04 / 07 / 2024

hangi banka arsa kredisi veriyor

hangi banka arsa kredisi veriyor

Arsa satın almak isteyen kimselerin, bankalardan kullandıkları kredi arsa kredisi olarak karşımıza çıkıyor. Kredi koşulları her bankada değişkenlik gösteriyor. Peki, hangi bankalar arsa kredisi veriyor?

Arsa kredisi veren bankalar 2014!

Arsa sahibi olmak isteyen ancak yeterli nakiti olmayan kimseler, bankalardan arsa kredisi kullanarak arsa sahibi olabiliyor. Peki hangi bankalar arsa kredisi verir? İşte arsa kredisi veren bankalar 2014..

Kimlik numarası ile emekli promosyon sorgulama Haziran 2024! Hangi banka ne kadar promosyon veriyor? 

Milyonlarca emekli dört gözle Temmuz zammını beklerken, emekli promosyon kampanyaları da hız kesmeden devam ediyor. Temmuz ayı ile yükselmesi beklenen emekli maaşı ile birlikte banka promosyonlarında da artış yaşanması öngörülüyor. 

Mevduat faizlerinde son dakika! Bankalar peş peşe duyurdu,1 milyon TL'nin banka banka getirisi belli oldu! 

Haziran 2024 için 1 milyon TL'nin 32 günlük getirisi ne kadar oldu? Hangi banka 1 milyon TL için yüzde kaç faiz veriyor? İşte Haziran 2024 banka banka faiz oranları...

Güncel emekli promosyonları ne kadar oldu? En yüksek promosyonu hangi banka veriyor?

Bankalar emekli promosyonlarını güncellediler. Milyonlarca emekli "En yüksek promosyonu hangi banka sunuyor?" sorusuna cevap arıyor. Buna göre, bankaların emekli promosyonları ve banka banka güncel rakamlar neler? 

Bankaların 32 günlük faizi tek tek hesaplandı! En yüksek faiz hangi bankada? Garanti, ING, QNB, İş...

Bankaların mevduat faizi pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Peki en yüksek faizi hangi banka veriyor? İşte banka banka o oranlar...

1 milyon TL'nin 181 günlük getirisi ne kadar? Hangi banka Mayıs 2024'te ne kadar mevduat faizi veriyor?

Yastık altında parası olan vatandaşlar artan faiz oranlarından yararlanarak, kısa ve uzun vadeli mevduatlar üzerinden yüksek getiri elde etme fırsatı yakalamak istiyor. Peki Mayıs 2024 mevduat faiz oranları ne kadar oldu? Hangi banka ne kadar mevduat faizi veriyor?

10 bankada peş peşe deprem! Fibabanka, Akbank, Garanti, Ziraat, Yapı Kredi, İş, ING ve 3 banka daha az önce açıkladı!

Para piyasalarında sert rüzgarlar eserken bankalar da ihtiyaç kredisi faiz oranlarını değiştirdi. Peki 50 bin TL için 36 ay vadeli olarak hangi banka yüzde kaç faizle kredi veriyor? 

Emekli promosyon 2024 en yüksek hangi banka veriyor? Emekli promosyon sorgulama!

Milyonlarca emekli son günlerde sık sık promosyon rakamlarını araştırıyor. Peki emekli promosyon 2024 en yüksek hangi banka veriyor? İşte emekli promosyon sorgulama...

Emekli promosyon en çok veren banka! Hangi banka ne kadar promosyon veriyor? Emekli promosyon sorgulama e-devlet!

Emekli promosyonu en çok veren bankalar milyonlarca emekli tarafından araştırılıyor. Bankalar, promosyon yarışına girerken, emekliler hangi bankanın ne kadar promosyon verdiğini merak ediyor. Öte yandan emekli promosyon sorgulama e-devlet üzerinden aratılıyor. İşte ayrıntılar...

Hangi banka ne kadar promosyon veriyor? En yüksek promosyon veren banka açıklandı! İşte banka promosyonları... 

Binlerce emekli merakla maaş promosyonlarını araştırıyor. Peki hangi banka ne kadar promosyon veriyor? En yüksek promosyon veren banka hangisi? 

Mevduat faizleri adeta alev aldı! İşte 250 bin TL'nin son dakika banka banka getirisi Nisan 2024!

Enflasyon karşısında parasının değer kaybını önlemek isteyenler paralarını mevduat faizine yatırmak istiyor. Peki, 250 bin Türk Lirası için hangi banka ne kadar faiz veriyor. İşte 250 bin TL'nin son dakika banka banka getirisi Nisan 2024...

Hangi banka ne kadar promosyon veriyor? Emekliye en çok promosyon veren bankalar hangisi? Emekli promosyon güncelleme!

Bankalar emekliler için resmen yarışa girdi. En çok promosyon veren bankalar ise emekliler tarafından merak ediliyor. Peki hangi banka ne kadar promosyon veriyor? Emekliye en çok promosyon veren bankalar hangisi? Emekli promosyon güncelleme!

Konut kredisi hesaplama tablosu Nisan 2024! En düşük faizli konut kredisini hangi banka veriyor? 

Konut kredisi hesaplama tablosu Nisan 2024 ev almak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki en düşük faizli konut kredisini hangi banka veriyor? 

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı arsa satışı başladı! 

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı arsa satışı yapacağını duyurdu. Buna göre 48 şehirde 1.140 arsayı ödeme kolaylıkları ile satışa sunan Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, başvuruların başladığını açıkladı. Kentsel Dönüşüm Başkanlığı hangi illerde arsa satışı yapacak ve şartlar neler?

hangi banka arsa kredisi veriyor Haberi

hangi banka arsa kredisi veriyor

Hangi bankalar arsa kredisi veriyor?

Arsa kredisi, arsa satın almak isteyen kimselerin, bankalardan kullandıkları kredi oluyor. Arsa kredisinin koşulları ve başvuru şartları bankadan bankaya değişkenlik gösteriyor. Peki hangi bankalar arsa kredisi veriyor?


Yukarıda da bahsettiğimiz gibi kredi için arsanın ve kredi kullanacak kişinin bazı koşullara uygun olması gerekiyor. Arsa kredisi vadeleri kimi bankalarda 36 aya kadarken; bazı bankalarda ise, 120 aya kadar çıkabiliyor. 


Kredi miktarı ise, arsa değerinin yüzde 50'sine; bazı bankalarda sie 60'ına kadar çıkabiliyor.


Arsa kredisi veren bankalar:

-Ziraat Bankası

36 aya kadar vade imkânı bulunmaktadır.

Satın alacağınız arsanın ekspertiz değerinin en fazla %50'si kadar kredi kullanabilirsiniz

Alınacak olan arsa belediye sınırları içerisinde ve imarlı olmalıdır.

Krediye konu arsa üzerine ipotek tesis edilerek kullandırılır ve ayrıca bir kefil alınır.

Şubece gerekli görülmesi hâlinde ek teminat istenebilir.

Kredi vadesi...