05 / 05 / 2024

Han Gıda

Han Gıda

T.C. Gebze 1. İcra Müdürlüğü, Kocaeli ili Çayırova ilçesi Akse mahallesinde bulunan Han Gıda'ya ait fabrikayı 2 milyon 252 bin 440 TL'den satışa çıkardı. Satış, 28 Ağustos 2012 Salı günü 10:15-10:25 saatleri arasında yapılacak

Sayınhan İnşaat Gıda Tekstil Turizm Temizlik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayınhan İnşaat Gıda Tekstil Turizm Temizlik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Melek Kulusayın ve Şerif Sarıhan ortaklığında kuruldu.

Global Han İnşaat Otomotiv Yapı Malzemeleri Makina Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Han İnşaat Otomotiv Yapı Malzemeleri Makina Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Orhan Şimşek tarafından kuruldu.

Tuğhan 1 İnşaat Malzemeleri Elektrik Orman Ürünleri Gıda Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuğhan 1 İnşaat Malzemeleri Elektrik Orman Ürünleri Gıda Temizlik Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Kepenek tarafından kuruldu.

Aslıhan Güner dizi için Ordu’ya yerleşiyor!

Süreç Film’in yeni sezon için Ordu’da çekeceği “Kuzey Yıldızı” adlı dizinin başrol oyuncusu Aslıhan Güner, Ordu'ya yerleşmek için ev arayışına girdi.

DDMR İnşaat Turizm Danışmanlık Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

DDMR İnşaat Turizm Danışmanlık Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Cihangir Orman, Daing A Malek Bin Daing A Rahman ve Daeng Hanısah Bıntı A Malek tarafından kuruldu.

Hanın İnşaat Emlak Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanın İnşaat Emlak Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Majed Kahlous tarafından kuruldu.

Ebtikar Gıda Sanayi Ticaret İthalat ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Ebtikar Gıda Sanayi Ticaret İthalat ve İhracat Limited Şirketi Muhamad Raed Rıhanı tarafından 100 bin TL sermaye ile 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hanıtürk Gayrimenkul Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanıtürk Gayrimenkul Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Hanı Al Homsi tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Utc Gıda İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Utc Gıda İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ahmad Hanı Al Bahnasy ve Imad Mansour ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Han Hipermarket Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Han Hipermarket Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Memihan İzsiz, Mesut Demirhan, Gökhan Demirhan ve Savaş Demirhan imzasıyla kuruldu.

Bek Turizm İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bek Turizm İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Zarıf Mohd Hanıf tarafından kuruldu.

Han Tek Elektrik Elektronik Mühendisliği Otomasyon Otomotiv Gıda İnş.Tur.İç ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Han Tek Elektrik Elektronik Mühendisliği Otomasyon Otomotiv Gıda İnş.Tur.İç ve Dış Tic.Ltd.Şti., Şahnur Han tarafından 10 bin TL sermaye ile 22 Ocak'ta Sancaktepe, E.Sultan Mahallesi'nde kuruldu.

Devçağ Bau İnşaat Turizm Gıda ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Devçağ Bau İnşaat Turizm Gıda ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Devrim Kocadağ tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Aralık'ta Sultangazi, Zubeyde Hanım Mahallesi, 1300 Sokak'ta kuruldu.

Han Gıda Haberi

Han Gıda

Verilen ilan şöyle;


T.C. GEBZE 1. İCRA MÜDÜRLÜĞÜ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Dosya No : 2011/123 Esas


Bir borçtan dolayı hacizli olup Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri

TAPU KAYDI : Kocaeli ili, Çayırova ilçesi, Akse mahallesi, 748 ada, 2 parselde 2227,79.m2 yüzölçümlü arsa nitelikli borçlu HAN GIDA SAN. VE TİC.LTD.ŞTI adına tam hisse ile kayıtlı taşınmaz. GAYRİMENKULUN İMAR DURUMU : Çayırova Belediye Başkanlığının 17/02/2011 Tarih 1531 sayılı yazısında, 1/1000 ölçekli imar planında Konut Dışı Kentsel Çalışma Alanında kaldığı, Hmax=12,50 m, emsal: 1,80 olduğu belirtilmektedir.

GAYRİMENKULUN ÖZELLİĞİ VE MEVCUT DURUMU : Taşınmaz Çayırova ilçesi, Akse mahallesi, 413 sokakta kapı numarası 17 olan fabrika binası bulunmaktadır. Yapı, bodrum kat ve zemin kat olarak betonarme türündedir. Bodrum kat imalathane, depo, hamur odası,...