05 / 05 / 2024

Hamit Demirden kentsel dönüşüm açıklaması

Hamit Demirden kentsel dönüşüm açıklaması

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Demir, yerel yönetimlerin kentsel dönüşüme destek olmadığını söyledi. Demir, "Kentsel dönüşümde 1 ileri 2 geri gidiyoruz. Yerel yönetimler burada inşaat firmalarına destek olmuyor" dedi.

Sitare Kentsel Dönüşüm Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sitare Kentsel Dönüşüm Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Güngören'de Fevzi Umman, Hamit Umman ve Zeynep Umman ortaklığında kuruldu.

Mersin Toroslar'da kentsel dönüşüm şart!

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Toroslar’da mutlaka kentsel dönüşüm olması gerektiğini vurgulayarak, "Hem insanların yaşam kalitesini yükseltmek hemde gecekondulaşmış yapıdan kurtulmak için bu şart. " dedi.

Demir İnşaat Anadolu'da kentsel dönüşüme açılıyor!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Anadolu'da kentsel dönüşüm projelerine ağırlık vereceklerini açıkladı.

Hamit Demir: Dönüşüm ada bazlı olmalı!

Deprem riskinin 6.5 milyon çürük yapı stoku bulunan Türkiye'nin önündeki en büyük sorunlardan biri olduğuna dikkat çeken Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, kentsel dönüşümün parsel bazlı değil ada bazlı dönüşüm olduğunu vurguladı.

Hamit Demir: Kentsel yenileme ada bazında yapılmalı!

Deprem gerçeğinin bilinciyle proje geliştirmeyi sürdürdüklerini anlatan Demir İnşaat'ın Başkanı Hamit Demir, kentsel yenilemenin hızlanması için parsel değil ada bazında dönüşümün şart olduğunu vurguladı

Kentsel yenilemenin hızlanması için ada bazlı dönüşüm şart!

Deprem gerçeğinin bilinciyle proje geliştirmeyi sürdürdüklerini anlatan Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, kentsel yenilemenin hızlanması için parsel bazında değil ada bazında dönüşümün şart olduğunu vurguladı.

Hamit Tuna: Mersin'de kentsel dönüşüm şart!

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Mersin'de 70'li yıllar ve öncesinde yapılan binaların hiçbirinin depreme dayanıklı olmadığını belirtti.

Hamit Tuna: Mersin'de kentsel dönüşüm şart!

Mersin Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Mersin'de 70'li yıllar ve öncesinde yapılan binaların hiçbirinin depreme dayanıklı olmadığını belirterek, bu binaların olduğu tüm bölgelerde kentsel dönüşümün şart olduğunu söyledi.

Konut sektörü siyaset kadar istikrarlı olursa daha başarılı olur!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, "Kentsel dönüşümde 1 ileri 2 geri gidiyoruz. Yerel yönetimler burada inşaat firmalarına destek olmuyor" dedi..

Yerel yönetimler kentsel dönüşümde firmalara destek olmuyor!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, "Kentsel dönüşümde 1 ileri 2 geri gidiyoruz. Yerel yönetimler burada inşaat firmalarına destek olmuyor" dedi..

Ömer Faruk Barata: Kentsel dönüşümde cesur adımlar atılmalı!

Kentsel dönüşümde daha cesaretli adımlar atılması gerektiğini belirten Vartaş Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Barata, "Kentsel Dönüşüm demirden leblebi, çiğneyip lokmasını yutabilene helal olsun" dedi.

Ömer Faruk Barata: Kentsel dönüşüm demirden leblebi!

Kentsel dönüşüm sembol bölgesi haline Gelen Fikirtepe'de Renovia İstanbul'u hayata geçirecek olan Vartaş Kurulu Başkanı Ömer Faruk Barata "Kentsel dönüşüm sanıldığı gibi rantsal dönüşüm değil, adeta demirden bir leblebi" dedi.

Hamit Demir: Olumlu adımlar 2012'de sonuçlar 2013'te!

Hamit Demir; mütekabiliyet yasası, tüketici yasası ve kentsel dönüşüm projelerini hükümetimizin sektörün canlanması açısından attığı büyük adımlar olarak işaret ederken, Fitch’in Türkiye’nin kredi notunu yükseltmesini de inşaat sektörüne yurtdışından gele

Hamit Demirden kentsel dönüşüm açıklaması Haberi

Hamit Demirden kentsel dönüşüm açıklaması

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, "Kentsel dönüşümde 1 ileri 2 geri gidiyoruz. Yerel yönetimler burada inşaat firmalarına destek olmuyor" dedi. 


Demir, gayrimenkul sektörü, kentsel dönüşüm ve Türkiye ekonomisine ilişkin değerlendirmeler yaptı. 


Konut sektörünün ülkesindeki istikrarla doğrudan ilgili olduğunu belirten Demir, "Konut sektörü siyasi bir sektör. Siyaset ne kadar istikrarlı olursa konut sektörü de o kadar başarılı olur. Kaos olduğunda neler yaşandığını 2000'li yılların başında yaşadık" ifadelerini kullandı. 


Türkiye ekonomisinin 2013'ün son çeyreğine kadar başarılı bir performans sergilediğini dile getiren Demir, 10 sene içinde hiçbir ülkenin Türkiye'nin gerçekleştirdiği gibi çağ atlamadığını söyledi. 


Demir, haziran ayındaki seçimlerin ardından Türkiye'nin yükselen başarı grafiğini sürdüreceğini vurgulayarak, şunları kaydetti: 


"Konut sektörü 2016-2017'de daha güzel işler yapacak. Ülkemize ve istirara güvenerek önümüzdeki 3 yıla ilişkin alımları çok hızlandırdık....