27 / 04 / 2024

Haluk Yıldız kimdir

Haluk Yıldız kimdir

Kapı sektörü, kentsel dönüşümün yaratacağı yeni konut arzı ile yerinde iyileştirmelerden olumlu şekilde etkileniyor. Yıldız, kentsel dönüşümle birlikte önümüzdeki yıllarda 56 milyona yakın kapı talebinin oluşacağını söyledi.

Gökhan Yıldız kimdir? Gökhan Yıldız, Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da icra kurulu üyesi oldu!

Gökhan Yıldız kimdir? , Gökhan Yıldız ne iş yapmaktadır? Kalyon Gayrimenkul Yatırım İcra kurulu üyesi olan Gökhan Yıldız hakkında merak edilenler.

Tolunay Yıldız kimdir? Tolunay Yıldız ne iş yapıyor?

Tolunay Yıldız kimdir? Tolunay Yıldız'ın eğitim durumu nedir? Tolunay Yıldız kariyeri ve eğitim durumu nedir? Tolunay Yıldız'ın kim olduğu ve Tolunay Yıldız'ın hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız ne iş yapmaktadır?

Ümit Nuri Yıldız kimdir? Ümit Nuri Yıldız’ın mesleği nedir? Ümit Nuri Yıldız eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Bilal Yıldız kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Bilal Yıldız kimdir? Kaç yaşında? Bilal Yıldız  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Bilal Yıldız 'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Bilal Yıldız'ın hayatına dair merak edilenler.

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? 

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi, Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ümit Nuri Yıldız'ın biyografisi..

Yusuf Mutlu Yıldız kimdir?

Seranova Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Mutlu Yıldız kimdir? Yusuf Mutlu Yıldız daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Yusuf Mutlu Yıldız'ın biyografisi...

Haydar Ali Yıldız kimdir?

Haydar Ali Yıldız'ın 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Beyoğlu İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Haydar Ali Yıldız kimdir?Haydar Ali Yıldız, hangi alanda hizmet veriyor?

Haluk Yıldız: Rusya'da büyümeye devam edeceğiz!

Rusya’daki en büyük 4 Türk yatırımcıdan biri olduklarını ifade eden Hayat Holding Ağaç Grubu Başkanı Haluk Yıldız, Kastamonu Entegre ve Hayat Kimya şirketleriyle 700 milyon dolara yakın yatırımla girdikleri Rusya'da büyümeye devam edeceklerini açıkladı.

Haydar Yıldız kimdir?

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Onur Kurulu Üyesi Haydar Yıldız kimdir? Haydar Yıldız, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Haydar Yıldız, ne zamandan beri TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Onur Kurulu Üyesi?

İdris Yıldız kimdir?

İnşaat Mühendisi İdris Yıldız, CHP Ordu Milletvekili Adayı oldu. Peki, İdris Yıldız kimdir? İdris Yıldız, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İdris Yıldız...

Fahri Yıldız kimdir?

Nevşehir Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız kimdir? Fahri Yıldız, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Fahri Yıldız, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Fahri Yıldız...

Cüneyt Yıldız kimdir?

Bursa Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız kimdir? Cüneyt Yıldız, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Cüneyt Yıldız, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Cüneyt Yıldız..

Erkan Yıldız kimdir?

Sümer Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Yıldız kimdir? Erkan Yıldız, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Erkan Yıldız'ın biyografisi...

Haluk Yıldız kimdir Haberi

Haluk Yıldız kimdir

Kapı sektörü, kentsel dönüşümün yaratacağı yeni konut arzı ile yerinde iyileştirmelerden olumlu şekilde etkileniyor. Bu kapsamda 7 milyon konutun yeniden yapılması ya da yerinde iyileştirilmesi ile önümüzdeki yıllarda 56 milyona yakın kapı talebinin oluşacağı tahmin ediliyor. Dorpan ve Doorlam markalarıyla, iki farklı ürün kategorisinde değişik model ve yüzeylerdeki kapı panellerini sektörün beğenisine sunan Kastamonu Entegre'nin CEO’su Haluk Yıldız, her gün 4000 konutun iç kapısı için gerekli kapı panelini üretme kapasitesine sahip olduklarını belirtiyor.


Sektöründe önemli bir role sahip olan ve tüketicinin alışkanlıklarını değiştiren kapı panellerini ‘Dünyaya Açılan Kapı’ sloganı ile üreten Kastamonu Entegre, küresel pazarda da gücünü ve etkisini gün geçtikçe daha fazla gösteriyor. Türkiye'de ağaç bazlı panel sektörünün en büyük oyuncusu Kastamonu Entegre, kapı paneli üretim kapasitesinde dünyada 3....