29 / 04 / 2024

Hancıoğlu Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu

Hancıoğlu Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu

Hancıoğlu Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, 25 Ocak 2013 tarihinde, 10 bin TL sermaye ile, Ali Şentürk ve Baran Şentürk ortaklığıyla kuruldu...

Simurg Dizayn Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simurg Dizayn Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ekrem Demirkol ve Zafer Bekiroğlu ortaklığında kuruldu.

Dkcm Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dkcm Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cevahir Maraş ve Doğan Kuşlu ortaklığında kuruldu.

Elba Tasarım Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elba Tasarım Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır Kargıoğlu, Elena Ozalp, Nadezhda Semenova, Nıkıta Demın ve Vıtalıı Klovhanov ortaklığında kuruldu.

Elba Tasarım Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elba Tasarım Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır Kargıoğlu, Elena Ozalp, Nadezhda Semenova, Nıkıta Demin ve Vıtalıı Klochanov ortaklığında kuruldu.

Beyoğlu Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Yıldız ve Evliya Yıldız ortaklığında kuruldu.

Arme Yapı Mühendislik Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Müteahhitlik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arme Yapı Mühendislik Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Müteahhitlik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün KAadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Babaoğlu tarafından kuruldu. 

Stage P İnşaat Mühendislik Mimarlık Anonim Şirketi Kuruldu!

Stage P İnşaat Mühendislik Mimarlık Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Anatolii Gavrilov tarafından kuruldu.

Mavi Yapı Ve Proje Yönetimi Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Yapı Ve Proje Yönetimi Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi Kadıköy'de Esen Erdoğan Karcıoğlu ve Müge Kaplan Cindemir ortaklığında kuruldu.

Kurtoğlu Yek Yapı İnşaat Mühendislik Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kurtoğlu Yek Yapı İnşaat Mühendislik Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Soğanlık’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Kurt tarafından kuruldu.

Attaroğlu Mühendislik Mimarlık'ın acı günü! Orhan Güngör vefat etti!

Attaroğlu Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret LTD. Şirketi'nin ortağı Şafak ve Hakkı Attaroğlu'nun babası Orhan Güngör hayatını kaybetti. 

Esma Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Esma Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eşref Safa Çiloğlu tarafından kuruldu.

Arımeks Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arımeks Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 431 bin TL sermaye bedeli ile Adil Baştanoğlu ve Kerem Baştanoğlu ortaklığında kuruldu.

BTZ Zemin Teknolojileri İnşaat Mühendislik Mimarlık Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

BTZ Zemin Teknolojileri İnşaat Mühendislik Mimarlık Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aşkın Karahanoğlu ve Murat Şentürk tarafından kuruldu.

Hancıoğlu Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu Haberi

Hancıoğlu Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu

10 bin TL sermaye ile kurulan firmanın faaliyet alanları arasında, her türlü inşaat yapımı mesken toplu konut yol köprü baraj liman sondaj kuyusu fabrika atölye depo spor tesisleri kanalizasyonlar arıtma tesisleri içme suyu boru ve depolarının inşaatı kamuya ait binaların inşaatı her türlü gayrimenkulun yapımı alımı satımı yurt içi ve yurtdışı müteahhitlik hizmetleri taşeronluk hizmetleri. Şirketin konusu ile ilgili her türlü gayrimenkulleri menkul malları şirket konusu ile ilgili motorlu kara nakil vasıtaları ile makine ve tesislerin alınması satılması kiraya verilmesi kiraya alınması ile her türlü ayni ve şahsi hakların tesis ve tecili tasarruflarında bulunulması. Konusu ile ilgili olarak her türlü gayrimenkul arsa arazi personel lojmanı...satın alıp satmak kiralamak kiraya vermek rehin ipotek devir temlik kat irtifakı kat mülkiyeti ve...