06 / 05 / 2024

Hamid Omar Abou Sahyoun

Hamid Omar Abou Sahyoun

Marota Turizm ve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Münir Özkök Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Selim El ZYR Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda, Hamid Omar Abou Sahyoun, Yusef Arslan, Rober Varon Yönetim Kurulu Üyeliği'nde kuruldu.

Omar Almousallı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Omar Almousallı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da Omar Almousallı tarafından kuruldu.

Omar Emlak Danışmanlık Turizm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Omar Emlak Danışmanlık Turizm İnşaat Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Omar Hader A Al Arıfı tarafından kuruldu.

Omar Gayrimenkul Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Omar Gayrimenkul Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Gömülü tarafından kuruldu.

Hamid Abdullah Hussein Al-Ahmar kimdir?​​​​​​​

Hamid Abdullah Hussein Al-Ahmar kimdir? Hamid Abdullah Hussein Al-Ahmar daha önce hangi görevlerde bulunmuştu. İşte Hamid Abdullah Hussein Al-Ahmar'ın biyografisi...

Hamid Abdullah Hussein Al-Ahmar, Trend GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Trend GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na  Hamid Abdullah Hussein Al-Ahmar, Yönetim Kurulu Başkan Vekiliği'ne Hisham Younis Yahya Qafisheh seçildi. 

Hamid et-Tuhri: Hedefimiz Suriye'nin yeniden imar için bir fon temin etmek!

Barış Pınarı Harekatı bölgesindeki Tel Abyad Aşiret ve Kabileler Başkanı Hamid et-Tuhri yaptığı açıklamada, "Hedefimiz Suriye'nin yeniden imar için bir fon temin etmek" dedi.

Demir Group Danışmanlık İnşaat Gayrimenkul Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demir Group Danışmanlık İnşaat Gayrimenkul Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamid Atay tarafından kuruldu.

Greater Turkey Gayrimenkul Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

Greater Turkey Gayrimenkul Çözümleri Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ikrom Erkın ve Omar Sahyounı ortaklığında kuruldu.

Blutrade Yapı Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blutrade Yapı Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 90 bin TL sermaye bedeli ile Herve Nzouatoun Kembeu, Mustafa Aytaç Çevikyiğit ve Omar Wasıf Ramadan ortaklığında kuruldu.

Kutur İnşaat Enerji Gıda Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kutur İnşaat Enerji Gıda Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Akram Hamid ve Hatice Nur Aras Mehan ortaklığında kuruldu.

Alsena Turizm Otelcilik Emlak Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alsena Turizm Otelcilik Emlak Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulkader Basha, Abdullah Şahinoğlu ve Omar Amkı tarafından kuruldu.

Al Amal Emlak Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Amal Emlak Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 200 bin TL sermaye bedeli ile Rami Hamid tarafından kuruldu.

Matar Group Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Matar Group Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 600 bin TL sermaye bedeli ile A.Ahmed Omar Aqel tarafından kuruldu.

Hamid Omar Abou Sahyoun Haberi

Hamid Omar Abou Sahyoun

Marota Turizm ve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Münir Özkök Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Selim El ZYR Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda, Hamid Omar Abou Sahyoun, Yusef Arslan, Rober Varon Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 33 milyon TL'lik sermaye ile 19 Aralık'ta kuruldu. 


Marota Turizm ve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; a. Yurtiçinde her türlü gayrimenkul alım satımını, kiralanmasını yönetmek ve gayrimenkul projeleri geliştirme faaliyetlerinde bulunmak. b.      Yurtiçinde ve yurtdışında yapılan binaları işletmek ve kiraya vermek için yurtiçinde ve yurtdışında her türlü inşaat, taahhüt, mühendislik işleri, bunların onarım, restorasyon, dekorasyonu, her türlü mühendislik, müşavirlik, etüd proje geliştirme hizmetleri ile yürürlükteki ithalat, ihracat rejimi ve konuya ilişkin diğer mevzuata riayet etmek kaydıyla ve konusuyla ilgili her türlü malzemenin ithalatı, ihracatı ve dahili ticareti...