03 / 05 / 2024

Hamid Azimi

Hamid Azimi

Parsa Trading SP İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Azam Cheraghi, Hamid Azimi tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 12 Haziran'da kuruldu

Azimi İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Azimi İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta Hasan Dara tarafından kuruldu.

Long Emlak Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Long Emlak Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da  Hamid El-Horr tarafından kuruldu.

Abel Group Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abel Group Emlak Ticaret Limited Şirketi Fatih’de  Hamid El-Horr tarafından kuruldu.

Hamid Abdullah Hussein Al-Ahmar kimdir?​​​​​​​

Hamid Abdullah Hussein Al-Ahmar kimdir? Hamid Abdullah Hussein Al-Ahmar daha önce hangi görevlerde bulunmuştu. İşte Hamid Abdullah Hussein Al-Ahmar'ın biyografisi...

Hamid Abdullah Hussein Al-Ahmar, Trend GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Trend GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na  Hamid Abdullah Hussein Al-Ahmar, Yönetim Kurulu Başkan Vekiliği'ne Hisham Younis Yahya Qafisheh seçildi. 

Hamid et-Tuhri: Hedefimiz Suriye'nin yeniden imar için bir fon temin etmek!

Barış Pınarı Harekatı bölgesindeki Tel Abyad Aşiret ve Kabileler Başkanı Hamid et-Tuhri yaptığı açıklamada, "Hedefimiz Suriye'nin yeniden imar için bir fon temin etmek" dedi.

Demir Group Danışmanlık İnşaat Gayrimenkul Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demir Group Danışmanlık İnşaat Gayrimenkul Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamid Atay tarafından kuruldu.

Kutur İnşaat Enerji Gıda Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kutur İnşaat Enerji Gıda Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Akram Hamid ve Hatice Nur Aras Mehan ortaklığında kuruldu.

Al Amal Emlak Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Amal Emlak Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 200 bin TL sermaye bedeli ile Rami Hamid tarafından kuruldu.

Pouresh Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pouresh Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Alireza Araghı ve Hamid Pour Hosseini tarafından kuruldu. 

Napoli Grup Danışmanlık Turizm Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Napoli Grup Danışmanlık Turizm Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamid Ahmadi Joughı tarafından kuruldu.

Barad İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barad İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Babak Bargezar ve Hamid Ghodsırad ortaklığında kuruldu.

SKY Star Housing İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

SKY Star Housing İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamid Shayegan tarafından kuruldu.

Hamid Azimi Haberi

Hamid Azimi

Parsa Trading SP İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Azam Cheraghi, Hamid Azimi tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 12 Haziran'da kuruldu. Parsa Trading SP İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinsde yazılı olan diğer işler.


Parsa Trading SP İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Büyükçekmece, Cumhuriyet Mahallesi, Firuze Sokak, Outlet Park Kat:3...