02 / 10 / 2024

Hamit Demir değerlendirme

Hamit Demir değerlendirme

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir Merkez Bankası faiz artışı görüşlerini paylaştı. Babacan, 'Merkez Bankası dün çok tartışılacak bir karara imza attı ' dedi...

Ic Uluslarası Uygunluk Değerlendirme Belgelendirme Müh. Eğitim Hizmetleri Ticaret LTD.ŞTİ. kuruldu!

Ic Uluslarası Uygunluk Değerlendirme Belgelendirme Müh. Eğitim Hizmetleri Ticaret LTD.ŞTİ. Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayfer Güneş ve Tarık Kıyan ortaklığıyla kuruldu.

Cin Test Değerlendirme Belgelendirme Gözetim ve Denetim Merkezi Anonim Şirketi kuruldu!

Cin Test Değerlendirme Belgelendirme Gözetim ve Denetim Merkezi Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli Ulusoy Erdoğan tarafından kuruldu.

SKC Uygunluk Değerlendirme Anonim Şirketi kuruldu!    

SKC Uygunluk Değerlendirme Anonim Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Sıkıcı tarafından kuruldu.

Müteahhitlik karneleri 2019 yılı değerlendirme kat sayıları belli oldu!

Müteahhitlik karneleri değerlendirme kat sayıları 2019 belli oldu. Değerlendirme katsayıları bugünkü 30716 sayılı Resmi Gazete'de yer aldı..

Sıradışı Geri Dönüşüm Ve Atık Değerlendirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıradışı Geri Dönüşüm Ve Atık Değerlendirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Özalp tarafından kuruldu. 

Beykoz Belediyesi yıl sonu değerlendirme toplantısı yapıldı!

Beykoz Belediyesi bir senelik yatırım ve çalışmaların masaya yatırıldığı Yılsonu Değerlendirme Toplantısı’nı gerçekleştirdi.

Ankara Şereflikoçhisar OSB için değerlendirme toplantısı yapıldı!

Ankara’nın Şereflikoçhisar ilçesinde Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, OSB faaliyetleri ve bundan sonraki süreçte yapılacak çalışmalar konuşuldu. 

Szutest Uygunluk Değerlendirme Anonim Şirketi Dudullu Şubesi açıldı!

Szutest Uygunluk Değerlendirme Anonim Şirketi Dudullu Şubesi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Depremle ilgili uzmanlardan ilk değerlendirme!

Merkez üssü Yalova'nın Çınarcık ilçesinde meydana gelen 4.1 büyüklüğündeki deprem paniğe neden oldu. Peki bu depremin beklenen büyük İstanbul depremi ile bağlantısı var mı? İşte uzamanlardan ilk değerlendirme....

Elbistan’ın imar planları için İtiraz Değerlendirme Komisyonu kuruldu!

Kahramanmaraş Elbistantan'ın askı sürecindeki imar planları ile ilgili olarak itirazların değerlendirilmesi için İtiraz Değerlendirme Komisyonu oluşturuldu.

İstanbul Gayrimenkul Değerlendirme Ve Projelendirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Gayrimenkul Değerlendirme Ve Projelendirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeliyle Mehmet Yılmaz tarafından kuruldu.

Hamit Demir: Maliyetlerin altında konut satıyoruz!

Demir Grup YK Başkanı Hamit Demir, TÜİK'in konut satış rakamları açıklamasına ilişkin 2018 Nisan konut satış istatistiklerini değerlendirdi. Hamit Demir konut alıcısının mutluluğu için maliyetlerin altında konut sattıklarını ifade etti. 

Hamit Demir'e kent markası ödülü!

Gayrimenkul ve inşaat sektörüne 34 yıl önce kazandırdığı Demir İnşaat markasını, sektörde ezber bozan projelerle özdeşleştiren Demir Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir’e kent markası ödülü...

Hamit Demir değerlendirme Haberi

Hamit Demir değerlendirme

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir Merkez Bankası faiz artışı görüşlerini paylaştı. Demir'in değerlendirmesi şöyle;




Şu anda gündemde yaşanan olumsuzluklara böylece bir yenisi daha eklendiğini söyleyebiliriz. Halihazırda durgunlaşan sektörü, Merkez Bankası’nın yaptığı artırım olumsuz etkileyecektir. Çünkü faizlerin artması, konut faizlerini de etkileyecek, konut faizleri de artacaktır. Dolayısıyla sektör daha da durağanlaşacaktır. 2014 yılının ilk çeyreğini gayrimenkul sektörü dalgalanmalarla kapattığını söyleyebiliriz. İkinci çeyreğinde sektörün hareketleneceğini öngörüyorum. Döviz tekrar eski günlerine dönse bile satışları olumsuz etkileyecek gibi...