05 / 05 / 2024

Hamdi Sedefçi aday

Hamdi Sedefçi aday

10 Şubat 2014 tarihinde Edirne Belediye Başkanı adayı olarak gösterilmemesi üzerine partisinden istifa ederek DSP’ye geçeceğini açıklayan CHP'li Hamdi Sedefçi kimdir? İşte Hamdi Sedefçi'nin biyografisi...

2023 Bekçilik Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? Detaylar Haberimizde!

Bekçilik sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı belli oldu. Binlerce bekçi adayının merak ettiği bir konu olan sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihe açıklık getirildi. 2023 bekçi sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte bekçi alımı sınavına dair merak edilen tüm detaylar...

Sayıştay Başkanlığı resmen açıkladı: Denetçi yardımcısı adayı alınıyor! Aman başvuruları kaçırmayın! 

Sayıştay Başkanlığı tarafından son dakika bir personel alımı açıklandı. Sayıştay Başkanlığı, boş bulunan 25 kadro için denetçi yardımcısı adayı alımı yapacak. Peki başvurular ne zaman? 

Bahçeli'nin 100 il önerisini Erdoğan kabul etti! İşte il olmaya aday olan o ilçelerin listesi

Cumhur ittifakının kritik ortağı MHP lideri Devlet Bahçeli'nin geçtiğimiz ay grup toplantısında dile getirdiği 'Türkiye'nin 100. yılında 100 ile sahip olmasını istiyoruz' açıklaması Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kabul gördü. İşte il olmaya aday olan o ilçelerin listesi...

ÇAYKUR işçi alımları kura çekimleri yapıldı! Binlerce işçinin beklediği haber

ÇAYKUR'un Karadeniz'deki fabrikalarında çalıştırılmak üzere kuruma iş başvurusunda bulunan yüzlerce işçi adayı arasından kurayla eleman alımı yapıldı.

Hamdi Akın: Yap-işlet-devret modeli finansman modelidir!

CEO Club Banka Dışı Finans Zirvesi'nde konuşan Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, yap-işlet-devret modelinin günümüzde yanlış anlaşıldığını, finansman modeli olduğunu ifade etti....

Hamdi Atay'dan inşaat sorunlarına mühendis çözümü!

İnşaat sektörünün Türkiye' nin lokomotifi olduğunu söyleyen İnşaat Mühendisi ve Mühendisler Odası Başkan Yardımcısı Hamdi Atay, işçilerin eğitimi noktasında devlet ve işverenlere çok önemli görevlerin düştüğünü söyledi.

Trump eski ortağını Hazine Bakanlığına aday gösterdi!

ABD'nin 45. başkanı seçilen Donald Trump, ABD Hazine Bakanlığına eski Goldman Sachs ortağı Steve Mnuchin'i aday gösterdi.

İşte Donald Trump'ın Manhattan'daki altın kaplamalı evi!

ABD seçimlerinde Cumhuriyetçi aday Trump'ın zaferi dünyada şok etkisi yaptı. Trump, rakibi Hillary Clinton karşısında daha fazla delege toplayarak 45. ABD Başkanı oldu..

ABD ekonomisi yüzde 3.5 büyüyecek!

ABD'de Cumhuriyetçi aday Donald Trump, seçimleri kazanması halinde 10 sene süreyle ülke ekonomisinin yıllık en az yüzde 3,5 büyüyeceğini söyledi.

Donald Trump'tan vergi vaadi!

ABD'de başkanlık için yarışan Cumhuriyetçi aday Donald Trump, seçilmesi halinde vergi oranlarında önemli oranda indirim yapacağı taahüdünde bulundu.

Adana'da Sedef Enerji Santrali Yakıt Temin İskelesi projesi için halkın katılım toplantısı düzenlenecek!

Adana İpekyolu Enerji Üretimi Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından; Sedef Enerji Santrali Yakıt Temin İskelesi projesi için 10 Mart 2015 günü saat 14:00'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Mehmet Atalay: Hedefimiz Trabzon'a Disneyland'ı kavuşturmak!

AK Parti Trabzon Milletvekilliği aday adaylığını açıklayan Gençlik Spor ve Basın ve İlan Kurumu eski Genel Müdürü Mehmet Atalay, AK Parti Akçaabat ilçe Başkanı Emre Akgün ve partililerle bir araya geldi.

İbrahim Ekşi, Ak Parti İstanbul Milletvekili Aday Adayı oldu!

Hektaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ekşi, Ak Parti İstanbul Milletvekili Aday Adayı oldu. Recep Tayip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı'nın Kurucular Kurulu Üyesi olan Ekşi, bugüne kadar Türkiye genelinde birçok projeye imza attı...

Hamdi Sedefçi aday Haberi

Hamdi Sedefçi aday

Hamdi Sedefçi kimdir?

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi 1950 yılında Edirne'de doğmuştur. İlk, orta ve lise öğrenimini Edirne'de tamamlayan Sedefçi 1976 yılında Sakarya Devlet Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. 


1989 yılında yapılan mahalli idareler seçimlerinde Edirne Belediye Başkanlığı'na seçilen Sedefçi, 1994 yılındaki seçimlerde de ikinci kez kazanarak bu görevine devam etti. 


1999 yılındaki seçimi kaybeden Hamdi Sedefçi, 28 Mart 2004 tarihinde yapılan mahalli idareler seçimlerinde CHP'den üçüncü kez Belediye Başkanlığına seçildi. 


2009 yılında yapılan yerel seçimlerinde dördüncü kez Edirne Belediye Başkanlığı görevini kazanmıştır.


10 Şubat 2014 tarihinde Edirne Belediye Başkanı CHP’li Hamdi Sedefçi, aday gösterilmemesi üzerine partisinden istifa ederek DSP’ye geçeceğini açıkladı.



Edirne'de kentsel dönüşüm projesi...