22 / 05 / 2024

hande yener karaköy

hande yener karaköy

İlk olarak Bodrum'da bir plaj işleterek ticarete atılan ünlü şarkıcı Hande Yener, kısa süre önce İstanbul'da bir mekan baktığını açıklamıştı. Yener, aradığı mekanı sonunda Karaköy'de buldu.

Hande Yener Asmalımescit'te restoran ve otel açacak!

Geçtiğimiz yıllarda plaj ve gece kulübü işleten ünlü şarkıcı Hande Yener şimdilerde ise Asmalımescit'te restoran ve otel açmak için çalışmalar yapıyor. 

Hande Yener, Zekeriyaköy'den 1.2 milyon TL'ye ev aldı!

Hande Yener, geçtiğimiz ay oyuncu Cem Şenol ile nişanlanmıştı. Yener, Şenol ile evlendikten sonra yaşamak için yeni bir ev satın aldı. Şarkıcı, Zekeriyaköy'den aldığı eve 1 milyon 250 bin lira ödedi.

Hande Yener Bodrum Yalıkavak’taki beach'ini açtı!

Hande Yener, Bodrum Yalıkavak’ta işlettiği ve ikinci yılına giren beach’ini açtı. Basın mensuplarına jet ski ile şov yapan popçu, hedef büyüttü.

Karaköy'de konut fiyatları 8 yılda 2,5 kat arttı!

Karaköy bölgesinde saha araştırması gerçekleştiren EVA Gayrimenkul, beş yıl önce gayrimenkul fiyatlarında hızlı bir değer artışı göstermeye başlayan Karaköy bölgesinin, Galataport projesiyle birlikte atağa kalktığını ortaya koyuyor.

TOKİ Bolu Karaköy 1. Etap başvuruları başladı!

TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1.Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 2 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre satışa çıkardı. Başvuruların bugün başladığı projede 20 bin 334 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

Bolu Merkez Karaköy 1.Etap TOKİ başvuruları!

TOKİ'nin Bolu Merkez Karaköy 1.Etap projesinde yer alan 2 adet konut kurasız olarak açık satışa çıkıyor. İşte, Bolu Merkez Karaköy 1.Etap TOKİ başvuruları...

TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1.Etap başvuruları 13 Haziran'da başlıyor!

TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1.Etap'ta yer alan 2 adet konut açık satışa çıkıyor. TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1.Etap başvuruları 13 Haziran'da başlıyor..

Hande Yener Bodrum Gümbet'te mekan açtı!

Ünlü şarkıcı Hande Yener Bodrum Gümbet'te mekan açtı. Yalıkavak’ta gece kulübü işleten Hande Yener, Bodrum'daki ikinci mekanının açılışında konser verdi.

Deniz GYO Karaköy binası değerleme raporunu yayınladı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., portföyünde yer alan İstanbul Karaköy Binası Değerleme Raporunu Kamuyu Aydınlama Platformu'na yayınladı.

Hande Yener'in beach’ine Dubaili yatırımcılar talip oldu!

Hande Yener'in ticari başarısı, yurt dışındakilerin de dikkatini çekti. Yener’in Bodrum’daki ‘Sebastian’ isimli beach’ine Dubaili yatırımcılar talip oldu. Dubaililer, Yener’e ‘1 milyon dolar verelim, beach’ini ülkemize taşıyalım’ dedi.

Desert Group'tan Karaköy’e yeni butik otel!

Desert Group, bünyesindeki farklı konsept restoranlarıyla son zamanlarda dikkat çekiyor. Grup Karaköy Colonie Restaurant’ın yanındaki binayı almış ve burayı butik otel olarak hizmet verecek şekilde hazırlıyormuş.

Hande Yener Bodrum'daki mekanının inşaatını inceledi!

Ünlü Şarkıcı Hande Yener Muğla’nın Bodrum ilçesinde gece kulübü açmaya hazırlanıyor. Oğlu Çağın, sevgilisi Ozan Öğüt ve ortağı Levent Akbulut ile beraber kulübün inşaat sahasını gezen Yener kafasına baret taktı.

Novotel İstanbul Bosphorus Karaköy açıldı!

Akfen GYO tarafından İstanbul’un en eski ticaret merkezlerinden biri olan Karaköy’de beş yıldızlı olarak yatırımı yapılan 200 odalı Novotel İstanbul Bosphorus hizmete açıldı.

hande yener karaköy Haberi

hande yener karaköy

Hande Yener ticarete alıştı. İlk olarak Bodrum'da bir plaj işleterek ticarete atılan ünlü şarkıcı, gözde tatil bölgesi Çeşme'den de bir mekan satın almıştı. 


Hedef büyüten Yener, kısa süre önce İstanbul'da da bir mekan baktığını açıklayarak patronluğu çok sevdiğini söylemişti. Şarkıcı günlerdir aradığı mekanı sonunda Karaköy'de buldu. 


Hemen tadilat ve dekorasyon işlerine girişen Yener'in mekanını aralık ayına yetiştirmek istediği...