06 / 05 / 2024

hamidiye mahallesi ibb

hamidiye mahallesi ibb

Kağıthane'de yer alan Hamidiye Mahallesi'nin çevre düzenlemesi inşaatı yapım işi İBB Mesken Müdürlüğü tarafından 23 Mayıs'ta ihaleye çıkarılıyor...

Genyap Loft'ta yüzde 50 peşin 20 ay vade fırsatıyla!

Genyap tarafından Kagıthane Hamidiye Mahallesi'nde yükselen Genyap Loft yüzde 50 peşin 20 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Genyap Loft'ta hangi konut tipleri bulunuyor? Genyap Loft  konut fiyatları ne kadar? İşte Genyap Loft ile ilgili detaylar...

Düzce Merkez'e 81 odalı otel geliyor! 58 milyon liraya mal olacak!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Hamidiye Mahallesi, D-100 Karayolu Üzeri Çoban Mevkii, 1285 Sok. No:3 adresinde Rasyotek insan Kaynakları Bilişim Anonim şirketine ait olan otel genişletilerek, 81 Odalı Otel İşletmeciliği yapılması planlanıyor. Söz konusu otel projesi 58 milyon liraya mal olacak.

Kağıthane Hamidiye imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Kağıthane ilçesi, Hamidiye Mahallesi, 6838 ada, 1 parselin bir kısmı ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 21.06.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Aksaray'da kentsel dönüşüm başladı!

Aksaray Belediyesi tarafından Hamidiye Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında ilk yıkım başladı. 

Aksaray Hamidiye Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başladı!

Aksaray Belediyesi, Hamidiye Mahallesi'nde bulunan 28 bin metrekarelik alanda kentsel dönüşüm çalışmalarını başlattı.

Çekmeköy'de 23 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Çekmeköy Belediye Başkanlığı, İstanbul Çekmeköy Hamidiye Mahallesi'nde yer alan arsayı 23 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Çekmeköy Hamidiye'de park alanının imar planı tadilatı askıda!

Çekmeköy İlçesi, Hamidiye Mahallesi, 4017 parselin bitişiğinde yer alan park alanının bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda...

TOKİ Biga Konutları'nın temeli atıldı!

Çanakkale'nin Biga ilçe Belediyesi tarafından dar gelirli vatandaşlar için Sosyal Konut Projesi başlatıldı. 600 konutun yer alacağı projenin ilk ayağı olan Hamidiye Mahallesi'nde 100 konut için temel atma töreni yapıldı. 

TOKİ Kırklareli 535 konut ihalesi yarın!

Kırklareli İli Merkez İlçesi Hamidiye Mahallesi 535 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Avrupa Konutları Arıcılar'da inşaat Mayıs'ta başlıyor!

Artaş İnşaat tarafından Kağıthane'ye bağlı Hamidiye Mahallesi'nde konumlandırılan Avrupa Konutları Arıcılar projesinde daire sayısı 384'den 463'e çıkarıldı. Projede inşaat çalışmalarına Mayıs'ta başlanacak...

TOKİ'den Kırklareli'ye 535 yeni konut!

Kırklareli İli Merkez İlçesi Hamidiye Mahallesi 535 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 10 Ocak 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Aksaray Yeni Sanayi Sitesi'nde sona gelindi!

Aksaray Valisi Aykut Pekmez ve beraberindeki heyet, Hamidiye Mahallesi'nde yapımı devam eden Aksaray Yeni Sanayi Sitesi'nin inşaat alanında incelemelerde bulundu. Projede sona yaklaşıldığı kaydedildi. 

TOKİ Kırklareli 2. Etap başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırklareli Merkez Hamidiye Mahallesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

hamidiye mahallesi ibb Haberi

hamidiye mahallesi ibb


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mesken Müdürlüğü tarafından sunulacak olan Hamidiye Mahallesi'nin çevre düzenleme inşaatı işleri ihalesi 23 Mayıs'ta gerçekleşecek. Açık ihale şeklinde yapılacak olan ihale sonrası sözleşmeden sonra en geç 10 iş günü içerisinde işe başlanacak. Çevre düzenlemesi işi 500 takvim günü içerisinde tamamlanacak. 



İhale ilanını görüntülemek için