Mayruk imzası taşırken, Haluk Kalyoncu'nun damatlığı ise Muzaffer Çaha'nın imzasını taşıyordu. Yaklaşık 1700 davetlinin katılım gösterdiği düğünde Barbaros ve Funda Arar, misafirlere müzik ziyafeti çekti. Çiçegi burnunda çift balayı için Dubai ve Malpler'i tercih...