29 / 04 / 2024

hampton

hampton

Hilton Otellerinin 10 markasından biri olan Hampton'u Samsun 'a kazandırmayı hedefleyen Ümsa, şehrin doğu yakasında inşaatı süren oteli 7 Ocak 2014 tarihinde hizmete açmayı planlıyor...

Hilton'dan 3 yeni Hampton by Hilton tesisi!

Türkiye'deki portföyüne üç yeni Hampton by Hilton tesisi ekleyen Hilton (NYSE: HLT), bu yılki çarpıcı büyümesine devam ediyor.

Hilton ve Alshaya Group, 70 Hampton by Hilton Oteli için el sıkıştı!

Hilton ve Alshaya Group, toplam 9 ülkede 70 Hampton by Hilton Oteli'nin lansmanı ve geliştirilmesi için iş birliği yaptıklarını açıkladı.

Hampton by Hilton Berlin City East Side Gallery açıldı!

Hilton’un, tüm dünyadaki ortak değer markası Hampton by Hilton, sınırlarını genişletmeye devam ediyor. 254 odalı Hampton by Hilton Berlin City East Side Gallery, Berlin'in Mercedes Platz bölgesinin kalbinde yer alıyor...

Hilton'dan dört yeni otel geliyor!

Hilton, DoubleTree by Hilton ve Hampton by Hilton markaları altında Türkiye'de dört yeni otel açmayı planlıyor.

Hampton by Hilton Bolu açıldı!

Hampton by Hilton Bolu, markanın Türkiye’deki faaliyet gösteren dokuz oteli arasında yerini aldı. Hampton by Hilton Bolu 150 oda kapasitesine sahip.

Hampton by Hilton Bolu 16 Mart'ta açılıyor!

Hampton by Hilton markası Perşembe günü Buludaki yeni şubesini hizmete açacak. Hampton by Hilton Bolu işletmecisi Necip Çarıkçı otelin 150 odalı olduğunu ve 350 kişilik misafir ağırlayabileceğini söyledi.

Hampton by Hilton İzmir Aliağa açıldı!

Hampton by Hilton İzmir Aliağa ideal konumuyla misafirlerini ağırlamaya başladı. Otelden halka açık plaja yürüme mesafesinde bulunan otele metro, otobüs ve araba ile rahatça ulaşılabiliyor.

Hilton Kahramanmaraş’ta ilk otel açtı!

Hilton Kahramanmaraş’ta ilk otel açtı. Şehir merkezinde bulunan Hampton by Hilton Kahramanmaraş, Kahramanmaraş Havalimanı’na da 15 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Hampton by Hilton İstanbul Zeytinburnu açıldı!

Hilton’un orta fiyat segmentinde yer alan, kaliteye önem verenlere yönelik küresel markası Hampton by Hilton, en yeni oteli Hampton by Hilton Istanbul Zeytinburnu’nu açtı.

Hilton'dan, Türkiye'ye iki yeni otel yatırımı!

Sektörün lider firması Hilton, Türkiye'deki portföyünü yeni açılan iki otelle büyüttü. Hampton by Hilton Istanbul Sabiha Gokcen Airport ve Hilton Garden Inn Eskişehir otelleriyle kaliteye önem veriliyor..

Hampton by Hilton Ataköy Oteli, Bosch Termoteknik'i tercih etti!

Bosch Termoteknik’in Türkiye distribütörlüğünü üstlendiği LG soğutma sistemleri ve Buderus’un üstün teknoloji ürünü ısıtma cihazları, Hilton Worldwide’ın yatırımcılığını Turan Tekstil’in yaptığı en yeni oteli Hampton by Hilton Ataköy’de tercih edildi.

Hampton by Hilton Ataköy açıldı!

Hilton Worldwide’ın orta fiyat segmentinde yer alan ve kaliteye önem verenlere yönelik küresel markası Hampton by Hilton, en yeni oteli Hampton by Hilton İstanbul Ataköy’ün açılışını gerçekleştirdi.

Hilton Worldwide, Türkiye'de 5 otel açtı!

Hilton Worldwide, eylül ayından bu yana Türkiye’de dört Hilton Garden Inn ve bir Hampton by Hilton oteli açtı. Hilton’un Türkiye’nin seyahat ve turizm endüstrisine olan güveninin ve bağlılığının göstergesi.

hampton Haberi

hampton
Hampton by Hilton Samsun Oteli Genel Müdürü Sercan Korkusuz, 25 milyon TL'lik yatırım tutarı ile 138 odalı ve 10 bin metrekare kapalı alana sahip olan Hampton by Hilton Samsun Oteli'nin hızla gelişen Samsun'un turizm açığını hızla kapatacağını belirterek, "Hampton konum itibariyle hava limanı, kongre ve fuar merkezi, kapalı spor salonu, stadyum ve OSB'ye yakın oluşundan dolayı büyük fark yaratacaktır" dedi.

Hilton Otelleri'nin toplam 10 markasından 6'sının Türkiye'de faaliyet gösterdiğini ifade eden Korkusuz, "Hampton'da bu markalardan biri. Ve butik olanı. Hampton'larda servisler full ve focus olarak ikiye ayrılıyor. Samsun'daki Hampton'da focus uygulama olacak. Yani misafir odaklı servisi öne çıkaran bir sistem olacak. Bu konsept içersinde 138 odamız var. Bir bar ve restaur an timiz var. Fitness olacak. Açık ve kapalı otopark...