26 / 07 / 2024

Hamza Özdemir samabdan ev mi inşa etti

Hamza Özdemir samabdan ev mi inşa etti

Ev sahibi Hamza Özdemir: "Saman balyalarından yapılan evler, ısı yalıtımı bakımından mucizevi avantajlara sahip. Kışın sıcak, yazın serin oluyor. Evin sıhhi yararları kadar görüntüsü de çok hoş. Ben de hayal ettim ve inşa etmeye başladım"

Özdemir Country'de stüdyo daireler 80 bin TL'ye! Yüzde 1 KDV'yle!

Balıkesir Akçay'da inşa edilen Özdemir Country'de fiyatlar yüzde 1 KDV'li olarak 80 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje Özdemir İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Özdemir Country'de 80 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Özdemir İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 1+0'dan 4+1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor. 80 bin TL'den başlangıç gösteren daire fiyatlara yüzde 1 KDV dahil ediliyor.

Özdemir Üçler İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemir Üçler İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Arif Özdemir tarafından 50 bin TL sermaye ile 6 Kasım'da Sultanbeyli, Battalgazi Mahallesi, Selçukhan Caddesi'nde kuruldu.

Özdemir Çakacak açılış öncesi Anamur'da inceleme yaptı!

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açılışını yapacağı "KKTC'ye Su Temin Projesi" töreni öncesinde Anamur ilçesinde incelemelerde bulundu.

İşte Bestemsu Özdemir'in Göktürk'teki evi!

Oyuncu Bestemsu Özdemir’in Kemerburgaz Göktürk’te yaşadığı daire, manzarasıyla Alfred Hitchcock’un “Arka Pencere” filmini hatırlatıyor. Özdemir, o evin hikayesini InStyle Home dergisine anlattı.

Keleşoğlu Holding Bilge Özdemir ile çalışacak!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Keleşoğlu Holding'in, 'Pazarlama ve Satış Koordinatörlüğü' görevine sektörün deneyimli ismi Bilge Özdemir getirildi.

Bilge Özdemir Keleşoğlu Pazarlama ve Satış Koordinatörü oldu!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Keleşoğlu Holding’in, ‘Pazarlama ve Satış Koordinatörlüğü’ görevine sektörün deneyimli ismi Bilge Özdemir getirildi. Bilge Özdemir, Deniz İstanbul projesinin satış ve pazarlama faaliyetlerini yürütecek.

Hamza Karataş Osmancık projelerini anlattı!

Yapılan 5 büyük yatırımın daha açılışına hazırlandıklarını kaydeden Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş “Şehrimizin temel ihtiyaçları ve vatandaşlarımızın beklentileri başta olmak üzere ilçemizi geleceğe hazırlayan projelere öncelik verdik" dedi

Hamza Erkal kimdir?

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Hamza Erkal, 25 Ağustos 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yer alan atama kararı ile Çanakkale Valiliğine atandı. Peki, Yeni Çanakkale Valisi Hamza Erkal kimdir?

Gülay Özdemir: 20 yılda 4 milyon konut yenilenmeli!

Türkiye Gazbeton Üreticileri Birliği (TGÜB) Genel Sekreteri Gülay Özdemir, büyük deprem felaketinin üzerinden geçen 16 yıla rağmen, günümüzde yapıların büyük çoğunluğunun ruhsatsız olduğuna dikkat çekti.

İNTES'in acı günü: Özdemir Emral vefat etti!

Türkiye İnşat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Yönetim Kurulu Üyesi Deha Emral'ın amcası Özdemir Emral vefat etti.

Gülay Özdemir: Ülke genelinde mevcut binaların yarısı güçlendirilmeli!

Türkiye Gazbeton Üreticileri Birliği (TGÜB) Genel Sekreteri Gülay Özdemir, "Mevcut bina stokunun yarısının güçlendirilmesi gerektiği ve ülke genelinde 20 yılda 14 milyon konutun elden geçirilmesi gerekmektedir” dedi.

Murat Özdemir: Yeşil Yol Projesi'nin bölgeye katkısı olacak!

Mimar ve Mühendisler Grubu Genel Başkanı Özdemir: "Yeşil Yol Projesi'nin bölgeye katkısı olacaktır. Bölge insanının çekincelerini de dikkate almak lazım" dedi.

Hamza Özdemir samabdan ev mi inşa etti Haberi

Hamza Özdemir samabdan ev mi inşa etti


Afyonkarahisar'da bir kişi, hayalini kurduğu "saman evi", iki kat olarak inşa etmeye başladı. 


Çevre sağlık teknisyeni Hamza Özdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İstanbul Beykoz'da gezerken gördüğü tek katlı saman balyasından yapılmış evlere hayran olunca, araştırmaya başladığını bildirdi. 


Özdemir, yaklaşık 3 yıl süren araştırmaları sonucu hayalini gerçekleştirmek için, memleketi Şuhut ilçesine bağlı Balçıkhisar köyünde saman balyalarından ev yapmaya başladığı ifade etti. 


Türkiye'de saman balyalarından yapılan evlerin yeni yeni yaygınlaşmaya başladığını anlatan Özdemir, evin yapımında yaklaşık 600 adet saman balyası kullanacağını belirtti. 


Evin temelini betonarme yaptığını aktaran Özdemir, şöyle konuştu: 


"Bu şekilde alttan nem vurmasını engelleyeceğiz. Temelden yükselen demir kolonlar arasına saman balyalarını sıkıştırıyoruz. Bu balyaların arasına da çamur harcı yapıştırarak sağlamlaştırıyoruz. Üstten ve yandan iyice pekiştirerek sağlam bir duvar elde ediyoruz. 75 metrekare kapalı alana...